Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

...у јелу, пићу, шетњи, слушању музике, гледању филмова, игрању карата, седењу у кафићу, сликању, свирању, путовањима, читању, доколици, пољупцу, купању, спавању...или у нечем другом чега се нисам тренутно сетила....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја бих спојио комбинацију спавања,пољубаца и слушање музике,јер можеш истовремено уживати у свему набројаном... :good2:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Прво што ми је пало напамет, а да није баш уобичајено - типа пити пиво на плажи или играти баскет - је то да уживам док гледам како Партизан губи, у било ком спорту. xD Наравно, уживам и када Звезда побеђује, али и то је уобичајено. 4chsmu1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

mogu li ja da napisem u cemu ne uzivam?!  4chsmu1 (vazda kontra od sveta)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2013. at 23:04, keka рече
mogu li ja da napisem u cemu ne uzivam?!

е, не може....нема спама....

зар поред оволико лепих ствари за уживање....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2013. at 23:05, Joана рече

е, не може....нема спама....

зар поред оволико лепих ствари за уживање....?

pa manji mi je spisak stvari u kojima ne uzivam  :D

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2013. at 23:06, Gerhard рече
A "keks" ništa?

ако је то оно у чему уживаш, напиши..... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2013. at 23:08, keka рече
pa manji mi je spisak stvari u kojima ne uzivam

не треба да пишеш списак....изабери једну активност...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2013. at 22:58, Срђан Шијакињић рече

Прво што ми је пало напамет, а да није баш уобичајено - типа пити пиво на плажи или играти баскет - је то да уживам док гледам како Партизан губи, у било ком спорту. xD Наравно, уживам и када Звезда побеђује, али и то је уобичајено. 4chsmu1

Дакле, мало уживаш у последње време. Срећа, ту је пиво ;)

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2013. at 23:09, Joана рече

не треба да пишеш списак....изабери једну активност...

c... jok... sve ili nista  :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2013. at 23:11, feeble рече

Дакле, мало уживаш у последње време. Срећа, ту је пиво ;)

Па памтим и боље дане, што јес' јес', али ето макар преко лета, сачекам евро утакмице па гледам Партизан.  :bleh:  4chsmu1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2013. at 23:12, Gerhard рече
A ja nisam imao prilike. :0205_whistling:

:.mislise.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

izmedju ostalog ... najvise volem da gledam u zvezde...  :0222_shocked: 

predivan osecaj  :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...