Млађони Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Homoseksualizam je pakleno autodestruktivan ali to izgleda samo pravi pravoslavci mogu da shvate. Je l si ti bio homosexualac pa znash kako je homosexualcima? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ма од ових геј тема смо добили сви хемороиде... Форгив мај Френч... Анастасија је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ti si i prozorljiv jer si znao da ću da se javim. Homoseksualizam nije adekvatan izraz za gej lobi.A pošto si ti pravi pravoslavac koji razume autodestruktivnost " homoseksualizma",a ja nisam jer ne razumem, ja ti se evo klanjam do zemlje.Ovde je palo mnogo osuda na sam ehomoseksualce kroz razne teme ne na njihov greh već na njih same kao ljude, zato sam rekla da je papa ciljao suštinu imajući razumevanja i milosti za njih kao ljude i kao svoju braću,dok svi ostali mašite taj cilj, tu značajnu i jednostavnu suštinu,koja je srž vere. Ne citas ti dobro ! sklanjaj se ne klanjaj se Ti si jedina na planeti da ne vidis homoseksualizam. a vidis homoseksualnost nisam ni pomenuo osim u onim odredjenim delovima (indirektno)koje mogu da imaju za cilj spasenje duše. Bilo bi dobro malo da se nasmejem pre spavanja da mi prepricas papinu suštinu koju si doživela. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Neverovatno koliko nam to bode oči svima.Nekima jer ne mogu da ih smisle a nekima zato što pokušavaju da objasne vrlo jednostavno." Nego idite i naučite se šta znači: Milost hoću, a ne žrtvoprinošenje. Jer nisam došao da zovem pravednike no grješnike na pokajanje" “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ne citas ti dobro ! sklanjaj se ne klanjaj se Ti si jedina na planeti da ne vidis homoseksualizam. a vidis homoseksualnost nisam ni pomenuo osim u onim odredjenim delovima (indirektno)koje mogu da imaju za cilj spasenje duše. Bilo bi dobro malo da se nasmejem pre spavanja da mi prepricas papinu suštinu koju si doživela. Ajd idi spavaj.Jutro je pametnije od večeri.Za neke,a za neke ni stoleća spavanja ne pomažu.LN “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 ...час као краљ, час као дама. bez srama :0102_laugh: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Je l si ti bio homosexualac pa znash kako je homosexualcima?Ti bi našao u ravnoj crti krivinu. Potpuno nemoguče nesmisleno a trebalo je da bude poučno pitanje el da? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, Твоја мора бити последња јер си кротак и смирен. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Људи, како вам више не досади прича о педерима ? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Neverovatno koliko nam to bode oči svima.Nekima jer ne mogu da ih smisle a nekima zato što pokušavaju da objasne vrlo jednostavno." Nego i Neverovatno koliko nam to bode oči svima.Nekima jer ne mogu da ih smisle a nekima zato što pokušavaju da objasne vrlo jednostavno." Nego idite i naučite se šta znači: [/size]Milost hoću, a ne[/size] žrtvoprinošenje. Jer nisam došao da zovem pravednike no grješnike na pokajanje"[/size]dite i naučite se šta znači: [/size]Milost hoću, a ne[/size] žrtvoprinošenje. Jer nisam došao da zovem pravednike no grješnike na pokajanje"[/size] Javno si pozvala homoseksualce na pokajanje verovatno inspirisana dobrim delom mog vidjenja problema. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ti bi našao u ravnoj crti krivinu. Potpuno nemoguče nesmisleno a trebalo je da bude poučno pitanje el da? Zanima me sto toliko pricas o grehu homosexualizma. Kao da nemas svoje grehove da resis. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, Твоја мора бити последња јер си кротак и смирен. Pa jesam krotak jer ona jedina ne vidi homoseksualizam a ja imam samo protiv tog dela negacije. Neverovatno kako ne mogu da mi nadju post gde ja osudjujem homoseksualnost u smislu oduyimanja slobode. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Zanima me sto toliko pricas o grehu homosexualizma. Kao da nemas svoje grehove da resis.opet promašeno potpuno i neverovatno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 opet promašeno potpuno i neverovatno. Dobro Brate ako je promaseno onda izvini. Ja ti kazem kako meni deluje po nacinu na koji komuniciras. Ti najbolje znas sta mislis. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Dobro Brate ako je promaseno onda izvini. Ja ti kazem kako meni deluje po nacinu na koji komuniciras. Ti najbolje znas sta mislis.Eo da uprostim hoću da se radujem svakom pokajanom homoseksualcu ne yato što to neće biti više već yato što bi mogao da nasleedi Carstvo Božje kao pravednik. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука