Danijela Milin_10597 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Zavisi šta je u pitanju. Većinu misli držim za sebe. Слажем се да заиста зависи када и шта треба рећи. Раније, веома често сам износила људима отворено оно што мислим што је умело да буде протумачено као "А ко те је питао за мишљење "...И заиста јесте тако, ако говоримо некоме нешто што не жели или једноставно није спреман да чује, онда се заиста поставља питање да ли му требамо нужно саопштити оно што МИ мислимо. Где је тада поштовање туђе слободне воље, мишљења... Наравно, ако је неко спреман и жели да чује, увек сам за да се човеку каже али опет наглашавам да је неопходно рећи са љубављу, то је оно што други човек увек препозна. И најгоре ствари ако некоме кажемо са љубављу, биће лепше и лакше прихваћене него са охолошћу и презиром. Стога, мој закључак би био, бити умерен и мудар. sevent-seas, nana and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ja kada vidim da je neka osoba pokvarena pa ne znam da je ko na svetu uvek mu kažem sve u lice što mislim jer smatram da je to ispravno. Mарија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Najviše bih voleo kada bih svakom mogao reći u oči šta imam da kažem, ali često ljudi ne mogu ili prosto ne smeju da vam izađu pred lice. Mnogo puta sam želeo i hteo da razrešim stvari licem u lice ali su tada ti drugi pobegli. Ljudi beže od istine umesto da se sa njom bore. U nedostatku ličnog kontakta koristim i druge medije e-meil, sms poruke i telefon i druge neverbalne vrste komunikacije Mарија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Без обзира дали је покварен или није , ја увек саспем , што каже наш народ , са неба па у недра па куд пукло , да пукло. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Pijan zaista govori ono što trezan misli | DAILY MAIL Nedavna studija sprečiće vas da sledeći put smislite izgovor za nešto što ste rekli pod uticajem alkohola. Foto: Andrés Nieto Porras / Flickr.com Istraživači su otkrili da ljudi kad popiju zaista govore ono što misle, jer alkohol inhibira njihovo osećanje griže savesti, stida ili kajanja. Osim toga, dokazano je da su pod uticajem alkohola ljudi iskreniji i ređe se povlače usled straha od posledica. Istraživači Univerziteta u Misuriju predvođeni profesorom Brusom Bartholouom, podelili su 67 ispitanika u dve grupe. U jednoj je bilo 11 muškaraca i isto toliko žena koji su pili sokove, u drugoj isto toliko ispitanika koji su dobili placebo piće, dok je preostalih 23 – 12 muškaraca i 11 žena, dobilo votku i tonik. Svaka grupa je zatim imala zadatak da prepoznaju određene karakteristike lica na slikama, a beleženo je koliko često prave greške. Takođe, imali su zadatak da sami prijave istraživačima kada pogreše. Oni su primetili da oni koji greše, sledeći odgovor daju sporije, kako se greška ne bi ponovila, ali samo u onim grupama koje nisu konzumirale alkohol. Grupa koja je pila votku-tonik uopšte se nije stresirala zbog grešaka i nastavljala da odgovara podjednako brzo.Oni su bili svesni da greše, ali jednostavno nisu brinuli o tome. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Nije bas uvek, kad se pretera onda ispliva i nesto sto covek ne misli... Данче*, Џуманџи, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Steta sto nisu pozvali mog druga Savicu da ucestvuje u istrazivanju ... Oberucke bi prihvatio ... Imao je nadimak "rubinov maneken"... Млађони, zuti car, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Nije bas uvek, kad se pretera onda ispliva i nesto sto covek ne misli... Па ако исплива онда је било "сакривено" n'est-ce pas? Нисам неки конзумент, али кад год сам мало "повећао" унос, сваки страх се смањивао и ....причао сам "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Alkohol je vrlo opasno sredstvo.. i moze dobro da posluzi u crnomadjijaske svrhe u sta sam se iz licnog iskustva uverio. Sto sam srecniji i psihicki stabilniji to manje mogu da pijem i teze mi pada. Eto sinoc izasao sa drustvom i popio 3 piva...vratio se kuci oko 2 nisam mogao da zaspim do 8 i jos sam dva puta peglao. Znaci kad sam pocinjao sa picem u srednjoj skoli mogao sam vise od 3 da popijem a onda se setim vremena kad sam pio neograniceno :S Iz ove perspektive cudim se kako sam ostao ziv.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Па ако исплива онда је било "сакривено" n'est-ce pas? Ne, to je mit ili zamena teza, eventualno moze da se prica o palom stanju duse ili potpunoj nesvesnoscu tog necega loseg u treznom stanju ili ne preteranoj napijenosti, onda moze da se kaze da je bilo "sakriveno". Slicno kao i sa nekim drogama, kad se nekome desi paranoja ili anksioznost, a da je nikada nije iskusio u svesnom stanju. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 ili zamena teza којих теза? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Editovao sam i objasnio. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Editovao sam i objasnio. Није ми јасно :.mislise. Прочитао сам објашњење али не контам која замена теза? Мит није исто што и замена теза? Зар не? Објаснио си тако да испада да је ипак сакривено? Можда мислиш да у алкохолисаном стању су људи склони да "промене" личност, или да им се појаве особине услед опијености које у суштини не носе?! Ако си на то мислио онда сам рецимо разумео, али мислим да (ако изузмемо тешка и стална пијанства) човек увек себе открије у том стању. Не знам за дрогу, те супстанце мењају психу. "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Алкохолизам мења човека, то је факат, чак је један доктор рекао "питање је да ли је алкохоличар човек?" а као пример је навео врло драстичан пример промене понашања једног алкохоличара, који није за причу! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Nije bas uvek, kad se pretera onda ispliva i nesto sto covek ne misli... Можда не жели тако да свесно мисли. Можда то нису његове(наше) реалне жеље, али ипак је то оно што је дубоко сакривено, замаскирано у нама. Лично сам свашта рекао јако пијан, и свашта су ми рекле јако пијане особе. Неке изјаве су заиста биле подсвесне прљаве жеље и мисли, а неке сасвим супротно од тога. Али и једне и друге су у нама. Наше су на одређене начине. Нису дошле ко зна одакле. Зато верујем да јако пијани износимо оно што постоји у нама. Али да све то гадно не представља увек и наше личне скривене жеље. Али јесу у нама и ми смо због тога криви што су се наталожиле у нашим дубинама. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука