cloudking Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ma čovek umišlja kako može da obori sajt a ne računa na to da uvek ostane IP adresa upamćena. Koji sajt je obarao? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ne umislja, on to i moze da uradi, samo ne vidim neki smisao u tome... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ne umislja, on to i moze da uradi, samo ne vidim neki smisao u tome... Ma gde može da uradi? Ako uspe da obori neki vladin sajt ima počnem da letim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 On kao ninja i haker ima kodex, ne obara on sajtove kako mu se cefne. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ne budi naivan i ne veruj svemu što on piše. Ne veruj ni meni naravno misli svojom glavom. Перса је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Свака будала може да обори сајт, само паметан може да направи... Перса, florenntina and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Свака будала може да обори сајт, само паметан може да направи... Svaka budala koja oboriti sajt će da sačeka posle pola sata da mu policija pozvoni na vrata i da dođe da ga hapsi. Sve je manje pametnih koji će da prave sajtove danas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Молим да се вратите теми,а тема није обарање сајта,већ цура... 4chsmu1 feeble and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Грешком сам обрисао једну поруку овде, мислио сам да је у питању дупликат. Извињавам се, молим те постави поново... Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 На престижном мегатренд факултету у Београду, стручни тим на челу са проф доц Обрадом Жарковићем,извршило је истраживање на узорку од десет младића атеистичког опредељења и исто толико верујућих момака, и правила поређења у потенцији, издржљивости,маштовитости... Том приликом коришћен је специјални апарат оргазмометар, направљен у фабрици прво петолетка из Трстеника, који је био уграђиван девојкама волонтеркама са плавога моста,које су учествовале у овом научном експерименту... Скала на оргазмометру је показала да је вођење љубави са атеистом , негде око 8,5 , док је за религиозне младиће та цифра око 7. Маштовитост се пратила визуелно,преко монитора,где је превагу донео на страну верујућих извесни ЗОС45,чији је то био назив у овом научном опиту. На ово истраживање,прва је реаговала црква, са примдбом да је истраживање било одмах након поста,када су верујући момци свакако били више исцрпљени ,неухрањени и самим тим без довољне кондиције за бољи резултат... од ИЗВОРа два путића... Mene ne mozete da razgnevite pa cak iako mi brisete postove. 4chsmu1 Mozemo da se prepucavamo ovako do beskonacnosti, ne zaboravite da smo svi ovde da ucimo i diskutujemo o veri a to je najbitnija stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 I za Teslu su mnogi govorili da je ludak i da nikad nista nece napraviti... Ti mnogi su bili ludaci tj. ograniceni tj. nisu kontali nista van onoga sto su u stanju da skontaju, to sa Muramasinim fantazijama nema veze, jer da si gledao i igrao te stvari koje sam postovao bilo bi ti jasno. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
makarios Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ем смо глупи, у кревету нула,али смо бар срећни (и маштовити)... Zašto administratori dozvoljavaju ovakve neprimerne teme za forum. Жедни and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Mene ne mozete da razgnevite pa cak iako mi brisete postove. Mozemo da se prepucavamo ovako do beskonacnosti, ne zaboravite da smo svi ovde da ucimo i diskutujemo o veri a to je najbitnija stvar. Odlično...napiši ponovo.... Жедни and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Е стварно овде појединци немају осећај за филинг... Ајд кад морам да вам нацртам: Цела тема је иронични одговор на та разна глупа истраживања,ко је паметнији,лепши,бољи,интелегентнији... и у складу са тим,тако се и зезамо... Као друго,па нисмо ваљда зато што смо хришћани,оперисани од било какве помисли на секс??!! Ако сте у целибат фазону,правац манастир,шта ми ту сад нешто моралишете.... Срђан Шијакињић, Sudija and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука