Jump to content

Научно доказана снага крсног знака?!

Препоручена порука

Pa za tebe nije....za mene je krst svetinja i simbol Bogocoveka....sveti znak....kao i molitva.....nije molitva salter gde se podnose zahtevi ko je bog overava iz svoje nebeske opstine.....to je sila....

E pa ovo rusko istrazivanje upravo kao da potvrduje da je molitva i krsni znak nakon sto primjenis dobijes nesto kao na salteru nakon sto predas dokumenta i onda ti salterski sluzbenik izda potvrdu. Nema veze ma ko da se moli vjerujuci, nevjerujuci efekat je uvijek isti, voda se kristalno procisiti. Greska u koracima.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 134
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Svaka akcija ima reakciju ali govoriti da Krsno znamenje nema nikakav drugi cin no samo simboliku je jako tesko nama koji se krsteci pozivamo na Ime Oca i Sina i Duha Svetoga....cek pozovemo coveka po imenu nece li se okrenuti?

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

E pa ovo rusko istrazivanje upravo kao da potvrduje da je molitva i krsni znak nakon sto primjenis dobijes nesto kao na salteru nakon sto predas dokumenta i onda ti salterski sluzbenik izda potvrdu. Nema veze ma ko da se moli vjerujuci, nevjerujuci efekat je uvijek isti, voda se kristalno procisiti. Greska u koracima.

Ovde su samo manifestacije delovanje molitve i krsnoga znaka a ne ispunjavanje zelja....i hirova....

Подели на овим сајтовима

Film "tajna" kao i sve drugo ima kvalitetnih stvari ali je generalno smece.

Prvo super je imati pozitivan stav, ali on ti ne garantuje nista.

Ja znam jednog bogatog poljoprivrednika koji je rekao mnogo dobru stvar i zajebo komplet onih sto po tajni sole pamet, rekao je "sreca pomaze nekad rad pomaze uvek"

Да је рад добар не би био казна за грех. А ја још нисам срео неког ко се својим радом обогатио а да никог нје закинуо.

Подели на овим сајтовима

Моје место лежи на неком језеру испод земље одакле ми српимо воду и користимо је за пиће. Лепа чиста без мириса и укуса, изузетно кува пасуљ. Она је тамо вековима а можда и миленијумима и није се покварила. Бунарска вода се не квари, ниска температура и недостатак светлости чине да вода увек буде исправана. Али изнесемо ли је на сунце, и једна и друга вода ће се покварити и у њима ће се развити живот. Вода је неопходан медијум за развој живота. Светлост без воде неће створити живот. И Вода без светлости остаће безживотна. У духовном свету вера представља воду живота, Духовна светлост без вере никад неће родити синове Божје као што ни вера без светлости Божје неће родити Синове.

Подели на овим сајтовима

....kao i molitva.....nije molitva salter gde se podnose zahtevi ko je bog overava iz svoje nebeske opstine.....to je sila....

Za mene nije ni sila ni salter. Vec vid komunikacije. 

Pa za tebe nije....za mene je krst svetinja i simbol Bogocoveka....sveti znak

Upravo je to sveti simbol i znam, a ne magicni simbol I znak kako tvrde ovi tvoji indijanci.

Je l razlikujes sveti simbol i magicni simbol? 

Sveti simbol, nekad moze da "ispoljava" magicne moci time sto sveti duh deluje ( ne sam simbol) magicni simbol UVEK ispoljava magicne moci jer moc izvire iz simbola ne iz duha.

Ovaj tvoj tekst tvrdi da moc izvire iz simbola. Jer da izvire iz duha ovakvi eksperimenti bi fejlovali.

Ovde su samo manifestacije delovanje molitve i krsnoga znaka a ne ispunjavanje zelja....i hirova....

Manifestacija molitve je odnos sa Gospodom - ne znam kako to naucno moze da se meri. 

A autoru tekstu je molitva i krst tu da ti smanje kolicinu bakterija oko njih kako to tvrdi .

Да је рад добар не би био казна за грех. 

Rimljanima Poslanica 12:11. Ne budite u poslu lenji, budite u duhu ognjeni - sluzite gospodu. 

To da je rad kazna za greh to si pomesao sa grckom mitologijom, tartarom i sizifovim poslom. 

Greh je kazna sam po sebi, nema vece kazne od gresnoga stanja. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Svaka akcija ima reakciju ali govoriti da Krsno znamenje nema nikakav drugi cin no samo simboliku je jako tesko nama koji se krsteci pozivamo na Ime Oca i Sina i Duha Svetoga....cek pozovemo coveka po imenu nece li se okrenuti?

Nema nikakav drugi cin nego simboliku. Alister Crowley svoje rituale radi preko "moci" znaka pentagrama, pokretima ruke i izgovarnjem magijskih reci. Ja kao Hriscanin ne stupam u moj odnos sa Bogom preko magicnih znakova i pokreta rukom vec preko odnosa. Ceremonijalnu magiju gde ako ja uradim odredjeni pokret rukom to ima neku moc - ostalvjam occultistima.

Objasni mi sta je to magija posto jelte ti nisi indijanac?

Necu da ulazim u vrzino kolo objasnjavanja indijanskih tema. Ukratko ovo sto tvrde u ovom glupom tekstu koji si nasao na je tvrdnja da prekrstiti se ima magijsko dejstvo, kao i citati molitvu. 

Подели на овим сајтовима

Pa za tebe je onda i prizivanje Svetoga Duha i svecenje vodice magija......verovatno su ti isceljenja preko mostiju svetih magija.....

Ne, isceljenje preko mostiju nije magija. Isceljenje preko mostiju da bi bilo "magija" nema element rituala.  

Svecenje vodice isto nije magija jer ta vodica nema nikakva magijska dejstva to jest nema nikakva supernaturalna dejstva. Ima duhovna ali ne supernaturalna. Sveta vodica ne dize mrtve iz groba, ne mozes da citas misli, nisi 20 posto jaci itd. Na tvoj organizam i ima indetichan efekat kao i obicna voda. 

Ne znam sta je "prizivanje Svetog Duha? " 

Подели на овим сајтовима

Ne, isceljenje preko mostiju nije magija. Isceljenje preko mostiju da bi bilo "magija" nema element rituala.

Svecenje vodice isto nije magija jer ta vodica nema nikakva magijska dejstva to jest nema nikakva supernaturalna dejstva. Ima duhovna ali ne supernaturalna. 

Ne znam sta je "prizivanje Svetog Duha? " 

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%95%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B0

Подели на овим сајтовима

A sto stavljas pod znacima navoda?Pa dejstvo postoji....dal ces verovati ili neces u njega je tvoja licna stvar......

Dejstvo postoji ali je sustinsko dejstvo u Bozijoj volji a ne u samom ritualu. Zato dejstvo ne postoji "uvek"

NIsu svestenici - shamani, ako ti hoces tako da ih gledas - izvoli.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...