keka Написано Август 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2013 па, ја сам аматер.... 0110_hahaha ti si amater amatera "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 ha... to je za amatere ovo je prava stvar cenim postujem 8086.gif obozavala sam njegove emisije Супер су му биле емисије, само је понекад имао баш ''јаке'' рецепте. Пуно масти,паприке,лука...за нас са осетљивим стомацима... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 ti si amater amatera :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Супер су му биле емисије, само је понекад имао баш ''јаке'' рецепте. Пуно масти,паприке,лука...за нас са осетљивим стомацима... pa dobro... al se naslo za svakog po nesto "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 pa dobro... al se naslo za svakog po nesto Ма јашта. А посебно ми се свиђало што је дивно причао о својој породици, пријатељима, и пуно тога што ми је пријало. Што спада у историју и друштва и кулинарства. keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 ovo je ipak moralo ovde da zavrsi Šta se kaže kada nekoga voliš? - Pa…”VOLIM TE” – reče on. - A ako se uplaši? - To znači da nije spreman da ga voliš. – reče on.- I šta se tada radi? - Čekaš ga. – reče on. - Kako to? - Čekaš ga dok ne bude spreman. – reče on. - A ako nikada ne bude spreman. - “Ako” su tri mala slova koja, postavljena ispred jedne rečenice, mijenjaju mnogo stvari… – reče on. - A šta mu onda kažeš? Lažeš li ga? - Ne, nastavljaš da ga voliš… – reče on. - A šta se radi, kada voliš nekoga? Ženite li se? - Ne. – reče on. - A zašto se onda svi žene? - Zato što ne znaju, kako je kada se voli – reče on. - Ko zna? - Ti znaš! – reče on. - Zašto? - Zato što nekoga voliš… – reče on. - Zašto misliš tako? - Inače me ne bi pitala. – reče on. - A šta radiš, kada ti neko kaže “VOLIM TE”? - Vjeruješ mu! – reče on. - Zašto? - Razumjećeš, kada ti neko kaže “VOLIM TE”! – reče on. - Zašto misliš, da mi nisu govorili? - On ti to nije rekao – reče on. - A šta radiš, kada te neko upita “VOLIŠ LI ME”? - Ništa. – reče on. - Zašto? - Zato što, ako ga voliš, on će to znati…i neće imati potrebu da te to pita. – reče on. - A zašto onda svi jedni drugima stalno govore “VOLIM TE”? - Zato što nisu sigurni… – reče on. - U šta? - U svoju ljubav! – reče on. - A šta se dešava kada ljubavi nestane? - Ništa. – reče on. - Zašto? - Zato što ljubavi ne može nestati! – reče on. - A zašto se onda ljudi razvode? - Ljubav i brak nemaju ništa zajedničko. – reče on. - Je li ti znaš sve odgovore? - Ne… – reče on. - Pa kako mi onda odgovaraš? - Sa velikom željom! – reče on..... Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 keka and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Uzicani u patroli Snadji se pa zivi Драшко and skituljko је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Uzicani u patroli Moj komsiluk Драшко, Grizzly Adams, skituljko and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 куку.....шта се ради у Ужицу.....ццц... 0110_hahaha keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Uzicani u patroli Moj komsiluk zivi bili na mnogaja ljeta keka је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Sta da radi covek... pokusao da se parkira na tersu "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2013 nana је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Molim lepo, put do muskog srca vodi preko stomaka! Mislim da ce se muski deo foruma sloziti sa ovim Паа.... свака част на умешности....али има и мушкараца који кувају...да ли значи да у том случају пут до женског срца води преко стомака? :.mislise. keka је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука