keka Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Isfoliranost je skoro pa tradicionalna osobina kod vecine riba u Srbiji. samo riba, kazes!!!? JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Reče pripadnik onog pola kod kog apsulutno nema isfoliranosti, sve pršti od iskrenosti! A koji je to pol? samo riba, kazes!!!? Kad je odnos riba-lik u pitanju onda DA. Mi, likovi, iako se foliramo to radimo zbog drugih stvari a ne toliko zbog vas. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Само једна опаска а везано за неискреност код женског пола: Наравно да све особине, било лоше ил добре, можемо везати за оба пола, али моје искуство ми говори (а и не само моје), да су жене много више склоне лажима, лукавстима и играријама, него мушкарци ! Жика је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Људске карактерне особине или мане не можемо проглашавати особином пола. O, ne, ne mislim da postoje isključivo muške ili samo ženske osobine, to je nemoguće... Muškarci i žene su pripadnici iste vrste , pa je besmisleno praviti takvu podelu... Naslov teme se odnosi na osobine žena koje najviše smetaju drugim muškarcima ili ženama... Nadam se da je to jasno i da nema potrebe da objašnjavam takve" sitnice". Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Khm, momci, lakše malo prvo, nije istina. To što vi pokušate pa ne uspete, nije naš problem. To što mi pokušamo, pa nas ne provalite, to opet nije naš problem. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Khm, momci, lakše malo prvo, nije istina. To što vi pokušate pa ne uspete, nije naš problem. To što mi pokušamo, pa nas ne provalite, to opet nije naš problem. E pa vidiš,kad odeš u inostranstvo,gde su ribe normalne,taj "problem" prestaje da postoji. Interesantno je da taj "problem" prestane da postoji i kad stranci dodju u Srbiju na sex turizam, onda odjedanput problem isfoliranosti riba u Srbiji prestaje da se manifestuje nekim čudom. :bleh: Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Khm, momci, lakše malo prvo, nije istina. To što vi pokušate pa ne uspete, nije naš problem. To što mi pokušamo, pa nas ne provalite, to opet nije naš problem. Мисиш, не повалите... 0110_hahaha Sudija је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Мисиш,не повалите... 0110_hahaha Zar tako meni, mlađoj generaciji? C,c,c Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 1.Koketiranje 2.Muškobanjatost 3.Plačljivost,sentimentalnost 4.Nesolidarnost 5.Opsednutost spoljašnjim izgledom 6.Brbljivost 7.Ćutljivost 8.Posesivnost 9.Šopongomanija 10.Nepoznata osobina http://www.cosmopolitan.rs/muska-posla/frajer-meseca/11098-10-zenskih-osobina-koje-odbijaju-muskarce.html Koje osobine ne volite kod žena? Volim kad je iskrena... ali to je zena retko kada.. osim kada je bocnes tamo gde je najtanja..... :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Када мушкарци кажу "волим да је жена искрена" заправо мисле:"волим кад ми жена ласка" Кад смо искрене, плачу од муке, па им не ваљамо Anette and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Када мушкарци кажу "волим да је жена искрена" заправо мисле:"волим кад ми жена ласка" Кад смо искрене, плачу од муке, па им не ваљамо Nemas pojma...mukarac najvise ceni iskrenost......a zene uvijanje..... Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ja sam jedan jedini put bila kompletno iskrena sa jednim muškarcem. Pozvao me na kafu, pričali smo i ja sam mu sve što me pitao rekla iskreno, bez uvijanja, sakrivanja i tako to. Nikad se više nije javio. Tako da - tišina tu. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ето видиш. То ти кажем. А да сам рекла неискрено, био би срећан. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ja sam jedan jedini put bila kompletno iskrena sa jednim muškarcem. Pozvao me na kafu, pričali smo i ja sam mu sve što me pitao rekla iskreno, bez uvijanja, sakrivanja i tako to. Nikad se više nije javio. Tako da - tišina tu. to nije muskarac....to je sisa.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 to nije muskarac....to je sisa.... :magarac: Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука