JESSY Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 ...у јелу, пићу, шетњи, слушању музике, гледању филмова, игрању карата, седењу у кафићу, сликању, свирању, путовањима, читању, доколици, пољупцу, купању, спавању...или у нечем другом чега се нисам тренутно сетила....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Ја бих спојио комбинацију спавања,пољубаца и слушање музике,јер можеш истовремено уживати у свему набројаном... :good2: Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Прво што ми је пало напамет, а да није баш уобичајено - типа пити пиво на плажи или играти баскет - је то да уживам док гледам како Партизан губи, у било ком спорту. xD Наравно, уживам и када Звезда побеђује, али и то је уобичајено. 4chsmu1 keka, Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 mogu li ja da napisem u cemu ne uzivam?! 4chsmu1 (vazda kontra od sveta) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 5. 8. 2013. at 23:04, keka рече mogu li ja da napisem u cemu ne uzivam?! е, не може....нема спама.... зар поред оволико лепих ствари за уживање....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 A "keks" ništa? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 5. 8. 2013. at 23:05, Joана рече е, не може....нема спама.... зар поред оволико лепих ствари за уживање....? pa manji mi je spisak stvari u kojima ne uzivam Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 5. 8. 2013. at 23:06, Gerhard рече A "keks" ništa? ако је то оно у чему уживаш, напиши..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 5. 8. 2013. at 23:08, keka рече pa manji mi je spisak stvari u kojima ne uzivam не треба да пишеш списак....изабери једну активност... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 5. 8. 2013. at 22:58, Срђан Шијакињић рече Прво што ми је пало напамет, а да није баш уобичајено - типа пити пиво на плажи или играти баскет - је то да уживам док гледам како Партизан губи, у било ком спорту. xD Наравно, уживам и када Звезда побеђује, али и то је уобичајено. 4chsmu1 Дакле, мало уживаш у последње време. Срећа, ту је пиво Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 5. 8. 2013. at 23:09, Joана рече не треба да пишеш списак....изабери једну активност... c... jok... sve ili nista "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 @Joana To sam naveo jer mi je čudno da žena to izostavi. A ja nisam imao prilike. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 5. 8. 2013. at 23:11, feeble рече Дакле, мало уживаш у последње време. Срећа, ту је пиво Па памтим и боље дане, што јес' јес', али ето макар преко лета, сачекам евро утакмице па гледам Партизан. :bleh: 4chsmu1 Драшко and feeble је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 5. 8. 2013. at 23:12, Gerhard рече A ja nisam imao prilike. :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 izmedju ostalog ... najvise volem da gledam u zvezde... predivan osecaj obi-wan, JESSY, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука