Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ko su Srbi koji se odmah bune kad neko u sred Srbije kaze: Ja sam Srbin..? Mislim da je u pitanju lavina koja zatrpava sve vise i vise buduce generacije ovo govorim kao otac dva deteta koji nije imao nikad mrznju prema drugoj naciji pa samim tim i prema sopstvenoj.... (zabrinut sam) Жедни, Лидија Миленковић and radanich је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ko su Srbi koji se odmah bune kad neko u sred Srbije kaze: Ja sam Srbin..? To nisu Srbi... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Idioti koji su se istripovali da su kosmopolite...ciji je identitet izgradjen na mrznji pre svojim korenima....nesto poput Hrvata... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 ЈА САМ СРБИН! ЈА САМ СРБИН! ЈА САМ СРБИН! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 И по обичају, најмање угрожени кукају као највише угрожени на свету - радикални муслимани (џихадисти, отворени исламски супрематисти & co.), амерички хришћани, срБББаљске патриЈоте... markosbg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Nauci da razlikujes pojmove, kukanje i zabrinutost nisu isti... dok je pljuvanje vec nesto posebno. zuti car, Volim_Sina_Bozjeg and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 И по обичају, најмање угрожени кукају као највише угрожени на свету - радикални муслимани (џихадисти, отворени исламски супрематисти & co.), амерички хришћани, срБББаљске патриЈоте... Раније сам мислио да се зезаш и тролујеш. А сад кад видим да си озбиљан, сад ми те је жао, стварно. Тешко смо болесна нација заиста. Ђуро Станивук, Volim_Sina_Bozjeg and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 И по обичају, најмање угрожени кукају као највише угрожени на свету - радикални муслимани (џихадисти, отворени исламски супрематисти & co.), амерички хришћани, срБББаљске патриЈоте... Ti to nesto o ateistima srbije...... 0110_hahaha oni najvise kukaju...... sHa_sarcasticlol Ђуро Станивук and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ja nikad nigde nsam video da je neko nekom zabranio da kaze da je Srbin. Pomesao si ti to sa necim. Ne znam cemu patetika.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 То је ствар наслеђеног аутошовинизма из доба комунизма. nana, Лидија Миленковић, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 То је ствар наслеђеног аутошовинизма из доба комунизма. Рећи да је "патриотски део" у овој земљи "угрожен" је толико марсовачки да је по мом мишљењу нешто што би требало да квалификује људе за психијатријске евалуације. Па и ја сам толико циничан према њима зато што ми мозак бива злостављан са свих страна (неуспешно, наравно, али свеједно иритира)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Рећи да је "патриотски део" у овој земљи "угрожен" је толико марсовачки да је по мом мишљењу нешто што би требало да квалификује људе за психијатријске евалуације. Па и ја сам толико циничан према њима зато што ми мозак бива злостављан са свих страна (неуспешно, наравно, али свеједно иритира)... Ja sam poprilichno patriota i ne osecam se uopste ugrozeno...ne znam o cemu prica VSB Par puta su neki ultra levicari pokusali da me napadnu da sam fasista, ali slaba vajda... ne mozes da me optuzis da sam fasista kada nemam fasisticke stavove. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Од онога што се чује око политике је 1/20 неасоцирано, слободномислеће, независно, аналитички; 2/20 је елдепејски; 10/20 патријотски; 7/20 екстремно патријотски. Ja sam poprilichno patriota i ne osecam se uopste ugrozeno...ne znam o cemu prica VSB И ја сам искрени патриота, али не на шешељевско-милошевићевско-стаљинистичко-тупаџијски начин. Баба and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Aurore koliki si patriota (a i dobronameran a i pametan) dokazuje juce kad si kacio sajt ustaske propagande o tome da su u Srbiji postojali koncentracioni logori 90tih godina. To je tupadzijski i to za sve pare. zuti car and Sudija је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Aurore koliki si patriota (a i dobronameran a i pametan) dokazuje juce kad si kacio sajt ustaske propagande o tome da su u Srbiji postojali koncentracioni logori 90tih godina. To je tupadzijski i to za sve pare. Чуј овога... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука