мирођија Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Била сам јутрос на Литургији са једном чланицом нашег форума. Од скора је са нама, јутрос смо се упознале, и јако ми је драго због тога. Шта рећи, баш сам срећна. Скупа смо се и причестиле. Идуће недеље славимо исту славу...Светога Николу. Слава и хвала Богу на свему. Караконџула, Gordana . and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Bio sam jutros, pričestio se nakon dugo vremena i ne mogu vam opisati koliko se bolje, u svakom smislu, osjećam nakon pričesti! Слава и хвала Богу на свему. мирођија, Gordana ., Tenkista and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Bio sam jutros, pričestio se nakon dugo vremena i ne mogu vam opisati koliko se bolje, u svakom smislu, osjećam nakon pričesti! Исто такође Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Bio sam jutros, pričestio se nakon dugo vremena i ne mogu vam opisati koliko se bolje, u svakom smislu, osjećam nakon pričesti! Ја се од Петровдана нисам причестио до прве недеље овог поста. Радост до неба! Ево, Богу хвала, у току овог поста редовно сваке недеље до сад. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 4, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 да...........!!!!!!! Јанко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Liturgija je bila predivna...prepuna crkva... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mala Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Била јутрос као и сваке недеље у цркви у Бранковини, предивно! У страху и трепету, ћутећи и благосиљајући, приклањајући се светом гробу Исусовом, захвалимо Господу за то, што је Он био сам, да ми не бисмо били сами, био остављен, да ми не би били остављени, прошао кроз увреде и ругања, клевету и понижење, страдање и смрт, да би ми у сваком нашем страдању осетили – да нисмо сами, него да је Спаситељ – „ са нама до краја века“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Ako Bog da. Kud ćeš boljeg načina da započneš nedeljni dan. @Amin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Да чујем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Шта, зар нико? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 Naravno da idemo :good2: Nego, ko bi primijetio dusekorisnu temu, kad ima po jedna aktivna tema o seksu, ratu, crnoj hronici, politici, i jos koja razbibrige... мирођија је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Да ( ако ме не савлада демон спавања ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 15, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Ако Бог да. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука