Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 A što si mi ljut, dragi Trpimire? Ja ne grizem zalogaj koji za me nije. Zar ti mene vidiš kao prepodobnu? U me srce toplo, čarobnice bije. Phoebe and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Може ли овако нешто? Moze, naravno, ako te ne mrzi potrazi jos neku da bude sama slika malo kvalitetnija, a ako je moguce - i crtez. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 1 минут, Ayla рече A što si mi ljuta, predivna, @Phoebe ? Ja ne grizem zalogaj koji za me nije. Zar ti mene vidiš kao prepodobnu? U me srce toplo, čarobnice bije. Nije to nikakva Phoebe, nego Trpimir... Phoebe and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Glavni kraljevski riznicar i srebroljubac - ser Kogsvort od Lokslija... @Grizzly Adams ... https://www.pinterest.com/pin/489414684489348023/ Grizzly Adams, Лидија Миленковић, Phoebe and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 1 сат, obi-wan рече Vojvoda Broken, zapovednik svih kraljevskih vojski... ... https://www.pinterest.co.uk/pin/428334614545035110/ Tako sam HOT! Снежана, Лидија Миленковић, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, obi-wan рече Nije to nikakva Phoebe, nego Trpimir... Upssss... ispraviću odmah, nikad nije kasno. Trpimir je @Phoebe, sada mi je jasno. obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Ayla рече A što si mi ljut, dragi Trpimire? Ja ne grizem zalogaj koji za me nije. Zar ti mene vidiš kao prepodobnu? U me srce toplo, čarobnice bije. Evo dokaz obi-wan, Phoebe and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Verni pratilac ledi Albe - Acim... ... http://www.artsolution.nl/schilderij/huisdier/hond-close-up Ayla , Снежана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 36 минута, Phoebe рече A vidi kako Grizli lepo promisljeno odabrao ulogu, ne kao ja zaletela se tj zaleteo sam se Obrati se carobnici da te pretvori u nekog drugog. Phoebe and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 A evo i dvorske lude... to je nas Petro - na izgled vrlo retro, ali u dusi veci zavodnik od Don Huana... @Рапсоди (evo bas ovde nesto muti jednu od kuvarica) ... https://www.pinterest.com/pin/360639882653969031/ Рапсоди, Phoebe, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Off topic- Poslah SMS poruku, i na pitanje koje mi je postavljeno odgovorih u stihu. Mogu mislit kako je nesretno biće gledalo odgovor. Nagrdi me ova tema Лидија Миленковић, obi-wan, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Ayla рече A što si mi ljuta, predivna, @Phoebe ? Ja ne grizem zalogaj koji za me nije. Zar ti mene vidiš kao prepodobnu? U me srce toplo, čarobnice bije. Ljut sam bio pa sam se smirio Sad sam tužan pa sam ružan mirjanka pokorna da budeš, ne čarobnica, nisi dobra, sad si kobra! al molicu se za tebe, mlada damo bices ti okej , cekaj samo / Trpimiru krče creva, niko da se seti da ga ponudi da ruča / obi-wan, Милан Ракић and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Claude Frollo, strah i trepet - pa... svima... prvi covek posle kralja, vladar iz senke (a i na suncu)... glavni kraljevski inkvizitor... @Trifke ... https://www.pinterest.com/pin/338614465707426902/ Лидија Миленковић, Милан Ракић and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Phoebe рече Ljut sam bio pa sam se smirio Sad sam tužan pa sam ružan mirjanka pokorna da budeš, ne čarobnica, nisi dobra, sad si kobra! al molicu se za tebe, mlada damo bices ti okej , cekaj samo / Trpimiru krče creva, niko da se seti da ga ponudi da ruča / Ali, sunce moje, ne brini za mene. Svako svoj put bira, za njega je oran . I ovaj dvor mora čarobnicu imat, a ja ću da budem ono što i moram. Phoebe and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 35 минута, Ayla рече Drago moje biće, nemoj mi se brinut, skupa ćemo pazit i njegovat čedo, ne sumnjaj u sebe, i glas koji imaš, jer srce je tvoje veliko ko nebo. Откину ми терет са срца, сад лупа у груд'ма к'о да је зечје лаконога ко млађана срна хитам да спремим одаје дечје Милан Ракић, Ayla , Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука