Наца Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Какав виц :djetalina: И ја сам била и донела венчић oleeeee СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 oleeeee вратила се са три слатка венчића... :djetalina: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Ja sam napravila dva venčića i bilo mi je mnogo lepo danas...sabornost na delu, e to obožavam! 0442_feel "Kako je lepo i krasno kad su braća zajedno." 0442_feel 0442_feel t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 0442_feel Bila i donijela vjenčić! 0442_feel 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 ekstra био, сад се вратио и донио вјенчић кући.... знате онај виц пришао човјек свештенику послије Литургије па каже: "фино ти то попе све радиш и лијепо пјеваш и шарено си обучен ал брате драги много ти је ова црква прљава ја кад год дођем ил је сјено ил травуљина".... ekstra ekstra klapklap klapklap Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 slava3Bila sam danas, i s obzirom da me u ovom postu očekuje mnogo iskušenja ,vezano za meni bliske i drage ljude, koji ne žive crkvenim životom, poslije liturgije sam razgovarala sa sveštenikom, zatražila i dobila facenew22222222 blagoslov za predstojeći post. slava3 u toku dana sam, na vrlo čudan i samo Gospodu moguć način dobila mogućnost da se rasteretim i smirenije uđem u post. crosseoHvala .Bogorodica.na pomoći,a mom svešteniku na blagoslovu! bangin 0442_feel 0442_feel t4431 t4431 t4431 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Идете ли на литургију сјутра? Ја још никада нијесам био, све се каним, а никако да пођем. dada треба ме... Присуствовао бих, али не знам тамо никога, могу ли нешто од мене да очекују? Или ово само умишљам, а знам да умишљам. Не бих се причестио јер нити постим, нити сам се исповиједио. Можда пуко присуствовање(уз унуташње молитве) нема никаквога значења, али од нечега се мора почети. Појма немам о литургији - читао сам о великом, малом входу, литургији оглашених, вјерних, али то је превише апстрактно за мене тренутно. Дај снаге, Господе. 0205_whistling Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 dragi brate, ne ocekuju tamo nista od tebe, ti idesh jer ti ocekujesh neshto... ne treba da poznajesh teoriju, bitno je da udjesh srcem i da budesh tamo sa svojom unutrasnjom molitvom za pocetak ja nishta nisam znala prve godine, uvek sam bila pozadi i gledala sta drugi rade, pitala, trazila po knjigama odgovore (npr. svetosavlje. org pitanja pastiru, odgovori na sva moguca pitanja), zelela da napredujem da bih posle nekoliko godina dosla do stepena da ulazim kao u svoju kucu, u stvari, sva druga mesta su mi losha imitacija a to mi je pravi dom. U pocetku sam vishe gledala, nekad je dolazilo samo pokajanje i suze, nekad skoro ravnodushnost, nekad neocekivana radost, a kako sam sve cesce postila i pricescivala se, postajala sam sve sigurnija na duhovnom putu. kako god, samo nemoj taj pocetak da odlazhesh nikako vise. Vec sam rekla negde, bilo je i ovako i onako ali uvek sam s liturgije izashla bolja nego sto sam usla, ako mi se cinilo da trenutno ne napredujem, posle nekog vremena ipak vidim put koji sam ohoho preshla...srecno:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 molimo se kad molimo za neshto,molimo se kad blagodarimo, zahvaljujemo Gospodu za sve sto imamo, molimo se kad placemo od zalosti zbog grehova, molimo se kad razgovaramo s Bogom kao najdrazim bicem koje ce dati savet, utesiti, razveseliti, ohrabriti, molimo se kad jednostavno cutimo bez misli sliveni s Njegovom ljubavlju, molimo se kad se svadjamo sami sa sobom zbog nechega.... .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Идете ли на литургију сјутра? Ја још никада нијесам био, све се каним, а никако да пођем. треба ме... bangin Присуствовао бих, али не знам тамо никога, могу ли нешто од мене да очекују? Или ово само умишљам, а знам да умишљам. Не бих се причестио јер нити постим, нити сам се исповиједио. Можда пуко присуствовање(уз унуташње молитве) нема никаквога значења, али од нечега се мора почети. Појма немам о литургији - читао сам о великом, малом входу, литургији оглашених, вјерних, али то је превише апстрактно за мене тренутно. Дај снаге, Господе. .mislise. Daj snage Gospode, bratu našem da u zajedničkom Liturgujskom sabranju, nađe ostvarenje svoje ličnosti i neraskidivu vezu sa Stvoriteljem Gospodom našim,da mu srce ugrije Ljubav Oca našeg Nebeskog, koju nesebično daruje svima, koji ga prepoznaju i odazovu se pozivu Njegovom "Dođite i vidite!" "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 :djetalina: Нисам била скоро МЕСЕЦ ДАНА у Цркви упоште!!! Не могу да дигнем главу из кревета, повраћам по цео дан, не једем, не пијем, имам неподношљиве мучнине јербо сам трудна... А тако ми недостаје да будем на Литургији bliss jeeee 0442_feel 0442_feel 0442_feel помози Господе и Пресвета Мајчице Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Naravno da dolazim 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Неизмјерно хвала Емилији и Мамици. Хелена, само опуштено...Нека све тече како треба... Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Хелена, молићемо се за Тебе. Ако Ти ово није право име, можеш да ми напишеш на ПП. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука