Arsenija Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Medieval Cookery in the Netherlands Јадранка-Дервента, obi-wan and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Стојим вам на услузи али морам да вас упозорим Драшко, Arsenija and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Zahvaljujem...... (Tužna Lejdi nije čula drugi deo rečenice....misli joj beže.....pogled joj luta....ni umila se nije....tužna lica...muku svoju sama nosi....to se vidi i ne može da se sakrije...suze samo što ne poteku....Lejdi čeka da Jadranka ode da izvadi maramicu koju joj je majka na smrti darivala da u nju izlije svoje brige,strepnje,more....svekim tremom sve je gore...jedino je mogu spasti kafa i medeni kolači....) Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Probudih se iz sna kishica me je uspavala a mlado sunce milovanjem probudilo. Nadam se da je svaka ljubav takva. Odoh na okrepljenje u krchmu nedostaju mi dvorani i zidine sigurne. Drugari ne casite ni casa no na gozbu dodjite ovoga dana nam valja biti veselo... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Lokalna veštičara :1311_womens: Лидија Миленковић, Broken, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Ljudi, sjajni ste... Pridružio bih vam se, al' ne znam da glumim, za pametno piskaranje mi treba poprilično vremena, a između svega toga, ne znam šta (odnosno ko) bih bio. Palo mi je na pamet da budem kardinal (odmah se setim Rišeljea iz filma "Tri musketara"), al' nemam te "kvalitete" Arsenija, keka, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Добро дошли Кардинале Зеро Arsenija and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Зеро = Кардинал Ришеље 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Кад бисте познавали Зера, знали бисте да он не би могао да га глуми ни у пародији. То дете нема ни искрицу пакости, злобе, прорачунатости, нити би то могао да одглуми. (Бар ја не могу ни да га замислим у тој улози). Неки други кардинал - ок. Мада мени пре личи на принца Артура. Можда би могао да прође и као Мали Џон, али улога Артура је као створена за Зера. Биљана, Arsenija and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Зеро = Кардинал Ришеље 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Кад бисте познавали Зера, знали бисте да он не би могао да га глуми ни у пародији. То дете нема ни искрицу пакости, злобе, прорачунатости, нити би то могао да одглуми. (Бар ја не могу ни да га замислим у тој улози). Неки други кардинал - ок. Мада мени пре личи на принца Артура. Можда би могао да прође и као Мали Џон, али улога Артура је као створена за Зера. Причаш као да си га ти одгајала, уважена дадиљо. Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Наравно да јесам, господару. Док су његови родитељи били у служби нашега краља, оне се са синовима мојим учио јахању, мачевању, гађању луком и стрелом, бацању камена с рамена, надвлачењу конопа, баскету, пинг-понгу, кантер страјку, ГТА, и осталим витешким вештинама. Broken, Zero, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Prelepa Lejdi pakuje kofere i zauvek napušta zamak....Na stolu ostavlja pismo u kome opisuje svoje razloge za brz i neplaniran odlazak na posed u daleku Englesku koji je Lejdi nasledila od Bake plemenitog roda sa majčine strane... The Luttrell Psalter - 14th C. England Čeka je dug put...preko sedam brda,planina i mora,i zato ne čeka,......hita....da je neko ne bi sreo i sprečio da potreži sreću na drugome mestu No...i kad stigne...tamo gde je put vodi i dalje će da tuguje dok se ne razvedri nebo njenog srca ,dok ne ugleda lice novo...ili dok je njen princ ne potraži.... Na posed dolazi kao anonimna ličnost i traži posao kao sluškinja ..... P.s.Pošto slika za VSB nije stigla...ona skida prsten i ostavlja da prijatelju koji je život rizikovao za nju.... obi-wan, Биљана and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Treba li vam pratnja, lady ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 docuh i bistrim se da li je to istina ili mi je neko laz dosapnuo... Princ koji je dojahao u dvor sa mnom srce nashe lady nije nasao? kakva drama se odigrava u srcu Lare na to vec ne smem gledati trezne glave. Dodajte mi vina i stavite bure celo zbog ljubavi um pocrni nekad kao veo. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Treba li vam pratnja, lady ? Hvala na brizi i nesebičnoj nežnosti vašoj...cenim vašu pažnju.....Zaista nije nepohodno....Pobrinite se da naš naro dobro živi i da vladaju godine mira ....To je moj amanet vama....A sada zbogom ..... (Lejdi ulazi u kočiju koja treba da je odveze do broda.....iz Francuske plovi za Englesku....) Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Hvala na brizi i nesebičnoj nežnosti vašoj...cenim vašu pažnju.....Zaista nije nepohodno....Pobrinite se da naš naro dobro živi i da vladaju godine mira ....To je moj amanet vama....A sada zbogom ..... (Lejdi ulazi u kočiju koja treba da je odveze do broda.....iz Francuske plovi za Englesku....) Ali Lady...pa mi smo vec u Engleskoj. obi-wan, Arsenija, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука