Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Uzivam najpre da se igram i boravim sa cerkicom,opcinjavaju me svaki dan njene nove reci,novo sklapanje recenica,osmeh...uzivam da budem sa porodicom.

Uzivam u citanju raznih knjiga,pre svega duhovnih,a onda i politicko-istorijskih...

Uzivam da slusam muziku,pretezno duhovnu,pa onda rep (ljubav iz mladjih dana)

Uzivam da jedem i spremam hranu,nazalost to uzivanje me kosta gojenja,a onda i dana kad se ustrucavam...

Uzivam da igram basket sa drustvom

Uzivam da gledam i pratim svoj klub

Uzivam u setnji,uzivam u svom gradu

Uzivam da odem do Celija,do Lelica

Uzivam da odem u parohijsku crkvu

Uzivam u prolecu,rano-jutarnjem cvrkutu vrabaca

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Uživam kada cepamo glodare. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa te razne monaške i kvazi-monaške knjižice koje razni izdavači povezani sa SPC štampaju radi inspiracije vernika, a često u realnosti dovode do prelesti i sablazni.

Pa teško da mogu da idu zajedno asketski način života i odricanje od ovoga sveta sa uživanjem u slastima koji ovaj svet pruža.Već smo nešto načeli na tu temu sa Rapsodijom koja se gnuša izraza uživanje.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Волим да замишљам како ће грешници после смрти да оре, а ја одозго да их гледам и смејем им се ко што се они мени сад смеју.

То ми даје снагу да будем праведник, проповедник, аскета и судија у овом животу.

Велико је моје бреме, али кад су могли свети да га носе, није ни мени тешко.

Зато сам и на овом форуму, врло често замишљам страшне муке које чекају већину вас са друге стране монитора.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Пливају.

Ваљају се они бедници што имају само да покрију под.

Није то ништа, код нас се мала деца играју с новчаницама од хиљаду милијарди :)

Подели на овим сајтовима

па шта радиш до сад, ено Кратос чека! :)

Не секирај се, не чека мене сигурно.  :))) ("волим, волим, волим, волим жене..." :ani_biggrin: )

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

цепам дрва

вучем воду са бунара

о, како дивно

о, како чудесно

P.S. https://www.pouke.org/forum/topic/36085-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B0/page-8#entry1416911

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

S obzirom šta je sve radio, mene čudi odkud to da on sad bude to što jeste. 

Јој човече, молим те не почињи! Бар не на овој теми. Тражићу да те избаце по кратком поступку. :)))

Осуђујеш човека кога и не знаш, а он је сам себи највећи критичар и далеко је нормалнија и чистија душа него што то многи могу да претпоставе.

п.с. Молим те, немој даље! :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Сад ми чудно кад спојисте теме, одједном 12 страница. Не волим теме са пуно страница, изгубимо се. :)))

Подели на овим сајтовима

исто, само слагање после је смарање :)

E kod mene nema slaganja ,sve što se icepa ide odmah u kotao. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...