Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

запалила жена цигарету и опуштено дувџи док чека бус, и замишљам како је са леђа препада неки Контролор и пише јој казну што пуши на улици, а она сва забезекнута, не зна шта је снашло, никад чула за нови закон ... ne_shvata

pusenje na ulici je dozvljeno  4chsmu1
Najveća mana ovog zakona!

http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

bila sam pusac 19 godina i prestala sam zbog zdravstvenih problema,znam da su cigare ipak nesto sto ne treba konzumirati i jedini nacin da sebi pomognemo je da cjena cigara bude astronomska poz.svima

Imate tamo temu pušenje (čirilicom napisana) imate video materijale  savjetujem da pogledate!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Kamo srece da su ga i ranije izglasali!

Ti pusaci znaju da budu bezobzirno sebicni i da truju sve oko sebe! ne_shvata

Uf,kako bi ja sad slatko zapalio jednu... 4chsmu1

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

Кретенски закон из много разлога...а поготово што нарко мафија и фармацеутска индустрија стоји иза ове кампање у свету...само што то људи не знају.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Кретенски закон из много разлога...а поготово што нарко мафија и фармацеутска индустрија стоји иза ове кампање у свету...само што то људи не знају.

Pojasni ako može!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

Забранимо пушење да нас ти зликовци пушачи, тихе убице, не убијају... тихо...

Убиће нас закони које доносимо тихо...  0110_hahaha

apel.png

Подели на овим сајтовима

За мој појам боље је преузети мере да се спречи повећање броја пушача него примењивати драконске казне. Нарочито треба утицати на децу из основне школе које постају окорели пушачи из неког хира. Мој друг је још у 7.разреду успевао да попуши паклу и по златног марлбора!  algabacaju На њега неће утицати закон уопште...

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Pojasni ako može!
Веруј ми да је доста и ово што сам рекао...ко зна - зна,а ко не зна и мисли да је ово још једна "теорија завере",нека живи у том убеђењу...не бих баш много да лајем.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Уууу гадно   sHa_sarcasticlol , како ће сад јадни пушачи да трују и себе и непушаче где год и кад год стигну   0110_hahaha .

Каква су ово времена дошла  smej.gif .

Поздрављам ја ипак овај закон и било би ми много драго да се спроводи sHa_sarcasticlol . Само ми није јасно како ће кажњавати предузећа и руководиоце зато што се неко сакрио па пуши где је забрањено  0110_hahaha ? Нема ми то смисла.

Шта, ако неко намерно жртвује пар хиљада само да шефа ребну тридесетак  smej.gif ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...