Arsenija Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Znam,znam,postoji slična tema sa preko 200 stranica...."slike forumaša". Ovo je novi album u kome bi svako imao pravo da postavi samo jednu svoju fotografiju,po mogućstvu najlepšu i ne previše staru. Da bi slike svih forumaša bile podjednako zastupljene. Баба, -Владимир-, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Хајде Ларо, ти прва! Лидија Миленковић, Gordana . and Жедни је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Najbolje za kraj. Number15648 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Najbolje za kraj. Нееееее.... Ти отворише тему, па да нам дочараш како то треба да изгледа... Лидија Миленковић, Ignjatije and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Stariji imaju prednost. :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ја сам за варијанту (ако је остварива) да сваки члан на свом профилу постави своју слику, пошто профиле могу да виде само чланови, а не и гости. На тај начин неће бити "гужве" ; слике не може видети нико ко није члан; ако желиш да знаш како неко изгледа, кликнеш на његов профил...и ето. И Ларо буба Маро, чекамо те да својом сликом отвориш тему. Ако одбијеш - ниси фер. :bleh: Олимп, Gordana . and Таша је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Mene ovde niko ne voli..... Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Но, ноооо, драга моја.....ТИ нАс не волеш, јер си бацила удицу, а нећаш прва да загризеш Томи личи на оно : "...ЈУРИИИИШ, браћо Срби - ВИ напред, ја за вама!!!!" и " БЕЖ'ТЕ браћо Срби - ЈА напред, а ви за мном!!!" :nene: :nene: :nene: Драшко, Милан Б, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Но, ноооо, драга моја.....ТИ нАс не волеш, јер си бацила удицу, а нећаш прва да загризеш Томи личи на оно : "...ЈУРИИИИШ, браћо Срби - ВИ напред, ја за вама!!!!" и " БЕЖ'ТЕ браћо Срби - ЈА напред, а ви за мном!!!" Mene ovde niko ne razume... Ali ja neću da se ljutim. Tema je otvorena...dobili ste šansu da se iskupite i postavite najlepše slike svih vremena. Ja ne zelim da vam kvarim prosek. :1759280v7keu5ymzp: Samo ću da lajkujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ларо, док не поставиш своју слику, Лидија и ја ћемо остати при убеђењу да нас не волеш... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ја сам за варијанту (ако је остварива) да сваки члан на свом профилу постави своју слику, пошто профиле могу да виде само чланови, а не и гости. На тај начин неће бити "гужве" ; слике не може видети нико ко није члан; ако желиш да знаш како неко изгледа, кликнеш на његов профил...и ето. И Ларо буба Маро, чекамо те да својом сликом отвориш тему. Ако одбијеш - ниси фер. :bleh: Да не буде забуне, профили су видљиви за свакога - не мораш се улоговати на форум да би видео нечији профил и слику Arsenija and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju propadoše... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Vid' Laru al' barata emotivnim ucenama! Trismajlija https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Vid' Laru al' barata emotivnim ucenama! Šokirana sam,ja nisam manipulator. Ostavite se tih definicija i recepata za analizu...to može pamet da vam pomuti i da svakoga gledate kao potencijalnog prevaranta!Došla su zla vremena ali još ima ljudi. Sada moram da idem i neću se dugo vratiti,mnogo vas volim i ostavljam vam ovu divnu temu da je sami doradite..... P.s.Puno vas pozdravlja vaša Lara. :1304348s94os9382e: Gordana ., Олимп and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ем нас не волиш, не даш слику, ем нас остављаш! Где ћеш Ларо? feeble, Драшко, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука