w.a.mozart Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 ne... ta ponoćna je u stvari Vaskršnja liturgija-znaš ono kad prenose na tv-u a ova što bi trebalo da bude sutra nema veze sa njom-ta se služi za subotu i tebalo bi da se služi u svim hramovima i sutra i u nedelju ujutru a ovo oko ponoćne liturgije to je samo ponegde-zavisi od mesta do mesta tako da slobodno možeš i sutra i u nedelju da odeš i obraduješ Hrista 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 uh meni će ova ponoćna Vaskršnja biti pravo, a ujutru u nedelju sa klincima pa neka se oni guraju 0110_hahaha 0110_hahaha "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Idem ja cesto sada 0110_hahaha Bas veliko hvala, nisam znala nista 0110_hahaha Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 ma naravski... ovde se radi samo o informisanosti 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 У Београду "поноћка" се служи у : -Храму Св Саве -Богословском факултету -Св Димитрија нбгд -Св Василија Острошког нбгд -Св Архангела Гаврила земун То је што знам,може бити још негде... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 confused dada dada :cheesy: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 22, 2011 dada dada dada :cheesy: confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Поноћна литургија се служи сутра и у цркви Рођење Св. Јована Крститеља на Лабудовом брду. Па дођите :cheesy: confused dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Opet jedno pitanjce... Nisam uspela da vidim od guzve, kad je sutra Liturgija? Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 http://www.4shared.com/audio/X3gJM1br/Subota_pred_Vaskrs_mp3.html od jutros... (audio) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 23, 2011 link=topic=3337.msg419199#msg419199 date=1303550762]http://www.4shared.com/audio/X3gJM1br/Subota_pred_Vaskrs_mp3.html od jutros... (audio) Где је снимана Литургија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 lokalni hram... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 У Београду "поноћка" се служи у : -Храму Св Саве -Богословском факултету -Св Димитрија нбгд -Св Василија Острошког нбгд -Св Архангела Гаврила земун То је што знам,може бити још негде... У "Лазарици" на Звездари у 23ч Јутрење у наставку око поноћи Васкршња Литургија Hristos vaskrse "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Аха, у поноћ Hristos vaskrse :drugarstvo: Једва чекаааам :drugarstvo: :drugarstvo: 0442_feel 0442_feel Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 23, 2011 algabacaju vaistinu Hristos vaskrse klapklap klapklap vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука