дибидусрус Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 идемо, идемо...и то у Манастир Раваница! klapklap јутрос смо ишли у Манастир Покрова Пресвете Богородице у Лешју. МОј муж је, Богу хвала на томе, почео чешће да иде на Литургију. 6 и по година сам чекала тај тренутак! Раније је увек било: " Па ишли смо прошле недеље у цркву, зашто морамо и сад?" А данас је сам казао:" Данас је било дивно у Лешју, али ја бих сутра у Раваницу. Хоћеш?" navijanje navijanje navijanje Дакле, Бубо успела си да га привучеш. Неко мора, а најбоље жена.Ја мислим да ти мужа знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 идемо, идемо...и то у Манастир Раваница! 0110_hahaha јутрос смо ишли у Манастир Покрова Пресвете Богородице у Лешју. МОј муж је, Богу хвала на томе, почео чешће да иде на Литургију. 6 и по година сам чекала тај тренутак! Раније је увек било: " Па ишли смо прошле недеље у цркву, зашто морамо и сад?" А данас је сам казао:" Данас је било дивно у Лешју, али ја бих сутра у Раваницу. Хоћеш?" kucanje love1 319.gif Дакле, Бубо успела си да га привучеш. Неко мора, а најбоље жена.Ја мислим да ти мужа знам. И ја мислим да га знаш, иста сте генерација. Грант сте се сретали негде...мали је ово град https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ја долазим 0104_cheesy И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 I ja i ja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 ja dolazim :smiley: zao mi sto radim sledece sedmice prvu smjenu pa nemogu ici srijedom i petkom na predjeosvecenu liturgiju, a necu moci ni u subotu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Боже здравља! 0102_laugh com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 [glow=red,2,300]О Б А В Е З Н О Д О Л А З И М !!!!!!!!!!!![/glow] ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Даће Бог! klinac 0442_feel 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Svakako... 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Били коначно, уз искушења, Богу хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Слава Богу, први пут после Божића били сво троје. Беба се причестила. :cheesy2: 0102_laugh com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Слава Богу, први пут после Божића били сво троје. Беба се причестила. :cheesy2: 0102_laugh Одлично, сада сте ви на реду 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука