Jump to content

Dnevnik jednog kuvara... i jos mnogo toga!

Препоручена порука

Може! Црко гладна! :( Некад јутрос сам јела задњи пута.................ме'ш  чини  :.mislise.

evo pakujem! 

;)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 468
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јао Дралеееееее............а ја јуче нашла зекоњу на улици! Наравно, кућног зеца и ево га игра се и баш је сладаааак .............јаоооооооо Драшко......... :( ....јадан зееееец  :(

:.mislise.  па , није га болело много зар не?  0110_hahaha извини , много је био укусан, а тек уз вино!

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

:.mislise.  па , није га болело много зар не?  0110_hahaha извини , много је био укусан, а тек уз вино!

a da li znate da je divljac afrodizijak!?

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

a da li znate da je divljac afrodizijak!?

дај да стално спремам жени зеца и тако то!  0110_hahaha

joooj упс, ће ме банују а треба ми још мало до ЖРУ хероја ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

...као што видиш Кеко, имаш пуне руке посла....значи да радиш прави посао.... girl_smiley

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

дај да стално спремам жени зеца и тако то! 0110_hahaha joooj упс, ће ме банују а треба ми још мало до ЖРУ хероја ;)
0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја ћу због ових животиња заиста постати вегетеријанац! Јесам и ја некад давно јела зечетину и заиста је јако укусно месо, али од како нађох Мирослава (тако сам зецу дала име-искрено не знам зашто баш такво име), нема шансе да бих сада могла и помирисати зечетину! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Paklen je to posao, paklen  0110_hahaha

ma pisala bi ja vama o hrani i njenim mogucnostima  0110_hahaha

al lupicu nesto ko po obicaju pa ce i mene da ustrele ko zeca  :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

...откри нам неке кулинарске тајне.... 4chsmu1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Vrlo rado, al dragi moji strpite se do sledeceg vidjenja... tamo kod vas... pa cemo na auto-komandi okrenuti jagu  0110_hahaha

sta mislite da li bi nam dozvolili  :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Vrlo rado, al dragi moji strpite se do sledeceg vidjenja... tamo kod vas... pa cemo na auto-komandi okrenuti jagu  0110_hahaha

sta mislite da li bi nam dozvolili  :.mislise.

боље на Кошутњаку

на аутокоманди би нам појели 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

боље на Кошутњаку

0110_hahaha  da sigurna sam da bi!!! onda Kosutnjak!

A ima li tamo kosuta? da ponesem  :pucpuc2:

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

A ima li tamo kosuta?
аха, има ресторан Кошута...... :D
  • Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...