Лазар Нешић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Браћо и сестре, ево мене: Олимп, Биљана, Милан Б and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Е па, кад сте се искрено отворили, и приказали своје слике, нећу ни ја више да будем баксуз. Ево ме, у просечном издању : Лазар Нешић, Драшко, Silence and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Лазар Нешић, Драшко, Биљана and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Smorila me vrucina danas na pijaci ... a i ovaj iznad mene nije hteo da spusti cenu kajmaka ... Solomon Kane, Биљана, Олимп and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ово постаје тема "посестрима" теми "Меда Мишко је умро" Anette, Ignjatije, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Мислим да сам мало претерала с руменилом.. Таша, Драшко, Ignjatije and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ајде кумо стави једну, па куд пукло да пукло... Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Нисам ни ја најгори... Жедни, Таша, Лидија Миленковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Да се и ја уцртам у тему! 4chsmu1 RYLAH, Лазар Нешић, Лидија Миленковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Upropastili ste mi temu. bgpj, nana, Таша and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 А ти отвори другу! Таша and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ovo je novi album u kome bi svako imao pravo da postavi samo jednu svoju fotografiju,po mogućstvu najlepšu i ne previše staru. Nemoguće je staviti istovremeno i najlepšu i najnoviju sliku. Evo jedna novija: Ignjatije, Драшко, Биљана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Evo ja cu da pocnem... 0110_hahaha Таша, bgpj, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Evo mene, nisam naročito lep, al to mi je najsvežije izdanje 4chsmu1 Таша, Лидија Миленковић, Биљана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 e Laro sada si ti na redu... da vidimo tu sliku... Лидија Миленковић, Zero and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука