Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 The Freaks "jeр смо исти...зар нее?" (цитат из песме "Лопов") Ма дај брате... Врло сте различити, али готивни, свако на свој начин. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 За сад воде sex&coffe! Лапис Лазули, Kaludjerovic Sreten, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 I pivo. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Рапсоди, врати се! Слажем се с тобом да је лепота у умерености. :smeh1: Evo me tu sam ciam i smejem se....... Nisam to rekla........kakva umerenost...........ja sam pričala o višem obliku uživanja ..........onom nebesnom........kad probiješ zemaljske okvire....... no nije to za svakoga Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Posto ste se dosta bazirali na ovim klasicnim zadovoljstvima, jel ima nesto sto vas zadovoljava da kazem metafizicki? Recimo vidite neko umetnicko delo cak iako ne preferirati tu granu umetnosti i prepoznate tu neku sustinu stvari o svetu oko vas zbog cega se najezite, i ostavi nezaboravan utisak na vas jer govori tu neku istinu o svetu i zivotu? Ili poslusate neku pesmu, muziku, odgledate film, seriju sta vec, procitate knjigu. Ili bilo sta drugo ne mora biti umenost. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Kada ti neko dirne /gane / srce.............ali to je radost života, to je više neki neki viši osećaj ......... ne umem ga definisati ..............ali nije uživanje. kordun and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 @@Рапсоди, ( ) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 @@Рапсоди, ( ) Oко? Јаје? Пролаз? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 @@Рапсоди, ( ) Слободно реци.......нисам замерљива .......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Слободно реци.......нисам замерљива .......... полако, понављање је мајка знања Данче*, Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 misterija na pomolu! Рапсоди and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Стварно ми је невероватно како се свака иоле корисна тема претвори у офф. Рапсоди and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Стварно ми је невероватно како се свака иоле корисна тема претвори у офф. Kakav off?Pa ljudi pričaju o onome u čemu uživaju. kordun, Данче*, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Kakav off?Pa ljudi pričaju o onome u čemu uživaju. ma oni se brate ne seksaju, to sve svetac do svetca, oni koji moraju to je eto onako vise radi obicaja ili bizmisa, sve ti je to na visim nivoima svijesti, a ja i ti smo sirovi jbg. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Rapso pssst pazi programer je u pitanju .e sad ne moze 1 da bude isto sto i 2 .ako stavi 2 jer mu je lepse inspirativnije kreativnije od 1 ono nece da radi,znaci preciznost...Aj sad probaj opet da procitas Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука