Sudija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 a gde su LDP i gejevi ikad ikom zabranili da kazu da su Srbi? I sto izjednacavate termin Srbin sa protivljenjem gej paradi? Evo ja sam ponosni Srbin nemam nista pritiv gej parade. Vrlo prosto,LDP i gejevi dobijaju finansijska sredstva iz USA i samim tim su u obavezi da ispune određene ciljeve koje pred njih postavlja onaj ko ih plaća.A ti ciljevi su,između ostalog i degradiranje nacije čiji su pripadnici,proklamacija defetizma kroz razne parole,medijski napadi na nacionalne i crkvene strukture, E vidiš,ja nemam ništa protiv gejeva,niko nije birao kakav će biti po rođenju ili šta već,ali imam protiv LDP i protiv nevladinih organizacija i protiv gej parade i gej lobi udruženja i organizacija. Ђуро Станивук, МилошБГ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ја знам да је то једноставније - само кажеш Милошевић је крив за рат, Олују и остало и све је објашњено. Тако је и мени лако објаснити зашто ви тако гледате на ствари. Млади сте људи (осим можда Звонка) и током одрастања били сте бомбардовани Б92 пропагандом а вероватно нисте имали неки други извор информација и тако је испало како је. Сад је то тешко поправити. Ја знам да је то једноставније - само кажеш Милошевић је крив за рат, Олују и остало и све је објашњено. Тако је и мени лако објаснити зашто ви тако гледате на ствари. Млади сте људи (осим можда Звонка) и током одрастања били сте бомбардовани Б92 пропагандом а вероватно нисте имали неки други извор информација и тако је испало како је. Сад је то тешко поправити. A sto ti pricas kao da mi pricamo da je samo Milosevic kriv? Ja sam ti cak i naglasio Milosevic, Tudjaman i sva ta komunjarska deca. Ima Milosevic tu veliki deo krivici, a ti nastavi da ga branis. Da su ta dva sljama ikad seli za sto do te oluje nikad ne bi doslo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Геј парада и јесте парада поносних... Svako je ponosan na svoje, oni sto su Gej ja sto sam Srbin. E vidiš,ja nemam ništa protiv gejeva,niko nije birao kakav će biti po rođenju ili šta već,ali imam protiv LDP i protiv nevladinih organizacija i protiv gej parade i gej lobi udruženja i organizacija. To je bato cist fasizam. Nemam nista protiv toga da bilo ko ima organizaciju sa bilo kojom idejom i bilo kojim misljenjem. Isto tako su pre 50 godina vladali komunisti koji su tako mislili da Crkva oce da unisti njihov marksizam. Ti se ljuti koliko hoces ali preslikanu komunjarsku logiku i etiku postavljas. Ok je zabraniti nesto jer ja mislim da to nesto oce da unisti nesto za sta se ja zalazem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Pa ti imas isto misljenje o komunizmu, znaci i ti si fasista, a po toj logici bi i Bog bio fasista... Zna se sta je dobro a sta lose, problem nastaje kad se krst obrne naopako, tj vrednosti obrnu naopako, kada dobro i zlo zamene mesta, a toga u poslednje vreme ima sve vise i vise... Лидија Миленковић, Volim_Sina_Bozjeg and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ne,ne fasista je ako si protiv pederske parade i ldp-a. Ako si protiv na jednak i isti nacin npr patriotskih organizacija,navijackih grupa,patriotskih stranaka to je sloboda razmisljanja. Svi smo mi fasisti onda. Ja evo osim sto sam protivnih pederske parade,protivnik sam i lovackih udruzenja,malo je reci da bi zabranio taj "sport". Tako da sam ja licno Hitler i Musolini i po tom osnovu. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ne,ne fasista je ako si protiv pederske parade i ldp-a. Ako si protiv na jednak i isti nacin npr patriotskih organizacija,navijackih grupa,patriotskih stranaka to je sloboda razmisljanja. Svi smo mi fasisti onda. Ja evo osim sto sam protivnih pederske parade,protivnik sam i lovackih udruzenja,malo je reci da bi zabranio taj "sport". Tako da sam ja licno Hitler i Musolini i po tom osnovu. Tacno. To je taj rezon. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 To je bato cist fasizam. Nemam nista protiv toga da bilo ko ima organizaciju sa bilo kojom idejom i bilo kojim misljenjem. Isto tako su pre 50 godina vladali komunisti koji su tako mislili da Crkva oce da unisti njihov marksizam. Ti se ljuti koliko hoces ali preslikanu komunjarsku logiku i etiku postavljas. Ok je zabraniti nesto jer ja mislim da to nesto oce da unisti nesto za sta se ja zalazem. To nema veze sa fašizmom niti ima veze sa komunjarskom logikom,samo ima veze sa očuvanjem nacionalnog identiteta u potpuno neprijateljskom okruženju u kojoj se Srbija našla. Inače ne ljutim se Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ko su Srbi koji se odmah bune kad neko u sred Srbije kaze: Ja sam Srbin..? Mislim da je u pitanju lavina koja zatrpava sve vise i vise buduce generacije ovo govorim kao otac dva deteta koji nije imao nikad mrznju prema drugoj naciji pa samim tim i prema sopstvenoj.... (zabrinut sam) Svi moji Preci, koje često sanjam Bili su Srbi, i ja im se klanjam. Polupismeni težaci, gorštaci I goroseče, ali pravoslavci. Hvala im što nam kroz ljute godine Sačuvaše ova brda i doline Po kojima se još razleže jeka Od Njine pesme, psovke i leleka. I ja, Njin potomak i dužnik, od glave Do pete, zemljoljubac i đak Svetog Save Želim da proživim, ostarim i umrem U Zemlji Srbiji i da budem grumen Ove Zemlje, o kojoj pevam bez predaha I u kojoj svetli Prah mojih Predaka! I moji potomci, đaci, zemljodelci I vojnici, Srbi su ko i moji Preci.Blagoliki, mekodušni tvrdoglavcI gruborečići, ali svetosavci. Volim_Sina_Bozjeg, nana and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ја сам Србин, православни хришћанин, родољуб. Ето рек`о сам и није било тешко... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ја сам Србин, православни хришћанин, родољуб. Ето рек`о сам и није било тешко... Нису те растргли ови европејци и анационални екстремисти? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ја сам Србин, православни хришћанин, родољуб. Ето рек`о сам и није било тешко... Ajde ovako da obavimo jedan mali eksperiment... Odes npr na sajt blica ili b92 ili ldpa ili ds-a i napisi to isto. Da vidimo komentare,jedni ce ti vikati fasisto,drugi da te treba proterati,treci da si odgovoran za svo zlo,cetvrti da si klao pripadnike drugih naroda,a peti ce te ismevati. Ovde nije tesko to reci. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Da... I meni se cini da postoje bas takvi ljudi koji se stide svoje zemlje, ljudi u njoj svoje brace i drugova. Posmatrajuci ono kako nas predstavljaju bitne globalne sile u svetu (naravno kao ubice, varvare i razbojnike) zaboravljaju da vide pravu lepotu Srpstva i Srbije i da u njoj uzivaju. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ajde ovako da obavimo jedan mali eksperiment... Odes npr na sajt blica ili b92 ili ldpa ili ds-a i napisi to isto. Da vidimo komentare,jedni ce ti vikati fasisto,drugi da te treba proterati,treci da si odgovoran za svo zlo,cetvrti da si klao pripadnike drugih naroda,a peti ce te ismevati. Ovde nije tesko to reci. Тамо се окупљају углавном људи који имају другачије мишљење, не знам што би их провоцирао... Мада сам сигуран ако пишеш пристојно да ће већина одговорити на исти начин. А са друге стране, ја сам овде доживео многе увреде због неких својих ставова. Чудни смо ти ми људи... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Тамо се окупљају углавном људи који имају другачије мишљење, не знам што би их провоцирао... Мада сам сигуран ако пишеш пристојно да ће већина одговорити на исти начин. Znaci dolazimo do toga da imas ljudi i to u Srbiji i to koji nisu na nekoj margini vec naprotiv,a koji drugacije misle i kojima ako kazes da si Srbin,rodoljub i pravoslavac je provociranje. Zaboga ko to sme da kaze da je Srbin i jos pride rodoljub a pravoslavlju da ne pricamo,pa provokator! Imamo poentu,hvala lepo i slazem se sa time. A o tome i pricamo ovde. Hvala jos jednom. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Није битно шта кажеш. Битно је да има људи у Србији који су спремни да те вређају, а нажалост некада и више од тога, зато што имаш неко другачије мишљење, став или начин живота. Е то не ваља... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука