Баба Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ево ово су нека од класичних питања за утврђивање етничке дистанце: Да стално живи у мојој земљиДа станује у мом комшилуку, згради или улициДа буде члан исте политичке партије као и виДа буде наставник у школи у мом местуДа ми буде шеф на послуДа има руководећи или други важан положај у мојој земљиДа се дружим са њим као са пријатељемДа моја сестра ступи у брак са њимДа ступим у брак са њомДа прими крв ако је угрожен живот неком од чланова ваше породице Ајте сад ви сами попуните ова питања са да и не али у 4 категорије, првој Американци нека буд, другој Хрвати, трећој Цигани и четвртој Руси па ћете видети колика је и каква етничка дистанца вас самих у односу на ове народе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 mogu da oprostim ne i da zaboravim.....a niko ne kaze da su srbi iz raja izasli....ali ovde neki toliko velicaju amere kao da su sami andjeli koji su dosli da nas prosvetle....a mi srbi smo glupi ko noc.....e takav stav mi ide jako na q..... Razumem te u potpunosti sta hoces da kazes i tu se slazem, ali generalno coveka treba gledati kao coveka , a ne po nacionalnosti, boji koze... Mozda me niste najbolje razumeli samo sam hteo da pokazem i da su Ameri ljudi od krvi i mesa i da tamo ima dobrih ljudi kao i u Srbiji, a isto tako ima i onih drugih Svako dobro od Gospoda SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ево мојих одговора . Да стално живи у мојој земљи Американац- да Хрват - не Циган - да Рус - не Да станује у мом комшилуку, згради или улици Американац- да Хрват - не Циган - не Рус - не Да буде члан исте политичке партије као и ви Американац- не Хрват - не Циган - да Рус - да Да буде наставник у школи у мом месту Американац- да Хрват - не Циган - да Рус - да Да ми буде шеф на послу Американац- да Хрват - не Циган - не Рус - не Да има руководећи или други важан положај у мојој земљи Американац- не Хрват - не Циган - не Рус - не Да се дружим са њим као са пријатељем Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да моја сестра ступи у брак са њим Американац- да Хрват - не Циган - не Рус - да Да ступим у брак са њом Американац- да Хрват - не Циган - не Рус - да Да прими крв ако је угрожен живот неком од чланова ваше породице Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да И нека одговори буду искрени а не романтично-патетични или намерно мизантропски Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ево и мојих одговора . Да стално живи у мојој земљи Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да станује у мом комшилуку, згради или улици Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да буде члан исте политичке партије као и ви Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да буде наставник у школи у мом месту Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да ми буде шеф на послу Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да има руководећи или други важан положај у мојој земљи Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да се дружим са њим као са пријатељем Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да моја сестра ступи у брак са њим Американац- да Хрват - не Циган - не Рус - да Да ступим у брак са њом Американац- да Хрват - не Циган - не Рус - да Да прими крв ако је угрожен живот неком од чланова ваше породице Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Да стално живи у мојој земљи Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да станује у мом комшилуку, згради или улици Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да буде члан исте политичке партије као и ви Не бих био члан партије Да буде наставник у школи у мом месту Американац- да Хрват - да (осим историје ) Циган - да Рус - да п.с. Важно је да буде стручан а онда ме баш брига да л' је Србин ил' марсовац Да ми буде шеф на послу Нећу шефа Да има руководећи или други важан положај у мојој земљи Американац- не Хрват - да / живи у Србији Циган - да / живи у Србији Рус - не п.с. Зависи од случаја до случаја, ал' сам у већини слуцајева против Да се дружим са њим као са пријатељем Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да моја сестра ступи у брак са њим Немам сестру Да ступим у брак са њом Важно ми да буде паметна и да будем искрен не верујем да бих могао да живим са муслиманком (осим неком која је то само званично) Да прими крв ако је угрожен живот неком од чланова ваше породице Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да И за било коју националност апсолутно ДА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ево и мојих одговора . Да стално живи у мојој земљи Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да станује у мом комшилуку, згради или улици Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да буде члан исте политичке партије као и ви нисам члан Да буде наставник у школи у мом месту Американац- не Хрват - не Циган - да Рус - да Да ми буде шеф на послу не могу шефа ниједног Да има руководећи или други важан положај у мојој земљи Американац- не Хрват - не Циган - да Рус - не Да се дружим са њим као са пријатељем Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да моја сестра ступи у брак са њим Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Да ступим у брак са њом Американац- не Хрват - не Циган - не Рус - да Да прими крв ако је угрожен живот неком од чланова ваше породице Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Немам негативан став према свим Американцима. Имам негативан став према влади, политици и одређеним корпорацијама Америке. Немам негативан став према свим Католицима. Имам негативан став према самом врху, политици и одређеним веровањима Католичке цркве. Мислим да је разлика јасна и да се не могу мешати бабе и жабе. Клинтон и ЗвонкоМ, папска непогрешивост и комшија Католик. Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ево мојих одговора . Да стално живи у мојој земљи Американац- да Хрват - да (осим усташа и србомрзаца) Циган - да Рус - да Да станује у мом комшилуку, згради или улици Американац - да Хрват - да (осим усташа и србомрзаца) Циган - да (осим они из "Картон ситија", сакупљачи отпада и осталог из дворишта када не видиш,,,) Рус - да Да буде члан исте политичке партије као и ви Американац - не Хрват - не Циган - да Рус - да Да буде наставник у школи у мом месту Американац- не Хрват - да (осим историје и српског језика ) Циган - да Рус - да Да ми буде шеф на послу Американац - да Хрват - не Циган - не Рус - не Да има руководећи или други важан положај у мојој земљи Американац - не Хрват - не Циган - не Рус - не Да се дружим са њим као са пријатељем Американац - да Хрват - да Циган - да Рус - да Да моја сестра ступи у брак са њим Американац - да Хрват - не Циган - да (осим са онима из "Картон ситија", сакупљачима отпада и осталог из дворишта када не видиш,,,) Рус - да (да није алкос) Да ступим у брак са њом Не планирам брак Да прими крв ако је угрожен живот неком од чланова ваше породице Американац- да Хрват - да Циган - да Рус - да Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Најсличније мени Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Најсличније мени Није тачно, ти си више, онако, у тренду. Он не би ступао у брак ни са Американцем ни са Русом . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 У брак ваљда ступаш с неким у кога се заљубиш, кога заволиш, с ким желиш да проведеш живот. Какве сад ту има везе национална припадност? Just askin'. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Чим налазиш за сходно да одговараш на оваква питања нешто ту није како треба... Juan Valdez, sqny and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Pa srbi i jesu bili zrtve....demonkratskih bombica .....idi to sto pricas pa objasni rodbini milice rakic i 3000 gradjana koji su poginuli od strane tih demokratskih misionara..... Kako volite zloupotrebljavate zrtve to je nesto strasno... nije ona zrtva demokratskih bombica ona je zrtva bombi od strane zlocina ckog poduhvata kome je prethodilo mnogo toga sto je moglo da spreci taj poduhvat a da mi nismo nista uradili da se to spreci. Ona je nevina zrtva u politikama i ideologijama ludosti, koja je strana bacila bombu savrsheno je irelevatno jer isto tako postoje zrtve i kod Albanaca i kod Bosnjaka i kod Hrvata od strane naseg rezima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Kako volite zloupotrebljavate zrtve to je nesto strasno... nije ona zrtva demokratskih bombica ona je zrtva bombi od strane zlocina ckog poduhvata kome je prethodilo mnogo toga sto je moglo da spreci taj poduhvat a da mi nismo nista uradili da se to spreci. Ona je nevina zrtva u politikama i ideologijama ludosti, koja je strana bacila bombu savrsheno je irelevatno jer isto tako postoje zrtve i kod Albanaca i kod Bosnjaka i kod Hrvata od strane naseg rezima. Већ сам мислио да једини овако размишљам. Мрзим кад се невине жртве користе за политичке обрачуне Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Kako volite zloupotrebljavate zrtve to je nesto strasno... nije ona zrtva demokratskih bombica ona je zrtva bombi od strane zlocina ckog poduhvata kome je prethodilo mnogo toga sto je moglo da spreci taj poduhvat a da mi nismo nista uradili da se to spreci. Ona je nevina zrtva u politikama i ideologijama ludosti, koja je strana bacila bombu savrsheno je irelevatno jer isto tako postoje zrtve i kod Albanaca i kod Bosnjaka i kod Hrvata od strane naseg rezima. A zlocinascki poduhvat su preduzele americke demokrate tako da mi nije jasno sta se ti tu koprcas koj moj?Ti nemas problem sa mnom vec sa istinom.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука