Милан Б Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Svaka tehnologija ima svoju cenu. Tako ti citroeni imaju svadju sa krivinama - ko voli malo da zgazi.Очевидно ниси чуо за активно хидропнеуматско огибљење какво је имала ова старудија: Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 На овом форуму има разних тема, од политике, до религије, кувања, мушкараца и жена, али... мислим да би добро дошло, да поставимо некада сасвим обична питања из свакодневнице... Дакле.. Зашто су продавачице увијек надрндане? Зашто само мушкарци стају на пјешачком прелазу? За почетак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 3. Zasto Dragana voli da generalizuje? Жика је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Јер је Драгана гастос Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Зашто мачка има 24 длаке у брковима? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Планирам да купим један, гледао сам на kupujem prodajem и има еома занимљивих модела са веома прихватљивим карактеристикама. Имате ли ви искуства са таквим телефонима? Мене занима неки андроид, нека реплика samsunga највероватније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Namerno nisam hteo da postavim glasanje ali mozda ga dodam kasnije. Dakle zanima me da kazete ko je po vama najbolji iz administracije foruma i zasto. Ocekujev nadasve inspirisane i pozitivne odgovore. Mozete navesti i vise imena ali bih molio da navedete razloge. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 4, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Милан Ракић и Жељко. И остали су одлични, али њих двојица су фантастични. Теме које постављају су феноменалне. Један поставља поучне, истраживачке, војне... а други провокативне из којих можеш много тога да научиш. Наравно, све је обојено фантастичним хумором. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ni jedan ne valja.Stalno banuju Милан Ракић, Mилена КШ, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 sto jes, jes, čiča željko je najbolji baja na forumu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ако сте видели негде доброг директора тада сте видели и доброг админа Шалим се. Ракић, Жељко, Џеси... добри су. Нема ни један много рђав. Оног главног админа и не смемо да оговарамо. Олимп, Biky83, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Meni je okej moderacija cela. Oformio se fin tim, svi su originalni, lepo funkcionisu... "Koga vise volis, mamu ili tatu?"" Oboje...." Олимп, Ignjatije, Жедни and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ni jedan ne valja.Stalno banuju Ти да ћутиш. Ти си доказ моје толеранције. Тебе сам на Видовдан форуму бановао 10 пута и опет сам те на крају пустио. Melhisedek88, Biky83 and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Meni je okej moderacija cela. Oformio se fin tim, svi su originalni, lepo funkcionisu... "Koga vise volis, mamu ili tatu?" " Oboje...." Offtopic: Znaš kako moj mali brat od ujaka odgovara na pitanja koga više voliš? Onaj koji je u sobi i koji sluša odgovor njega uvek više voli, a ukoliko su oboje tu onda jednako. Anette, Олимп, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Offtopic: Znaš kako moj mali brat od ujaka odgovara na pitanja koga više voliš? Onaj koji je u sobi i koji sluša odgovor njega uvek više voli, a ukoliko su oboje tu onda jednako. A fora bi bila kad nijedno nije tu da kaze tipa, "ma mrzim ih, smaraci jedni...." i da prevrne ocima onako hahahahah :P Salim se Tj., ne salim se al aj... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука