Jump to content

Dnevnik jednog kuvara... i jos mnogo toga!

Препоручена порука

Моја фамилија о томе пуно чита задњих месец дана, не могу да их одговорим. Јер ако се реше онда сам и ја награбусио... :(

Da,kakav je to muskarac bez 2 m i 100 kg....:D..bljak

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 468
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@distancirana

"... smatrao je da je život izbor a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće: život na koji se bez otpora pristaje to je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda. Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem. Ako pristane na tuđi sistem mišljenja, on nema svojih razloga, pa ne može doći ni do svoje odluke. Kad odbaci tuđu logiku i nametnuti način mišljenja, svi su mu razlozi dostupni i svaki čin je moguć."

(Krug)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Znaš, vreme je da ti kažem hvala... Od tebe sam naučila kako se voli hladno i proračunato...kako se bez pardona uzima ono što se na dlanu nudi... Velika je to škola za mene koja uvek samo srcem živi, voli i postoji...I hvala što mi ne dozvoli da se prodam za mrve ljubavi sa tvog stola .. Ostalo me je još, za danas, za sutra... za nekog drugog ...

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Znaš, vreme je da ti kažem hvala... Od tebe sam naučila kako se voli hladno i proračunato...kako se bez pardona uzima ono što se na dlanu nudi... Velika je to škola za mene koja uvek samo srcem živi, voli i postoji...I hvala što mi ne dozvoli da se prodam za mrve ljubavi sa tvog stola .. Ostalo me je još, za danas, za sutra... za nekog drugog ...

Draga, ne može da voli hladno i proračunato...

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Сви смо својим глупостима толико једни друге повредили и ражалостили да је то страшно... :(

Ал` се увек сетиш да има Неко ко воли савршено, несебично и потпуно. И осмех сам дође.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Сви смо својим глупостима толико једни друге повредили и ражалостили да је то страшно... :(

Ал` се увек сетиш да има Неко ко воли савршено, несебично и потпуно. И осмех сам дође.

Ja se samo tih  savrseno nesavrsenih secam! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...