Олимп Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Срђан Ранђеловић, Sara", Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Sara" and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Срђан Ранђеловић, Sara" and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Срђан Ранђеловић, Grizzly Adams, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Олимп, Срђан Ранђеловић, ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Олимп, Arsenija, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Arsenija, Volim_Sina_Bozjeg and Олимп је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Срђан Ранђеловић, Олимп and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Volim_Sina_Bozjeg, Arsenija, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Срђан Ранђеловић and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Срђан Ранђеловић, Volim_Sina_Bozjeg and Sara" је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Срђан Ранђеловић, Олимп and Sara" је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Fotke su prelepe ! Na neke sam se slatko ismejala Arsenija and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Noge ko noge..... 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Volim_Sina_Bozjeg, Олимп, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Noge ko noge..... 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 skoro pa svaka tvoja slika-predlog je ono sto bi i ja izabrao Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука