Баба Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ајмо једну тему за смиреније, превише се ваздижемо на форумима, сви су нешто као паметни и стручни за све области( мада налетео сам на једног лика који је стварно такав ) . Дакле шта је то о чему ми појма немамо, где смо потпуни аутсајдери, не само да нас не занима него заиста нешто где се не би снашли никако, нешто што нам неиде... ? Gordana ., Лидија Миленковић, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Рецимо вако ја појма немам о спортовима овим колективистичким. Фудбал не пратим, ни кошарку, ништа од тијех спортова. Кад је олимпијада евентуално волим да погледам атлетику и гимнастику, али искрено да кажем појма немам ко су спортисти, који су ту неки фаворити, који су прваци, успешни итд. Ignjatije, zuti car, Pancakes and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Meni je npr. tesko da se objasnim sa tim sveznalicam. Sveznalice u smislu jedva zavrsena osnovna skola, otisli u neku od inostranih zemalja i tamo rade neki najobicni posao kao npr. ciste javni vc ili ciste ulice. I onda se vrate ovde objasnjavajuci meni kako sam ja glup i retariran blago recno zato sto sam odlucio da odem na fakultet. Trudim se da ostanem smiren i pribran ali nikako ne mogu. Баба, Arsenija, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Politika, ekonomija, hemija, većina sportova... ima još,al trenutno ne mogu da se setim. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Рецимо вако ја појма немам о спортовима овим колективистичким. Фудбал не пратим, ни кошарку, ништа од тијех спортова. Moj covek. :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 - практично сви спортови (осим донекле пливања и дела атлетике); - све што захтева вештину руку и ногу - цртање, сликање, обрада материјала, лемљење жица, паковање, украшавање... осим свируцкања - пар инструмената; - плес (осим неколико који више захтевају емоцију него праћење ритма, као што су танго или зеибекико); - технички део економије и права; итд. Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Степа Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Кад мало боље погледам немам појма ни о чему. Срђан Шијакињић, Данче*, Ignjatije and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Najvece je znanje svest o sopstvenom neznanju...kako rece Sokrat znam da nista ne znam..... Ali posto smo Srbi za nas to ne vazi....mi znamo sve o svemu.. :good2: Zero, Жедни, Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Najvece je znanje svest o sopstvenom neznanju...kako rece Sokrat znam da nista ne znam..... Ali posto smo Srbi za nas to ne vazi....mi znamo sve o svemu.. :good2: A sad ću ja da iskoristim priliku da se napravim mudar i kažem (vezano za temu): "Hmm, odakle početi..." SHADOWS OF THE LIGHT, Џуманџи and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 A sad ću ja da iskoristim priliku da se napravim mudar i kažem (vezano za temu): "Hmm, odakle početi..." Kazu da je tisina pocetak mudrosti....al mi numemo da cutimo..... Zero је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Много је ствари и много животних области у вези са којима немам благе везе, које не би могао да научим или савладам,а има и оних које ме, једноставно речено, не интересују много, те би њихово набрајање трајало до сутра! Тренутно ме интересује да савладам још неке занате (постављање изолације, водовод, керамика) тако што ћу са пријатељем (одличан мајстор и много ствари зна!) радити и од њега научити понешто...заната никада доста...ваљда ћу научити нешто. Биљана, Џуманџи and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 - углавном сви спортови - цртање, сликање, певање, свирање, вајање... - плес - било шта зашта не смеш да будеш смотан 4chsmu1 итд... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ja pojma nemam o topologiji pojacala niti kako tu sta funkcionise... a niti me zanima hahahaa 0110_hahaha Znam samo da prepoznam koje je dobro po izgledu... ovo je dobro Broken and Баба је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Рецимо вако ја појма немам о спортовима овим колективистичким. Фудбал не пратим, ни кошарку, ништа од тијех спортова. Исто... И не само да не пратим, него сам смотан ко сајла за фудбал - вероватно би поломио ногу у првих пет минута. Џуманџи, Жедни and Баба је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Исто... И не само да не пратим, него сам смотан ко сајла за фудбал - вероватно би поломио ногу у првих пет минута. Ја сам као клинац у Аустрији играо за неки фудбалски тим. Имали смо тренинге и такмичења са другим екипама петлића( дечији фудбал). Мој тим је чак освојио пар златних медаља тако да сам ја овде у Србију донео те златне медаље ( сад већ немам појма где су ми ваљало би утопити то злато). Углавном питају мене клинци из улице у Србији знам ли играти фудбал а ја оно ко класичан шваба( читај будала) одем кући и донесем им медаље да им покажем моје знање. Они ми узели те медаље окитили се њима, једва сам их намолио да ми врате. И кренемо ми фуцу на два голића на улици на асфалту. А ови наши домаћи клинци играју као професионалци, после 15 минута ставе они мене на гол и кажу : " То ти тата купио медаље, немаш ти дечко појма о фудбалу." И тако сам у Србији вечито дреждио на голу, док сам у Аустрији био центрафор и то тамо сам баш оно био добар фудбалер-тад сам први пут схватио разлику између цивилизације и талената. sleki, Јадранка-Дервента, Лазар and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука