Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Postoje mnogo bolje stvari od fb-a za ovo Ja i koristim mnoge interenet servise za zanimljive sadrzaje. Medjutim na fejsbuku objedinjeno mogu da nadjem sve njih u sherovanju mojih prijatelja. I to je lepota facebooka. Na last.fm mogu samo da nadjem muziku, na youtube samo snimke, na deviantarts ili tumbler ili twitteru sam jako ogranichen. na facebook nalazim kompletno to, slike, klipove, itd.. i to bez neke namene. Jednostavno lista newsfeed i naidjem na nesto zanimljivo. Evo sada sam naisao na jednu zanmljivu sliku koju sam okacio automatski da je rasirim med "ekipom" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 reddit i stumble upon su bez premca po sadržaju. Odnosno deljenju različitih stvari Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Мени фејсбук служи да се чујем са другарима када немам кредита (а то је јако често). A i kada imas, sto da trosis pare? (: У задње време на почетној страни све више видим неке болесне постове. Најгоре од свега је што то постављају моји вршњаци, или млађи. То су деца од 12,13,14,15,16,17,18 година... Има и здравих објава са разних страница, али колико видим то се непримећује, људе више занима оно што није здраво. Pazi na fejsbuku ti filtiriras sta te zanima u news feedu, sam biras grupe koje ces da lajkujes i od kojih ce prijatelja da ti izbaca stvari. To sta vise ljude zanima to nema veze sa fejsbukom. Ljude su bolestije uvek vise zanimale to je fakat. Primer su ti mediji. Koliko puta u medijima cujes nesto pozitivno? Retko kad. Koliko filmova imas akcionih, ubistva, jurnjave, horora, mafijasa, krimianlaca a koliko filmova gde jedan covek pomogne drugom? Nema to veze sa fejsbukom, ne bih ga zbog toga nazivao "Djavoljom stvari" Najdjavoljskija stvar kod fejsbuka je ta blaga zavisnost koju ti stvara. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 reddit i stumble upon su bez premca po sadržaju. Odnosno deljenju različitih stvari Stumble je samo za linkove, i ne izbaca mi dovoljno humora koliko i fejsbuk prijatelji i pojedine stranice. Preko vicrosa svaki dan procitam par dobrih viceva, preko raznih autogrupa svaki dan vidim par zanimljivih slika automobila, preko pravoslavnih grupa svaki dan vidim par zanimljivih pravoslavnih citata itd.. dok je stamblovanje mnogo komplikovanije i mnogo vise namenski. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Може бити корисно! Silence and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Facebook је добра ствар која нам је дата на употребу. Повезује људе са једног краја света на други. Та употреба може да пређе у злоупотребу, када рецимо, постанемо зависни од Facebook-a и сједимо по читав дан пред компјутером. upravo Smisao stvari (ili fbooka u ovom slučaju) nema nikakve veze sa njenom strasnom upotrebom,to jest sa padom ili otudjenošću,zloupotrebom ili pogrešnom njenom upotrebom. Sav rat monaha protiv demona jeste da odvoji strasti od značenja stvari JER JE DRUGAČIJE NEMOGUĆE STVARI GLEDATI BESTRASNO... UM BOGOLJUBIVOG ČOVEKA SE NE BORI PROTIV STVARI NITI PROTIV ZNAČENJA KOJE ONE IMAJU NEGO PROTIV STRASTI KOJE SE SA ZNAČENJIMA I FANTAZIJAMA SPAJAJU. protoprezviter Mihail Kardamakis,Pravoslavna duhovnost,str.157. nana and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Волим ФБ, волим да гледам слике, да видим шта има код некога Волим да се похвалим преко фејса, да се мало забавим, зезам, можда и провоцирам Волим кад ми лајкују статусе, фотке, кад се дописујем Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Stumble je samo za linkove, i ne izbaca mi dovoljno humora koliko i fejsbuk prijatelji i pojedine stranice. Preko vicrosa svaki dan procitam par dobrih viceva, preko raznih autogrupa svaki dan vidim par zanimljivih slika automobila, preko pravoslavnih grupa svaki dan vidim par zanimljivih pravoslavnih citata itd.. E ali ako su ti interesovanja Animaction, Astronomy, Books, Kompijuteri, El. inženjering, El uređaji, El delovi, Gedžeti, Internet tools, Logic Nanotech, Online Games, Pjilosophy, Research, Science, space exploration, Technology, Video Games, Virtual Reality..... Ima bogami da se vidi i pročita. PS. Napisao sam samo ono najzanimljivije, što najčešće gledam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 http://www.stumbleupon.com/su/1wWRVZ/www.newgrounds.com/portal/view/583414/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Evo još nekih zanimljivih linkova http://www.stumbleupon.com/su/AHZWm4/:42+j0mZb:Q!wzLdM4/make-everything-ok.com/ http://www.stumbleupon.com/su/AlOOjt/:iyEf32ws:Q!wzLdM4/humor-image.com/my-dog-the-paradox/ http://www.stumbleupon.com/su/2z4mhl/:1hlrJqrPP:SJZg!z9$/www.pbh2.com/science-nature/awesome-chemistry-gifs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Ima bogami da se vidi i pročita. Svakako da ima, ali nece da mi izbaci random sliku iz divljine, random sliku sa WRC(rallya), random astronomsku sliku .. itd... Stumble mi daje preobimne informacije, kao da bacam kockice po google na odredjen link. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Uf fejsbuk, CIA snajka CIA. Opaka zamisao direktno zamisljena u predvoriju pakla, preko sataninih slugu demona, urucena poglavarima CIA, koju ionako finansiraju iluminati koji hoce da porobe svijet, i koji su odabrali jednog mladog studenta na Harvaradu da kao on bude tvorac ideje, a u stvari je to zamisljeno kao suprotnost knjigi zivota. Ham, a sad ozbiljno greengrin Facebook je neutralan. Mozes se navuci na njega kao na drogu, mozes ga koristiti za stvarno korisne stvari. Pronalaznje nekih starih prijatelja, upoznavanje, dijeljnje nekog sadrzaja, ja recimo cesto koristim check-in kad hocu da obznanim familiji kad negdje putujem da mogu da me prate gdje sam, jesam li dobro stigao itd...Malo je nezgrapan, nudi puno opcija, te igrice, te albumi, te statusi, te video materijal te grupe te diskusija....Facebook objedinjuje sve. Mislim da nekome ko normalno koristi fejsbuk ne moze sve ovo da korsiti, vec samo neke stvari od ponudjenih. S toga mislim da ce neka nova drustvena mreza koja ce evoluirati da jednu od voih stvari stavi u prvi plan i da to razradi do novih detalja, a da ce pri tome koristenje biti jednostavnije. Sto se tice privatnosti. Ah, pa to je samo psihologizam. Ako nemas sta kriti, nemas se cega bojati. A CIA ako hoce da znao tebi sve, oni ce znati taman i da je vrhunac tehnologije razmjena poruke preko papirusa. Ред Змаја је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 A možda sam neki socijopata ili slično ali take slike i ne ostavljaju nikakav utisak na mene, sem što pomislim da oni koji ih postavljaju imaju neki mentalni poremećaj. A što se tiče provaljivanja fb-a. Verovatno su te uhvatili na sledeći način, neko ti pošalje neki link da nešto vidiš, ti klikneš i kada odeš, otvori ti se KAO ona početna fb stranica i traži da uneseš username i pass. Sve izgleda isto ti uneseš i kada se uloguješ ono te pošalje na to gde je i trebalo. Npr imala je jedna grupa sa temama za fejs, imala je par desetina hiljada članovam, i upravo je za teme bio postaljene jedan takav link, koji te pošalje na tu fb, fišing stranicu i uzme ti šifru. Uglavnom to radi tako što te prvo taj lonk "baci" na phishing stranicu koja po svemu izgleda kao i fejsova, ali razlika je što kada ukucaš šifru i username i klikneš "log in" ono te pošalje na stranicu na koju si i prvobitno trebala da stigneš, ali isto tu šifru i korisničko ime pošalje kreatoru phishing stranice( ili na mail ili na .txt fajl na serveru), a ti pošto si i pre kucanja šifre i bila ustvari ulogovana na fejs nećeš ništa primetiti. I tako on ima tvoju šifru, a ti to ne znaš. Radio jedan moj drug to imao 30-ak naloga A što se praćenja tiče, ne sekiram se oko toga, ovo svakodnevno što radim mogu da čitaju i gledaju nemam problema sa tim. E već kada radim nešto što ne bih baš voleo da znaju koristim Proxy-je i slične gluposti. Stizalo mi je milion nekih linkova kao od prijatelja, medjutim nisam ih otvarala, odbijala sam , i vidim da ljudima stize hiljade takvih gluposti, ali jesam gledala neke teme, e tu su me sigurno uhvatili, nisam znala za to... Hvala sto si mi rekao. A sto se tice tih objava poremecenih u zadnje vrijeme ih preskocim, jer sam ja stvarno preosjetljiva i kad nesto takvo vidim ne dolazim sebi 2 dana. Ili kad vidim neke stvari tipa ona djeca iz Iraka sto sr radjaju bolesna odmah zinem jaukati... Eto tako to utice na mene, takva sam i sta cu "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Stizalo mi je milion nekih linkova kao od prijatelja, medjutim nisam ih otvarala, odbijala sam , i vidim da ljudima stize hiljade takvih gluposti, ali jesam gledala neke teme, e tu su me sigurno uhvatili, nisam znala za to... Hvala sto si mi rekao. A sto se tice tih objava poremecenih u zadnje vrijeme ih preskocim, jer sam ja stvarno preosjetljiva i kad nesto takvo vidim ne dolazim sebi 2 dana. Ili kad vidim neke stvari tipa ona djeca iz Iraka sto sr radjaju bolesna odmah zinem jaukati... Eto tako to utice na mene, takva sam i sta cu Uglavnom to je vjerovatno neko bar jednom dobio, poruku koju je navodno poslao prijtelj, jer kao dolazi sa njegovog mail, sto je zapravo prikrivanje, u poruci stoji samo link, bez ikakvog pozdrava, objasnjenja bez ijedne rijeci. To je znak za virus ili fisihing mamac. Душка је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ред Змаја Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 A i kada imas, sto da trosis pare? (: Па лакше је и брже, јер нису увек при интернету, а при телефону јесу. Najdjavoljskija stvar kod fejsbuka je ta blaga zavisnost koju ti stvara. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука