RYLAH Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Izvini?Žene nisu ljudi??? Па већ сам детаљно објаснио, са све цитатом из Горског Вијенца. Не знам шта има нејасно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Zašto takvo mišljenje? Ti ne padaš, ti letiš. Ne ljuti se, mene ovo prilično zabavlja. Jednostavan prijteljski razgovor...bez insinuacja Da da....el mozes da me zakopchas nesto ne mogu da dovatim na ledjima..... kao sto rekoh i u prethodnim postovima....laz vam je tako bliska i draga..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 (/озбиљан на овој теми) Разлика између пола и рода је измишљотина да би се дао легитимитет одређеним покретима, који су на основу оваквих глупости пробали да раздвоје биологију и психологију. Превруће је да бих се сад расписао на ту тему, има о томе доста да се прочита, ал је глупост најобичнија (/озбиљан на овој теми) SHADOWS OF THE LIGHT and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Da da....el mozes da me zakopchas nesto ne mogu da dovatim na ledjima..... kao sto rekoh i u prethodnim postovima....laz vam je tako bliska i draga..... Nama? Ženama? Naljutila te neka. Ne budi kategoričan. Istina, ima nas raznih, ali tvoja ogorčenost pokazuje slabost. Vidiš, nema osobina koje su karakteristične samo za jedan pol. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Tako je pobratime....cista glupost..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Nama? Ženama? Naljutila te neka. Ne budi kategoričan. Istina, ima nas raznih, ali tvoja ogorčenost pokazuje slabost. Vidiš, nema osobina koje su karakteristične samo za jedan pol. Ja ogorcen? 0110_hahaha Lep pokusaj projekcije.....nema tu sreco nikakve ogocenosti.....samo konstatacija..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ja ogorcen? 0110_hahaha Lep pokusaj projekcije.....nema tu sreco nikakve ogocenosti.....samo konstatacija..... Ja se povlačm...pokazuješ mudrost ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ja ogorcen? 0110_hahaha Lep pokusaj projekcije.....nema tu sreco nikakve ogocenosti.....samo konstatacija..... Jes nema, prvo napada sve zene da su lazovi i da vole laz a ne tvrdu istinu (zbog cega te verovatno odbijaju, jer si ti iskren a one to ne vole one bi volel da ih lazes a ti sirotan to ne umes) onda one koji se ne slazu sa tobom napadas da oce da se "uvuku" devojkama. Ja tu vidi dve predrasude ko planina velike. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Mada mi je najbolja drugarica jednom rekla: "Pazi se, mi smo opasne.", upravo tom izjavom dokazala je da ne treba generalizovati, stoga je moj odgovor NE. Jednostavno, svi smo ljudi, ima nas svakojakih. Kao što je rečeno pre, kod nekih su određene osobine više zastupljene, a kod nekih manje. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Jes nema, prvo napada sve zene da su lazovi i da vole laz a ne tvrdu istinu (zbog cega te verovatno odbijaju, jer si ti iskren a one to ne vole one bi volel da ih lazes a ti sirotan to ne umes) onda one koji se ne slazu sa tobom napadas da oce da se "uvuku" devojkama. Ja tu vidi dve predrasude ko planina velike. Ma vazi burazeru....kako da ne....uzmi lepo procitaj sta sam pisao.....nazalost ti vidis jednu rec u recenici i onda totalno izvadis van konteksta i insinuiras nesto sto ja nigde nisam ni rekoa....moga bi brate da radis komotno za kurir..... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 ....moga bi brate da radis komotno za kurir..... Posalji im preporuku, ja cu tebe da preporucim za trece oko i eto, obojica ce da imamo plate. SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ma vazi burazeru....kako da ne....uzmi lepo procitaj sta sam pisao.....nazalost ti vidis jednu rec u recenici i onda totalno izvadis van konteksta i insinuiras nesto sto ja nigde nisam ni rekoa....moga bi brate da radis komotno za kurir.....nisi jedini malo stvarno skrece na tu stranu kad udje u dijalog. ali ne mislim da je kvaran. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Posalji im preporuku, ja cu tebe da preporucim za trece oko i eto, obojica ce da imamo plate. 0110_hahaha moze ....bar da bude neke solventnosti od ovog pisanija..... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 nisi jedini malo stvarno skrece na tu stranu kad udje u dijalog. ali ne mislim da je kvaran. Al zato ja mislim da ti jesi kvaran. I to mnogo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Свако ко говори истину се суочава са лавином негодовања. Ја имам мисију! Просветитељску, такорећи. HA!Kad dođe Ktulu videćete vi svi,muhahahahahaha Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука