keka Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Dođe dan odrastanja...dan zrelosti, spoznaje. Znala sam...prije ili kasnije, mora doći, koliko god se branili od toga. Da li da se tuguje zbog toga? Hoće li biti manje osmijeha, manje igre...svega manje? Može li se odrasti protiv volje? Ja jesam Nisam i necu Volim_Sina_Bozjeg and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 ...treba da je ovdje Pitanja koja postavljamo sebi prije nego sklopimo oči. Omiljena... Volim_Sina_Bozjeg and keka је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Lidah ofajena voh sahnal. Aatan fel vay. Lidah ja naah voh sahai udah a sah, ejo sah eta ja hadede ehe ono maa... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 JESSY, Лидија Миленковић, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Oglo Ayla and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ti znaš ko te voli najviše na svijetu Oglo, Лидија Миленковић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Hinajam va. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Dobar dan ili dobro dosao u moj zivot? (prevod trazim ) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Umorna sam. (prim. prev.) Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ne mogu da pohvatam kako mijenjaš ove komentare, ali saglasan sam, bez konkurencije je stvar, pomjera iz mjesta, i uz to našla je put do mene. Zovem je mojom odavno. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Zovem je mojom odavno. Svidja mi se kako razmisljas sta je to zivot i za koga je stvoren itd. itd. Podelio bi tvoju recenicu jer je i potpuno moja i to vec odavno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Samo da ostavim otisak sake i u toj pecini. lepa ti je tema, pozdrav. Ayla је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука