Srdasce Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Kao i uvek dosta toga si Ti u pravu! Ali ne baš sve! P.S. Vidiš persiram Ti na ti. Kao i uvek, ja vidim da nemam pojma o ničemu. Nekako mi tako i super, mogu da ti kažem. Opasno je sve i kapirati. P.S. Vidim, vidim. Inner Truth је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 ево да вас подсетим на ову тему...листам странице форума..па наиђем ...опасности постоје и у реалном животу, и на нету.мени се увек чинило зато што човек има потребу да дода, да улепша..а нет је ту најпоузданији..додаш себи и другима и оне потенцијале који постоје али се ко зна из ког разлога нису развили немам искуства тортуре..али имам искуство сусрета са особом која пати од тешке депресије..и на крају некако оптужи вас..да је нисте довољно разумели вештина комуникације се учи..треба бити опрезан. у младости са имала реченицу: `` Видиш како се ми добро разумемо..прави смо пријатељи почела са, опет да је изговарам а кажо, мчадост лудост Светислав Павловић, Снежана, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Морате се пазити да ти са којима се упознајете "онлајн" нису и ван интернета "на лајни". Све зависи од нас колико смо ми спремни да рискирамо када су (интернет) упознавања у питању. Толико пута смо се упознавали у живо и нисмо имали појма какви су ти људи док их нисмо упознали (у пуном значењу те ријечи). Оно што интернет, тачније сви ови форуми, фејсбуци и том слични интернет тргови који на себи окупљају (слободносеможерећи) милионе, чине јесте то да ми о некоме стичемо онакву слику какву нам тај неко сервира (а скоро сви се, да се не лажемо, настојимо представити у најбољем свјетлу). Док нам тај неко на тај начин прави опсјену представљајући се онако како жели, у живо се упознавати, било би ослонити се искључиво на сопствени инстинкт, а ту нам је прва импресија најважнија и њоме се чврсто водимо и убудуће (тако да они који нам "на прву лопту" нису били баш симпатични, то неће бити ни убудуће или јако тешко ће се наш поглед на њих поправити и обрнуто). Ја сам на овом форуму мијењао мишљење о појединим члановима (на боље), а за то је било неопходно вријеме. У стварном животу, они који ми се нису допали одмах, нису ни касније, јер сам се трудио да их (колико је то могуће и што уљудније) избјегавам. Не знам за остале, ја вјерујем већини сталних форумаша, овдје, у то што пишу и како се представљају (наравно, узевши у обзир и то да се мало, сасвим мало "врлуда" када се представљамо, а овдје се представљамо сваким својим коментаром и цијеним да је претешко за сваки се коментар напрезати и смишљати што "љепши и пожељнији одговор"), али вјеровати сајтовима за упознавање - никако. Мени су сви "фрајери" тамо једнаки онима који по фејсбуцима пишу малољетницама "били чику" или "лепа си адд ме блок сам" (можда су и исти) и они који шаљу патетичне поруке за упознавање на оним сателитским каналима који пуштају грозну музику (а ла "Драгана Мирковић чанел", "Дуга сат плус"...), а "жене" на њима... хм, вјероватно и нису жене. Тако ја то видим. Упознавање преко овог медија, дакле, чист је руски рулет, и овако и онако. Углавном се може и добро проћи и ако су успио/успјела у томе, онда одахнеш, а ако ниси - лоша срећа. Но, ако је имало и тада имаш, онда барем метак неће бити прави, него оне жуте куглице за дјечији пиштољчић, само да те пецне, па ћеш идући пут опрезније ступати и у сваку онлајн конверзацију са непознатима, а камоли у неизвјесну авантуру упознавања. Само се поставља питање - вриједи ли рискирати? Моји суграђани би рекли - "То би за ту љубав вриједило", можда, јер пјесма помало говори о нечему другом, али није искључено да би говорила и о интернет познанствима, само тада није било интернета. ПС: Да сам женско, да се не лажемо, шансе да бих кренуо у то су заиста минималне, никакве практично. Са друге стране, знам да се храброст много жена не може мјерити, чак ни са неким мушкарцима који, истина, нису кукавице, али толику храброст - немају. ППС: Нисам паметан, а написах читав текст. Не знам ни сам шта сам све написао, не држите ме за сваку ријеч коју написах (или ме приупитајте шта вам није јасно, да разложим), страшно сам се "не наспавао" у задњих мјесец дана, па не знам "ђе ударам". ПППС: Биљани хвала за повратак ове занимљиве теме "међу живе" дискусије. Јелена011, Дијана., Светислав Павловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 37 minutes ago, Караконџула рече ПС: Да сам женско, да се не лажемо, шансе да бих кренуо у то су заиста минималне, никакве практично. Са друге стране, знам да се храброст много жена не може мјерити, чак ни са неким мушкарцима који, истина, нису кукавице, али толику храброст - немају. Царски ми је кад мушкарци причају шта би радили или како би размишљали да су женско. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Ја то често, готово увијек радим, ако се говори о оваквим стварима. Иначе, да не помисли свак' како ја маштам о томе да сам женско (јер сам тако писао и у оној женској теми o ташницама, машницама, ноктима...) - волим да се "уживљавам" у што више улога (колико је то могуће, наравно, а није превише могуће, јер је свако другачији, посебан, само себи разумљив у потпуности), па онда са њихове стране посматрам свијет. Занимљиво ми је то. Но, да сам женско ја бих... АлександраВ, Светислав Павловић, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Шта знам, ја пуно тога уопште не показујем људима на форуму, нити имам жељу. Крајње сам опрезна, склонила сам и оне слике, јер не бих поднела да ме било ко "стартује" зато што ме видео на форуму. Раније су неке бакице из цркве умеле да ме салећу кад ме виде по граду, то ме је гушило. Чак мислим да се представљам и гором него што јесам, али мени није то битно да ли ћу оставити утисак или нећу. Криво ми је само кад ме неко погрешно протумачи... Верујем само кад ми се на делу нешто покаже. И за то треба пуно времена и испитивања. Форум ми је више разбибрига, него нешто толико озбиљно. На друштвеним мрежама кад ме неко смара, бришем, блокирам. Некад и сама гасим налог, јер тако имам већи мир и слободу. И ја се расписах као ти. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 ...jedna moja kolegica je u sretnom braku već par godina sa muškarcem kog je preko fejsa upoznala...ne znam...i ovako i onako treba vremena za upoznati osobu, možda je realniju sliku o osobi putem kompjutera malo teže predočiti nego ipak kad ti razgovaraš par puta sa nekim u stvarnosti....jer neke stvari kao recimo atmosfera u društvu te osobe, nedokučiva je preko interneta, drugačije kad je sve to ipak uživo... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Ја сам, бек ин мај дејз, упознао 4 особе супротног пола преко друштвених мрежа (не у исто вријеме). Ишло некако спонтано, без намјере да се тако пронађе, како се овдје воли рећи сродна душа. Заљубио се (ако то није прејака ријеч за неке симпатије) у двије од њих, а двије у мене (чисто да се похвалим). Ни са једном није било ништа, (одмах да вам кажем), али ми секунде није криво што смо се упознали како онлајн тако и у рил лајф-у, јер су ок особе које су ми обогатиле живот. Не би требало бити затворен (наравно, не треба ни имати превелика очекивања) одмах у старту. Јелена011, Биљана 1234, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Још да додам, да се унапријед радујем и једва чекам да упознам некога од форумаше које за сада знам само онлајн, чисто да онлајн упознавање не сведемо само на мушко-женске и потенцијално брачне (или потенцијално блудне) односе Јелена011, Биљана 1234, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Mene fasciniraju ljudi koji kad se prikacim preko kompa krenu da pisu po chatu, odma neke srceparajuce ljubavne izjave. A nisu to neki stalni forunasi, nego ljudi sa nula , da, da 0 poruka. Pa care prvo sto uopste uradim za bilo sta je da prostudiram jelte "ko si", ako si totalni anonimus mozes biti i Dzek Rasel ne me zanima. I posle povika na zene, drustvo, forume i ostalo. Neka kultura mora da se zna. Dođi, caskaj, upoznaj se kroz zilion i jednu temu, pa se druzi, okupljaj pa ces naci ako trazis, a ne s neba pa u rebra. Ne mere. Da se razumemo, moj dragi i ja smo se upoznali na verujemu, ali smo se znali dugo pre nego sto smo krenuli zajedno. Sta vise, znala sam i neke njegove bivse ljubavi i sve po redu, mi smo se iskreno prijateljski vidjali par godina. I nije nam tako nesto palo na pamet ni jednom ni drugom. Tek kad smo se dobro upoznali bilo je ono - pa coro to sto trazis ti je ispred nosa. U tom smislu internet upoznavanje da, al prvo redom javni forum, stotinak tema, zajednicka druzenja pa videcemo. Ono ja dosao juce i ti si najbolja od svih je meni klinacki. A i opasno. Ina Ina, Биљана 1234, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече Pa care prvo sto uopste uradim za bilo sta je da prostudiram jelte "ko si", ako si totalni anonimus mozes biti i Dzek Rasel ne me zanima. Јело, ти си удата жена, шта уопште имаш студирати ко је? Априори одбацуј! Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 15 minutes ago, Goku рече Јело, ти си удата жена, шта уопште имаш студирати ко је? Априори одбацуј! Ma ja to onako fenomenoloski I da nisam Goksi, i da nisam, ne bi ti vise ja u te vode.,Videla da mogu i dovolje Kad samo pomislim na ona mladalacka zaljubljivanja, ocekivanja, iscekuvanja glava me zaboli, nije lako kad si mlad Pri tom se nikad nisam mogla zaljubiti u nepoznatu osobu, to je meni nepojmivo Ovo je vise radoznalost -odakle si se pa ti stvorio Биљана 1234 and Goku је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече nije lako kad si mlad Све је лако кад си млад, вели Прљаво казалиште. Крв и сузе могу тећи Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 13 minutes ago, Goku рече Све је лако кад си млад, вели Прљаво казалиште. Крв и сузе могу тећи а млад си колико си отворен радознао и тако све...ево ја сам већ пола столећа млада..и сад бројим опет од један , два... Kaludjerovic Sreten, Maslacak_, Светислав Павловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 1 hour ago, Јелена011 рече Mene fasciniraju ljudi koji kad se prikacim preko kompa krenu da pisu po chatu, odma neke srceparajuce ljubavne izjave. Такви чим виде женско име одмах отпочну са конверзацијом о љубави и о "љубави". А ви, не вјерујете у љубав на први поглед на форумску/фејсбучку чет листу?! Дама која жели да избјегне такве, непријатне ситуације може покушати са неким "унисекс ником" или ко жели потпуно да их одбије назове се Тодор (Страшни) и нико јој неће писати такве поруке - гарантовано. Kaludjerovic Sreten, АлександраВ, Светислав Павловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука