JESSY Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fdHCec23BKE ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uQ_00cjZAqA Obično u tim trenucima mi nikakva muzika ne pomaže... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 kad sam tuzan pustim nesto veselo..i vise ne budem tuzan.. Јелина је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 " Neka te Bog čuva za mene ", Piloti. http://www.youtube.com/watch?v=YSAqNBi8Yug " Za snove sto sam sanjala, sve bih dala, al' ih ne bi vratila, jer te tvoje oci proklete, samo za mene nisu stvorene...Ja sam budna, a ti si zaspao, kao na belom jastuku od oblaka. Nek' te nebo ljubi, to me ne brine, jer te Bog čuva za mene. " Predrag S. and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Bogu hvala, odavno nisam imala razloga za tugu...ali kad naiđe, onda napolitanske kancone i neke balade (par njih)....i prođe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Raymond Red Reddington, ivona and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Блажени су који истражују сведочанства Његова свим срцем тражиће Њега... http://www.youtube.com/watch?v=1Edbqsxvh6o Дијана., Лапис Лазули and Fotina444 је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 hajde devojano cheer up! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Лапис Лазули and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука