Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Neko prodje pored tebe i ostavi ti note koje nikad ne prestaju. Kako se to zove? o5 si 2. dobro te videti. ivanaika, Kaludjerovic Sreten and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 To se zove ljubav, ona čista i iskrena.Drago biće, i ja se tebi radujem...hvala Дијана., Volim_Sina_Bozjeg, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 To se zove ljubav, ona čista i iskrena. Drago biće, i ja se tebi radujem...hvala 2=1 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 ivanaika and Ayla је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Olovka...nešto malo. Данче*, GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2015 "Prije sam mislila da sam najčudnija osoba na svijetu, ali onda sam pomislila da od toliko ljudi na svijetu, mora da postoji neko baš kao ja, ko se osjeća bizarno i čudno na način na koji se ja osjećam. Onda bih je tako zamišljala, misleći da i ona tamo negdje, tako zamišlja mene. Nadam se, ako si tamo negdje i čitaš sada ovo, da znaš da je istina da sam ovdje i da sam čudna kao i ti."FK Дијана., JESSY, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 "Prije sam mislila da sam najčudnija osoba na svijetu, ali onda sam pomislila da od toliko ljudi na svijetu, mora da postoji neko baš kao ja, ko se osjeća bizarno i čudno na način na koji se ja osjećam. Onda bih je tako zamišljala, misleći da i ona tamo negdje, tako zamišlja mene. Nadam se, ako si tamo negdje i čitaš sada ovo, da znaš da je istina da sam ovdje i da sam čudna kao i ti." predivno..... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 predivno..... To su misli Fride Kahlo. Cijenim je kao umjetnika, volim kao nevjerovatnu ženu, vidim kao ranjenu srnu i zavidim joj zbog snage i prkosa. Ona je osjetila bol, patnju, posebnost i ništavnost. Sve je to čini velikom i nedostižnom. Данче* and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Ти све разумеш.Коначно јединство.Патиш, уживаш, волиш, бесниш,Рођени смо за исто.Пуни жеље за открићем и љубавипрема откривеном,скривеном и боли што га увек губимо.Леп си.Твоју лепоту ја ти дајем.Наоружај се против свега што те не ослобађа.Побуни се против свега што те окива.Ти волиш себе. Воли ме као центар.Као себе.Чуј ме, милуј ме оним што тражиш и оним што си нашао.Идем ка теби и ка себи.Као свака добра песма. Фрида Кало JESSY, Ayla , Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Hvala, @Дани. Znaš šta volim. Данче* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Hasta ebia hon. Dina ano. Va ahafary! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 Шаргунов: О УЗРОЦИМА НЕСРЕЋАА горе од свега је униније (клонулосш), када се од свега дижу руке. У њему су сви греси заједно узети. Његов спољашњи израз је „пливање низ реку догађаја“, тј. непротивљење ничему што се дешава данас око нас. Наш грех је пре свега у томе што мислимо да је смрт јача од живота, оног живота којег Бог предлаже човеку од почетка света. Веровати у смрт – значи одрицати се од наше способности за живот и истовремено одбацивати љубав у којој су садржане све заповести Божије. Kaludjerovic Sreten, Дијана. and Ayla је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 U pravi čas, Jessy.Hvala JESSY and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 Opet me nisi prepoznao, ni dok sam te mazila, ni dok sam te hranila, ni dok sam ti pjevala našu omiljenu pjesmu...ne, nisi.Nisi me čuo ni kad sam ti rekla koliko te volim, ni koliko mi nedostaješ, a još si tu...Nisi osjetio kako sam reagovala kad si mi kao dijete stisnuo ruku, a tvoja, nekad čvrsta šaka, bila je tako nejaka u tom stisku. Pošla sam tužna, i opet krenula našim sokakom...i tvrdim ti, opet ćeš me prošetati tom ulicom i pričati o svakoj avliji pored koje budemo prošli, kao nekada. Hoćeš, znam da hoćeš, tata. Kaludjerovic Sreten and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука