Mironosica Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Svaka cast ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Naravno svako od vas je moze postavljati svoje recepte, ili sa neta... meni ce biti drago da oslusnem i vas 8086.gif sigurno da cu nesto novo videti i cuti... tj "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Teletina ispod saca mmmmmmm..... za Draska specijalno! :good2: иначе била ми је колегиница у "Мони" каже да је све било екстра и клопа и смештај "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 :good2: иначе била ми је колегиница у "Мони" каже да је све било екстра и клопа и смештај kada? skoro? "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 kada? skoro? па да, не знам баш тачно кад :.mislise. ове године сигурно "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 па да, не знам баш тачно кад :.mislise. ове године сигурно znaci zadovoljna je!? Jupiiiiiiiii Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Teletina ispod saca Значи гладна сам! Драшко and skituljko је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Значи гладна сам! да нисам данас "тукао" зеца код таште сад не бих мого заспат после ових Кекиних специјалитета "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Значи гладна сам! ja sam skoro razvlacila zeljanicu oli da ti posaljem trenutno samo to imam na lageru... Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 да нисам данас "тукао" зеца Драшко каквог зеца!!?? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Драшко каквог зеца!!?? динстаног, уз пиринач, па паприке са тиквицама, па неки парадјзићи, па свежа салата, и бело вино+кисела Mironosica and keka је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 oli da ti posaljem Може! Црко гладна! Некад јутрос сам јела задњи пута.................ме'ш чини :.mislise. Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 za Draska specijalno! Драле, благо теби.....тебе Кека највише воли..... 0110_hahaha Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 динстаног, уз пиринач, па паприке са тиквицама, па неки парадјзићи, па свежа салата, и бело вино+кисела Јао Дралеееееее............а ја јуче нашла зекоњу на улици! Наравно, кућног зеца и ево га игра се и баш је сладаааак .............јаоооооооо Драшко......... ....јадан зееееец Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 ja sam skoro razvlacila zeljanicu oli da ti posaljem може и мени.....? :4869: keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука