Ayla Написано Март 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Opet, sve tvoje... a od mene maahao (znaš prevod ) Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Pećina koja je osvetljena samo svetlošću očiju ljudi, koji dolaze i odlaze i dolaze.... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2014 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 mozda bi ona ovako izgledala.... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Da, Jess...upravo tako bi izgledala JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2014 @@JESSY, JESSY and Oglo је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 I just couldn`t resist..... Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2014 I just couldn`t resist..... Drago mi je da si tu, da te znam...da me znaš. Nekada popuste zidovi koje smo davno podigli i pustimo u naš svijet odabrne. Dozvolimo im da dodirnu naše najskrivenije tajne, radosti i boli... Hvala, drago biće Дијана. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Hvala, drago biće always..... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 http://youtu.be/6TpBgGtxuqw Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 "Kad budes gledao nebo, noću, pošto ću stanovati na jednoj od njih, to će za tebe biti kao da se sve zvijezde smiju. Ti ćes imati zvijezde koje znaju da se smiju!" Antoinea de Sainta-Exuperyja Svaki moj osmijeh je samo za tebe Oglo, ivanaika, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Ti ćes imati zvijezde koje znaju da se smiju!" Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Strah priprema1, olovka keka, Данче*, Amina and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Caos ajlo, ako me secanje ne vara videh na jednoj slici da radis tetovaze, imam pitanje u toj oblasti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука