Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Potrazicu. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Link? YT? ...a pečat? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Е још један куриозитет на који сам наишла у неким новинама и немам линк је да су прорачунали да би човек путовао 45 дана до најближе звезде када би могао да путује само у телу, без летелице да га успори. А онда су закључили да би човеку требало 40 дана када би путовао без свог тела. Мени цифра била фасцинантна. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Е још један куриозитет на који сам наишла у неким новинама и немам линк је да су прорачунали да би човек путовао 45 дана до најближе звезде када би могао да путује само у телу, без летелице да га успори. А онда су закључили да би човеку требало 40 дана када би путовао без свог тела. Мени цифра била фасцинантна. Такве небулошчине (најблаже речено) си могла само у "Трећем оку" да прочиташ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Видим да не читамо исту литературу. Ја заиста не знам шта се може прочитати у трећем оку. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Добро, Гордана, имаш ли благу идеју шта уопште значи то што си написала, да не идемо даље? Помоћи ћу ти - не значи ништа, бесмислено је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Nema veze sto je besmisleno, mene zanima da li putovanje bez tela kosta vise, posto se stize brze ili kosta manje, posto se ne transportuju telesa? Ako napravim turisticku agenciju, nesto kao onaj Konte, da li da trazim vise love ili manje love za ove bestelesne aranzmane na egzoticne destinacije. DYNABLASTER and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Nema veze sto je besmisleno, mene zanima da li putovanje bez tela kosta vise, posto se stize brze ili kosta manje, posto se ne transportuju telesa? Ako napravim turisticku agenciju, nesto kao onaj Konte, da li da trazim vise love ili manje love za ove bestelesne aranzmane na egzoticne destinacije. Ко ће бре да иде на егзотична острва без тела?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Добро, Гордана, имаш ли благу идеју шта уопште значи то што си написала, да не идемо даље? Помоћи ћу ти - не значи ништа, бесмислено је. А како ти знаш шта се пише у трећем оку? Gordana . and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ко ће бре да иде на егзотична острва без тела?! To bi bile mahom poklonicke ture, da se ljudi pomole na arhipelagu, ostrvu, jezeru, itd. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Nema veze sto je besmisleno, mene zanima da li putovanje bez tela kosta vise, posto se stize brze ili kosta manje, posto se ne transportuju telesa? Ako napravim turisticku agenciju, nesto kao onaj Konte, da li da trazim vise love ili manje love za ove bestelesne aranzmane na egzoticne destinacije. Ma kakav turizam, odmah na pravu stvar bez tela Млађони, drvce and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ma kakav turizam, odmah na pravu stvar bez tela Od starta je meni ovo spajanje pilota bilo gej, a sada imam i dokaz od Steve E Jonesa Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Tamo gde nesto na bilo koji nacin ima veze sa Seve tamo se nesto bizarno odvija. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Tamo gde nesto na bilo koji nacin ima veze sa Seve tamo se nesto bizarno odvija. *piasalo je Seve, lapsus linguae, :p Ali ispravio sam. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Е још један куриозитет на који сам наишла у неким новинама и немам линк је да су прорачунали да би човек путовао 45 дана до најближе звезде када би могао да путује само у телу, без летелице да га успори. А онда су закључили да би човеку требало 40 дана када би путовао без свог тела. Мени цифра била фасцинантна. Goco i ti svasta citas i gledas, sto rece Ivica ovo si mogla da procitas samo u "Trecem Oku" ili drugoj slicnoj zona sumraka stampi ili literaturi. U svemiru nema vazduha pa prema tome nema ni otpora, pa je svjedno letio u tijelu ili letilici...ali i to je suvisno reci kad je zemlji najbliza zvijezda Alfa Kentaura udaljena 4,5 svjetlosnih godina. To znaci kad bi bila velika ne kao ogoljeno tijelo, vec kao foton i kretala se 300000 kilometara u sekundi trebalo bi ti ne 45 dana vec 4,5 godina da stignes do najblize zvijezde. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука