Млађони Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 А како ти знаш шта се пише у трећем оку? On im je urednik departmenta metafizike GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Види, тачност податка заиста остављам на процену, ипак је то наука а она се бави претпоставкама и бесмисленим мерењима и рачунањима. Мада нико од нас заправо није квалификован да се тиме бави. Квалификацију да читам штампу као што је треће око или зона сумрака не остављам на дискусију јер поуздано знам да је нетачна и сматрам такав "аргумент" непотребним омаловажавањем саговорника. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Види, тачност податка заиста остављам на процену, ипак је то наука а она се бави претпоставкама и бесмисленим мерењима и рачунањима. Мада нико од нас заправо није квалификован да се тиме бави. Квалификацију да читам штампу као што је треће око или зона сумрака не остављам на дискусију јер поуздано знам да је нетачна и сматрам такав "аргумент" непотребним омаловажавањем саговорника. Kako objasnjavas tvoje "naucne"postove koji se osim u tim casopisima tesko mogu cuti na drugim iole ozbiljnijim medijima... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ја сам ево већ пар дана у дилеми, у коју штампу да сврстам Политикин забавник? ( ил' Болитикин лажовник )Сове су једине птице које виде плаву боју.http://politikin-zabavnik.rs/pz/jestelivec/2009-17Сове су једине птице које не могу да виде плаву боју.http://www.politikin-zabavnik.co.rs/pz/jestelivec/3126Мада и нема пуно везе с темом, ал' се сетих кад сам прочитао ово "iole ozbiljniji medij". drvce and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Tebra: - covek bi samo sa svojim telom do najblize zvezde "leteo" 45 dana - bez tela bi dobio jos cca 5 dana pa bi onda putivao 40 dana. Jel me zebavas? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Чек', тицеба... јел то мени нека дигресија у форми недоумице? Да не кажем упућена.Рекох већ да ово моје прошло нема баш пуно везе с темом, ал' се може, и то крајње нечекивано наћи на Википедији, слободној енциклопедији ( http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0_%D0%B1%D0%BE%D1%98%D0%B0 ). Додуше насловљено са занимљивос', ал' опед. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Kako objasnjavas tvoje "naucne"postove koji se osim u tim casopisima tesko mogu cuti na drugim iole ozbiljnijim medijima... Па ја кажем да наука нема појма и да је све гомила претпоставки и лупетања. Те ваљају витамини те не ваљају. Те важи се теорија релативитета те не не важи се. Те земља је равна те је округла. ------ Наука појма нема. Зато научне занимљивости објашњавам покушајем човека да људском логиком објасни нешто што му већ лепо пише у библији, али није још довољно научио о сопственим ограничењима своје логике да би могао да прихвати и схвати. Драго ми је да си и ти увидео слабост и непостојаност научних истина. DYNABLASTER and nana је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Па ја кажем да наука нема појма и да је све гомила претпоставки и лупетања. Те ваљају витамини те не ваљају. Те важи се теорија релативитета те не не важи се. Те земља је равна те је округла. ------ Наука појма нема. Зато научне занимљивости објашњавам покушајем човека да људском логиком објасни нешто што му већ лепо пише у библији, али није још довољно научио о сопственим ограничењима своје логике да би могао да прихвати и схвати. Драго ми је да си и ти увидео слабост и непостојаност научних истина. Kladim se u sve sto posedujem, i materijalno i duhovno, da ta glupost o 45 dana nema ikakve veze sa ikakvom naukom... IKADA. Molim vas nemojte gluposti proglasavati za nauku pa onda u odnosu na to donositi "naucne stavove"... Ovo ste ili procitali u nekom stripu ili nekom crtacu ilu trecem oku (mozda i u kuriru al cak ni oni nisu bas tolko blesavi...) Zao mi je, ovo nije nauka, i ko vam je rekao suprotno mnogo vas je ruzno slagao. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Molim vas nemojte gluposti proglasavati za nauku pa onda u odnosu na to donositi "naucne stavove"... Da, 'ajde da se uozbiljimo k'o Mengele. :good2: Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Наука појма нема. Мислим да ово крајње неискрена изјава. Верујеш да наука нема појма а узимаш лекове, аспирин, лекове за болове. Возиш се колима која су направљена уз помоћ октрића у физици, авионом, хелихоптером. Кажеш зема прво није округла па је округла. А ко је утврдио да је округла? Управо научници, када су развили технологију којом је могло да се то утврди. Дакле наука и те како има појма, али нема појма о свему. Оно где изгради модел који проверава, то је нешто најближе могуће опису стварности што може да добијемо. Релативизовање и омаловажавање науке једноставно нема смисла... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 - Верујеш да наука нема појма а узимаш лекове, аспирин, лекове за болове. Возиш се колима која су направљена уз помоћ октрића у физици, авионом, хелихоптером. - Кажеш зема прво није округла па је округла. А ко је утврдио да је округла? Управо научници, када су развили технологију којом је могло да се то утврди. - S' razlikom da za sve to "placas cenu", jer svaki izbor dolazi sa cenom. I to ne samo u bukvalnom smislu. - Da se potvrde Hristove reci, btw. nana је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 - S' razlikom da za sve to "placas cenu", jer svaki izbor dolazi sa cenom. I to ne samo u bukvalnom smislu. - Da se potvrde Hristove reci, btw. Не разумем ја тебе најбоље шта ти хоћеш да кажеш, какве везе Христ има са целом причом? Наука се не бави богом, не доказује постојање/непостојање Бога. Нит га пориче нит га подржава. Наука проверава и тестира физички свет и физичке тврдње. Нпр.... како настаје гром. А ако неко каже да громове баца Один, тиме једино може да докаже да је та изјава неистинита. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Nista od ovoga nisam ni rekla. :.mislise. Ima On veze sa svim, ne umem da objasnim drugima ono sto ja vidim (niti je potrebno da svi vidimo isto). U svakom slucaju... Sve sto je od sveta - placa se. Sto je od Njega - besplatno je. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Ima On veze sa svim, ne umem da objasnim drugima ono sto ja vidim (niti je potrebno da svi vidimo isto). Kao da je pisala moja duša. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука