Sudija Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Uglavnom da.Međutim ,ljudi više deklerativno žele istinu dok u realnosti ne žele da je čuju i više im se sviđa laž nego istina. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 zavisi sa kim pričam. Ono ako su stariji roditelji, strine tetke i ostali onda i ono što mi smeta prećutim i nisam nešto otvoren sa njima. A što se drugova tiče vršnjaka i slično, i da miriše ne znam kako, ja ću da mu kažem da smrdi samo da bi ga iznervirao Šalim se nije baš tako ali sam ono maksimalno otvoren, ako mi nešto smeta kažem mu ono otvoreno, kakvi posrednici kakva ćudesa. Ono što ne volim da radim jeste da drugima pričam šta mi kod nekog smeta, da ogovaram i slično, ako nekome imam nešto da kažem kažem direktno njemu, a ne svima okolo. Sem u sličaju namernog trovlovanja. Pre par sedmica, drug se nešto programirao onako čisto iz zabave za sebe i poslao mi u kako sam ga istrolovao tada, sve u fazonu zašto to praviš kada toga ima koliko oćeš na internetu da skineš za džabe, kome ćeš ovo da prodaš, bezveze gubiš vreme itd. Čovek je na kraju postavio celu koverzaciju (na engleskom), na reddit i pitao za mišljenje, od ljudi tamo, komentari su bili tipa: "tvoj drug je idiot" i slično. Zašto sam sve ovo napisao ne znam kada nije vezano za temu, ali kada sam već napisao da nebrišem. Uglavnom dosadno mi je pa bi nešto pisao da mi vreme prođe. Možda ću da počnem da pišem i knjigu, da mogao bi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Reći nekome istinu u lice nije sasvim jednostavno , iako je to uvijek najpoštenije . Ja lično volim mnoge stvari da kažem ljudima u lice , pogotovo onima sa kojima sa bliskiji i kojima zapravo i želim reći da mi kod njih npr. određeno ponašanje smeta . Dakle , svima koje dobro poznajem istinu govorim u lice , bez obzira da li se radi o prijatelju , rođaku ili roditelju . Osobama s kojima i nemam nekakvu posebnu komunikaciju nikada ni ne bih govorio ni istinu ni laž , jednostavno možda slažem čisto radi održavanja "dobrosusjedskih" odnosa i ništa dalje od toga . Uostalom , zašto bi mene i zanimao neko s kim nisam nešto posebno blizak !? "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 i u brk Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Све зависи о чему се ради. Обично да, кажем све онако како јесте. Покушам да на најблажи могући начин то кажем да не испадне као напад, јер људи су осјетљиви. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Kako kad i kako kome Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Живо ме интересује када би се отворила тема о томе шта мислите о форумашима, да ли би и колико форумаша рекло искрено шта о коме мисли!!? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Живо ме интересује када би се отворила тема о томе шта мислите о форумашима, да ли би и колико форумаша рекло искрено шта о коме мисли!!? Za to imamo skupove. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Za to imamo skupove. izvini , kakve skupove ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Да у брк и директно у очи без филовања па нека се пуши. То ценим и код други људи , а не подмукло да причају иза леђа. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Људима говорим њихово мишљење у очи. И лоше пролазим... Ђуро Станивук and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Људима говорим њихово мишљење у очи. И лоше пролазим... Сјајно... ..ја морам рећи да сам због природе посла принуђен да бирам тренутке.... ...приватно, немам длаке на језику...зову ме хејтером и почели су да ме подразумевају..што често изађе као грешка...на крају испаднем непредвидив... Баба and Mарија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Ооо да... док нисам схватила да та моја особина само ствара непријатеље. Сада са овим годинама и искуством суздржавам се максимално. Искрена сам са родитељима, супругом, децом, најнај пријатељицама а појединим пријатељима сам рекла да ми не посредују када чују да се о мени прича "тамо нешто", ето... што је сигурно- сигурно је :good2: Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 U oci, putem telefona , mail-a Cak sta vise, bolje funkcionisem sa osobama koje su mi rekle da sam tvrdoglava i cesto ishitrena jer znam da jesam. Ovako kad sam ja nekome sve u full-u super i on meni, lazemo se mnogo a to nije dobro Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blackcoffee Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Zavisi šta je u pitanju. Većinu misli držim za sebe. As above, so below. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука