Пг Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Иван Ивковић, AnaLaz and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Adelaida, Човек Жоја, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Човек Жоја and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 "If you will not hear the truth no one can tell you." http://youtu.be/IJffBsSg1kU?t=2m10s ivanaika and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Један од најјачих филмова ех-ју "Ово мало душе" Јелина, Човек Жоја, Agaton Vuzman and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Са неколико људи сам коментарисала овај филм. Занимљиво је како је свако од нас имао различите доживљаје и тумачења филма. Одлична глума. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Drustvo mrtvih pesnika Tango scena iz Mirisa zene Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 :1503348ufz3z4yl5d: Човек Жоја and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 https://youtu.be/3Of3IayxqEA?t=2m Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 "Зашто љубав толико боли?" "Зато што је била права" Zero је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука