Jump to content

The Land of Painted Caves

Препоручена порука

• Одговори 271
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

• 2 weeks later...

mozda bi ona ovako izgledala....

princessfrog.jpg

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

youhavemyh_nxpaj1b8.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

2014-04-12.gif

I just couldn`t resist..... :351780:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

2014-04-12.gif

I just couldn`t resist..... :351780:

Drago mi je da si tu, da te znam...da me znaš. 

Nekada popuste zidovi koje smo davno podigli i pustimo u naš svijet odabrne. Dozvolimo im da dodirnu naše najskrivenije tajne, radosti i boli...

Hvala, drago biće :)

Подели на овим сајтовима

Hvala, drago biće :)

always..... :bighug:

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Kad budes gledao nebo, noću, pošto ću stanovati na jednoj od njih, to će za tebe biti kao da se sve zvijezde smiju. Ti ćes imati zvijezde koje znaju da se smiju!"

Antoinea de Sainta-Exuperyja

Svaki moj osmijeh je samo za tebe  :)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...