Broken Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Jel' me neko tražio ? Драшко and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Broken рече Jel' me neko tražio ? Jes nekakva žena, a ne znam dođeš li joj što... Ne smijem ti je pokazati. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 36 минута, Ayla рече Jes nekakva žena, a ne znam dođeš li joj što... Ne smijem ti je pokazati. Bolje da ne znam, lakše je tako jer biti Broken baš nije lako. Često me izvesne dvorske gracije traže zbog braka i alimentacije. Лидија Миленковић, Ayla , Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 (proviruje iza jednog oveceg stuba u centralnoj dvorani) - Kukavnog li mene, sta me snadje... gospodar i kralj moj trazi ser Draska da se nadje... a kako d`ofiram prijatelja od mladosti, nema u tom` ni gushta ni radosti... nego, snaci cu se ja vec - ni prvi ni zadnji put, moze se rec`... (navuce sesir na glavu, osedla konja i nekud odjase prilicno zurno) Broken је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 55 минута, Broken рече Jel' me neko tražio ? Broken је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Broken рече Bolje da ne znam, lakše je tako jer biti Broken baš nije lako. Često me izvesne dvorske gracije traže zbog braka i alimentacije. I ne znam baš, ali se pazi . Dimi malo i čudno gleda ova je spremna i da ugazi, zategnuta, spremna, ozad i spreda. (ostavila ti je i poruku -.-) Broken and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 58 минута, Broken рече Jel' me neko tražio ? Ланистеру, траже те и Болтонови људи, За твоју се руку награда нуди. Куну се да ће те ухватити до месеца марта, Неће те спасити ни Бријен од Тарта. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Boldrice, gde ćeš ?! Sačekaj, stani, pa tek sam stigo, puta se mani ajmo se prvo, da me želja mine, napiti piva i medovine. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 6 минута, Ayla рече zategnuta, spremna, ozad i spreda. Pa, dobro, s obzirom da nije petak mogo bih napraviti izuzetak. Vladan :::., Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 5 минута, Broken рече Boldrice, gde ćeš ?! Sačekaj, stani, pa tek sam stigo, puta se mani ajmo se prvo, da me želja mine, napiti piva i medovine. ... - Uboda mi pcelinjih, boljeg predloga ne cuh` jos od jutros!... Broken and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Broken рече Pa, dobro, s obzirom da nije petak mogo bih napraviti izuzetak. Rekoh da dimi, i čudno gleda. Malo se plašim za zdravlje tvoje, ali da ne pričam previše sada, svako odgovara za postupke svoje. Nu ti... Драшко and Broken је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 14 минута, obi-wan рече (proviruje iza jednog oveceg stuba u centralnoj dvorani) - Kukavnog li mene, sta me snadje... gospodar i kralj moj trazi ser Draska da se nadje... a kako d`ofiram prijatelja od mladosti, nema u tom` ni gushta ni radosti... nego, snaci cu se ja vec - ni prvi ni zadnji put, moze se rec`... (navuce sesir na glavu, osedla konja i nekud odjase prilicno zurno) Drale se već na brod penje Ta u Doveru se ukotvio "New hope" se zove Ta grdosija što osvaja svetove nove Zbogom belo stenje Zbogom Englesko zelena Možda se ponovo vidimo kad.... Zbogom društvo i prijatelji Bog nek vam sve vaše čuva i sve dobro podari Zaskripase jedra A sva stara domovina vedra Ispraća svog Draleta Možda se i vide ponovo jednog dana Al sad su drugi puti pred njim Sve je deo Božjeg plana! Лидија Миленковић, Phoebe, Broken and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 - Sto mu taverni - ova "Kod golog Francuza" je najbolja!... ... https://www.pinterest.com/pin/447826756689963062/ Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 7 минута, Драшко рече Drale se već na brod penje Ta u Doveru se ukotvio "New hope" se zove Ta grdosija što osvaja svetove nove Zbogom belo stenje Zbogom Englesko zelena Možda se ponovo vidimo kad.... Zbogom društvo i prijatelji Bog nek vam sve vaše čuva i sve dobro podari Zaskripase jedra A sva stara domovina vedra Ispraća svog Draleta Možda se i vide ponovo jednog dana Al sad su drugi puti pred njim Sve je deo Božjeg plana! (zbunjen, Boldrik se cudi sta se to desava) - Mnim, jasno, da ovo ne bese slucajno... no da nije odvec kasno, da ne ode ser Drale nekud trajno?... - Nije li kakva ljuba otela srce njegovo, pak ode za njom?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 4 минута, obi-wan рече Mnim, jasno Престани да мниш, већ похитај за Дралетом-сером * није ти ово дваеспрви век, да га стигнеш хеликоптером * сер Дралетом се не римује, те користим песничку слободу. Ayla and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука