Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 12 минута, Лидија Миленковић рече Obrati se carobnici da te pretvori u nekog drugog. Kako se usuđuješ da mi ovo predložiš Zar su i tebe šejtani spopali, a tako ste mi se na prvi pogled dopali Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 I nas gost, neznani dosljak iz daljine, neki kazu cak iz Ruske carevine - veliki grof Raskućin. Stekao mnogo, Bogu nebrojeno puta ugodio, sagradio hramove i sirotista, oslobodio kmetove i dao im imanja. Ceo zivot vredno radi da kako god opovrgne sopstveno prezime. Inace, o njemu se ne zna bas puno... @Vladan3 ... https://www.pinterest.com/pin/803822233462667275/ Vladan :::., Phoebe, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 9 минута, Phoebe рече Kako se usuđuješ da mi ovo predložiš Zar su i tebe šejtani spopali, a tako ste mi se na prvi pogled dopali Анђели с тобом, брате Трпимире, прегледај своје речи мало шире дал' си се вина напио слатко, па ти је сада памћеље кратко 1 hour ago, Phoebe рече A vidi kako Grizli lepo promisljeno odabrao ulogu, ne kao ja zaletela se tj zaleteo sam se Phoebe and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 25 минута, Лидија Миленковић рече Анђели с тобом, брате Трпимире, прегледај своје речи мало шире дал' си се вина напио слатко, па ти је сада памћеље кратко Pamćenje me dobro služi no me ti dadiljo sad rastuži ja sam čoek gladan, a kad sam gladan, veoma sam gadan Šta si danas dvoranima kuvala? Jesi za svog brata nešto sačuvala? Msm, stvarno sramota da tražim sam Idem, razočarale ste, nikakve ste žene i domaćice... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 I da zaokruzimo ovu prvu celinu: zvanicna himna kraljevstva - preludijum "Te Deum Laudamus" (= Tebe Boga hvalim). U izvodjenju velikog kraljevskog orkestra... (odnekud se cuje Boldrik da vice) - Miiiiiiirrrnnoooooooooooo!!!... ... ... https://en.wikipedia.org/wiki/Te_Deum_(Charpentier) Phoebe, Vladan :::. and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 (измењено) пре 26 минута, Phoebe рече Idem, razočarale ste, nikakve ste žene Е, баш си к'о неки размажен деран ал' од мене просто ти било када си дому овоме веран примам те, радо, у своје крило. Хајде прво чорбице лепе да укрепи твоје изгладнело тело па онда цушпајз од шаргарепе и овнујско печење врело Тек после тога и чаше вина (само једне и никако више) може воћна тортица фина или желиш друге слаткише Измењено Фебруар 10, 2018 од Лидија Миленковић Phoebe and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 ledi Albu iz misli prenu Boldrikovo vikanje, te promrmrlja više za sebe volim ovog Boldrika kao brata a ponaša se kao da mi je tata objasniti mu moram da slobodni strelac ja sam a ne gušter koji se u perašini valja ovo postrojavanje već me umara Лидија Миленковић, Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 (Краља пробуди крчање црева, и глава га боли, од доста пића бурну је краљ имао ноћ, лочући пива и вискића. Зато он хитро ка кујни крену, црева му крче те краљ прдну, смрад се рашири по целој соби, арому је имао тако грдну!) - Морам да видим с чаробницом оном, да л` има каквих чајева, масти, напитка неког што може да уминe, и излечи мој стомак буцмасти. Надам се да је мој начелник страже, "решио" ликове, поделио роле у овој форумској разоноди, те да у миру води патроле. Не волим када он ради послове, за које га моје краљевство не плаћа, ал нема везе, нек реши ово, и после мача нека се лаћа. Ух, ал ми крче црева сад моја, мог`о би прдит`, читаво вече, идем у кујну појести нешто, да ми се црева некако излече. Након дружења и пијења многих, јачих ил` блажих финих пића, најбоље јесте добро се најест` реш печених сланих пилића. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 16 минута, Милан Ракић рече (Краља пробуди крчање црева, и глава га боли, од доста пића бурну је краљ имао ноћ, лочући пива и вискића. Зато он хитро ка кујни крену, црева му крче те краљ прдну, смрад се рашири по целој соби, арому је имао тако грдну!) - Морам да видим с чаробницом оном, да л` има каквих чајева, масти, напитка неког што може да уминe, и излечи мој стомак буцмасти. Надам се да је мој начелник страже, "решио" ликове, поделио роле у овој форумској разоноди, те да у миру води патроле. Не волим када он ради послове, за које га моје краљевство не плаћа, ал нема везе, нек реши ово, и после мача нека се лаћа. Ух, ал ми крче црева сад моја, мог`о би прдит`, читаво вече, идем у кујну појести нешто, да ми се црева некако излече. Након дружења и пијења многих, јачих ил` блажих финих пића, најбоље јесте добро се најест` реш печених сланих пилића. O Henri pre no što emigriram reći ću ti ovo samo ti jedi pij i menjaj žene ko čarape seci glave i pravi sprave za istjazavanje pa mirno idi na spavanje nekad smo imali naš agape a onda si posto paša pa si kreiro svoju crkvu umesto da gricneš malo mrkvu i da se maneš tudjih snaša napuštam dvorac i bežim daleko nemoj da me je pratio neko Phoebe and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 3 часа, obi-wan рече I nas gost, neznani dosljak iz daljine, neki kazu cak iz Ruske carevine - veliki grof Raskućin. Stekao mnogo, Bogu nebrojeno puta ugodio, sagradio hramove i sirotista, oslobodio kmetove i dao im imanja. Ceo zivot vredno radi da kako god opovrgne sopstveno prezime. Inace, o njemu se ne zna bas puno... @Vladan3 ... https://www.pinterest.com/pin/803822233462667275/ Ееее добра ти је! И насмеја ме сликом и описом али је и много боља од оригиналог Распућина коју бих ја ставио да ме ниси предухитрио.... растерао бих цело позориште obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Raspucin ne bi bilo originalno, Raskucin je mnogo bolje - blizu, a daleko... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Милан Ракић рече (Краља пробуди крчање црева, и глава га боли, од доста пића бурну је краљ имао ноћ, лочући пива и вискића. Зато он хитро ка кујни крену, црева му крче те краљ прдну, смрад се рашири по целој соби, арому је имао тако грдну!) - Морам да видим с чаробницом оном, да л` има каквих чајева, масти, напитка неког што може да уминe, и излечи мој стомак буцмасти. Znači kraljevska, cijenjena glavo, ti bi liniju moju da imaš, odmah ti moram reći, pravo, na dijetu nemoj ti da računaš. Recepta moga, drži se odmah, ako želiš da mršav si ko skobalj, slanina , čvarci, dimnjeno meso, to ti je receptura, za struk dobar. Nemoj posle obroka da radiš, no se zavali, ko domaćin pravi, a ja ću ti dvije progovorit riječi, i to su ti čini za stomačić mali. Ne košta ništa, završiću džabe, ada naši smo, i žaliti neću, jedino što bih te molila lijepo, S Njeguša pršut uzmi za sreću. Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 - Болдриче добри, шефе страже, пошаљи људе у лудом трку, да ухвате оног Драшка који је, крен`о у свет да направи збрку. Почео неке замерке силне, да наводи на мој краљевски рачун брзо га нађ`те и овде довед`те, да са њиме обавим један обрачун. Шта он то прича о цркви новој, намера та код мене није, нешто помеш`о, кврцнула лицна, шаљи чуваре, мало агилније! obi-wan and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 DŽaba traže Draleta on je već prošo Sadrk pokupio neku cicu i omastio brk obi-wan, Ayla and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 5 минута, Ayla рече Znači kraljevska, cijenjena glavo, ti bi liniju moju da imaš, odmah ti moram reći, pravo, na dijetu nemoj ti da računaš. Recepta moga, drži se odmah, ako želiš da mršav si ko skobalj, slanina , čvarci, dimnjeno meso, to ti je receptura, za struk dobar. Nemoj posle obroka da radiš, no se zavali, ko domaćin pravi, a ja ću ti dvije progovorit riječi, i to su ti čini za stomačić mali. Ne košta ništa, završiću džabe, ada naši smo, i žaliti neću, jedino što bih te molila lijepo, S Njeguša pršut uzmi za sreću. - Естетски утисак није ми битан, само нека се мање прди, непријатно то уме да буде, ем је гласно, а ем смрди. А што се тиче сушених разних, свињских и говеђих мишића, ја само то и једем стално, уз у кајмаку рибића. И даћу налог Болдрику добром, да на пут једног војника узнесе, до земље оне о којој причасмо, његушка пршута да донесе. Драшко, obi-wan and Ayla је реаговао/ла на ово 1 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука