Broken Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 hoces komplet rucak... ono kao predjelo, supa-corba, salata, glavno jelo, dezert... ili samo glavno jelo sto mislim da hoces al opet da pitam :0102_laugh: Samo glavno jelo. Mi smo u kuci srecni kad imamo glavno jelo...ostalo je luksuz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Samo glavno jelo. Mi smo u kuci srecni kad imamo glavno jelo...ostalo je luksuz. to si upravu! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 E ovako za sve forumase, sem ove nase drage vege, vega ... njima svaka cast :good2: da pocnemo .... Cureci medaljoni u sosu od gorgonzole Sastojci (za jednu osobu) 150g cureceg filea oko 20g gorgonzole 2dl neutralne pavlake tikvice paradajz paprika sveza sampinjoni so i biber priprema cureci file secete na tri parceta (medaljona) istucete tuckom za meso, malo posplite przite u tiganju na ulju, kada dobiju zlatno zutu boju ocedite visak masnoce(ako je ima), zatim uspete neutralnu pavlaku i ostavite da se krcka jos 5-6 min, naravno uz stalno mesanje ... potom dodate so, biber i gorgonzolu(budjavi sirac). jos minut i gotovo! tikvicu, paradajz, papriku, sanpinjone izgrilovati...(predhodno oprati i iseci na kolutove) servirati grilovano povrce na tanjir preko sloziti medaljone pa preliti sosom u kom su spremane... ako neko nije za grilovano... moze koristiti pecen krompir... pomfrit ne bi preporucila evo i slicica u prilog da ne bude zabune Prijatno!!! Драшко, JESSY, Broken and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 служити топло "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 служити топло i belo vino eventualno roze Драшко and skituljko је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 срамота ме рећи, али ја сам опет гладна keka, Драшко and skituljko је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Биљана and keka је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Prijatno!!! хвалааааааааааа................!!!!!!! keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 срамота ме рећи, али ја сам опет гладна sramota je ukrasti.... Биљана and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 e jos da dezertiramo Sastojci 2 kašike meda 9 kašika belog vina sveži listovi nane za dekoraciju 6 kašika šećera 1 dinja Priprema Dinju oljuštite, očistite od semenki i iseckajte na kockice. Izblendirajte je.U manjoj šerpi na laganoj vatri zagrejte vino, dodajte med i šećer i mešajte dok se šećer ne rastopi, pa sklonite s vatre.Kada se sirup ohladi, u njega umešajte pire od dinje i prebacite u zamrzivač na najmanje 1 dan. Poslužite ukrašeno nanom. Биљана and skituljko је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 e jos da dezertiramo Sastojci 2 kašike meda 9 kašika belog vina sveži listovi nane za dekoraciju 6 kašika šećera 1 dinja Priprema Dinju oljuštite, očistite od semenki i iseckajte na kockice. Izblendirajte je.U manjoj šerpi na laganoj vatri zagrejte vino, dodajte med i šećer i mešajte dok se šećer ne rastopi, pa sklonite s vatre. Kada se sirup ohladi, u njega umešajte pire od dinje i prebacite u zamrzivač na najmanje 1 dan. Poslužite ukrašeno nanom. ovo inace spremam kod kuce al nemam sliku recept je sa neta http://www.hranazadusu.com/Zdravlje-na-usta-ulazi/Api-terapija/Ledena-dinja/ "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 e jos da dezertiramo joj, Keko, ovo mi ne izgleda bas slatko.....ja volim punooooo slatko..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 e jos da dezertiramo Sastojci 2 kašike meda 9 kašika belog vina sveži listovi nane za dekoraciju 6 kašika šećera 1 dinja Priprema Dinju oljuštite, očistite od semenki i iseckajte na kockice. Izblendirajte je.U manjoj šerpi na laganoj vatri zagrejte vino, dodajte med i šećer i mešajte dok se šećer ne rastopi, pa sklonite s vatre. Kada se sirup ohladi, u njega umešajte pire od dinje i prebacite u zamrzivač na najmanje 1 dan. Poslužite ukrašeno nanom. orgasmic keka and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 joj, Keko, ovo mi ne izgleda bas slatko.....ja volim punooooo slatko..... za tebe ovako... napravis masu za palacinke, to znam da znas al neka bude malo gusca da bi mogla da ostane na jabukama kada ih umocis... onda oljustis dve tri jabuke, kako ti cef... ocistis od semenki, seces na kolutove debljine 0,5cm umaces u masu i stavljas u vrelo ulje da porumeni, vadis na salvetu da bi upila suvisnu masnocu... lepo te pacalinkice od jabuke serviras na tanjiric i prelijes topljenom cokoladom... ja to bas volim... ocekujem da mi demonstriras sledeci put 4chsmu1 prijatno! skituljko је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 za tebe ovako... napravis masu za palacinke, to znam da znas al neka bude malo gusca da bi mogla da ostane na jabukama kada ih umocis... onda oljustis dve tri jabuke, kako ti cef... ocistis od semenki, seces na kolutove debljine 0,5cm umaces u masu i stavljas u vrelo ulje da porumeni, vadis na salvetu da bi upila suvisnu masnocu... lepo te pacalinkice od jabuke serviras na tanjiric i prelijes topljenom cokoladom... ja to bas volim... ocekujem da mi demonstriras sledeci put 4chsmu1 prijatno! е, знам то..... добро си ме подсетила.....то сам раније правила..... :good2: keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука