Маша Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Ми смо хвала Богу били, мада не на целој, свештеник нам благословио да дођемо само на Причешће. Ако обавим све што треба око детета, куће, .. а не одемо у Цркву, осећам се непотпуно, јер знам да сам најважније пропустила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Хвала Богу и Слава Богу , био сам јутрос на светој литургији , и баш се обрадовао , у нашој цркви у Нишу дошао је свештеник са Пелопонеза и одржао стварно лепу беседу. А иначе дошао је на годишњицу чегарске битке која се догодила 31. маја 1809 године тачније пре 201. годину Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Хвала Богу и Слава Богу , био сам јутрос на светој литургији , и баш се обрадовао , у нашој цркви у Нишу дошао је свештеник са Пелопонеза и одржао стварно лепу беседу. А иначе дошао је на годишњицу чегарске битке која се догодила 31. маја 1809 године тачније пре 201. годину Hristos vaskrse 0110_hahaha greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 био јуче, и баш ми је било еееееееееееекстра весело и супер, баш сам био радостан. :0104cheesy: :0104cheesy: штета што не може да се ђуска на Литургији, мени тако дође понекад од радости. :0104cheesy: :0104cheesy: :0104cheesy: једино што ме људи мало чудно гледају кад кренем да се клатурим прсти-пета и певушим клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Сутра је недеља и Литургија. Долазите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Сутра је недеља и Литургија. Долазите? Да да да да да да да !!!!!!!!!! 0705_read 4chsmu1 wc joj bliss jeeee http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Bili,bili,a bebice se i pricestile...Hvala Bogu,jutros sve islo kao podmazano... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Било је као и увек... ВРХ :0104cheesy: greengrin greengrin greengrin http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Ево пре неких пола сата дођох кући био сам на прелепој литургији и причестио сам се greengrin и Хвала :0104cheesy: Нека је литургија свима на здравље и спасење. greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 I ja bila... i pevala... i pricestila se... i zamalo pala u nesves` pred kraj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 pricestila se nakon dugog,dugog vremena..Neka mi je na spasenje;-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 pricestila se nakon dugog,dugog vremena..Neka mi je na spasenje;-)Kako izdrzis tako dugo, dugo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 pricestila se nakon dugog,dugog vremena..Neka mi je na spasenje;-)Kako izdrzis tako dugo, dugo...Pune tri godine;-).nadam se u Boga da cu sad redovno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 pricestila se nakon dugog,dugog vremena..Neka mi je na spasenje;-)Kako izdrzis tako dugo, dugo...Pune tri godine;-).nadam se u Boga da cu sad redovno Potrudi se! Cekamo te pred putirom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 pricestila se nakon dugog,dugog vremena..Neka mi je na spasenje;-)Kako izdrzis tako dugo, dugo...Pune tri godine;-).nadam se u Boga da cu sad redovno Potrudi se! Cekamo te pred putirom! 0442_feel 1405_love dadaСви Те чекамо!!! :cheesy2: 0202_238 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука