Jump to content

Познајем "монаха" који проси у Кнез Михајловој

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Да, Артемије био сарадник Патријарха Павла... која небулоза...

Но, шта ћете. Људи воле да живе у звблуди.

Na Kurirovom sajtu može da piše šta hoće. Oni su kao Ateisti Srbije žele da budu u centru pažnje. 

Подели на овим сајтовима

Људи воле да живе у звблуди.
facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ово значи само једно...

Неко од нас ради за Курир!

Ако то нисам ја и није отац Иван, ко је?!

Niko ovde ne radi za Kurir i to je ne moguće čak i da neko radi neće da prizna. Koji će lopov da prizna da je lopov? Kurir sve vidi čak i čuje kad neko prd**. 

Подели на овим сајтовима

Iz minuta u minut sve više ljudi šeruje ovo. Katastrofa šta drugo reći. 

Ako...možda nekome padne na pamet kako pomoći monahu koji živi kao prosjak,to je valjda pretežnje od politike i nekih rasprava....Sudbina jednog nevoljnika pa bio on ovo ili ono....

:351780:

Подели на овим сајтовима

Козма никад није био јеромонах. Замонашен је у Зочишту, после месец дана одмах отишао даље. Био је у манастиру Ђурђеви Ступови, отишао је по Србији, био код Артемија неко време и онда даље отишао, опет се вратио у Ступове, и опет отиштао. Нема он никакве везе са Артемијем, а не знам ни зашто се ставља то ако је код њега у скупини, онда је зато такав. Он има проблем у глави, није болестан већ безобразан. Најгоре од свега је што прича да су га истерали из манастира тј "нису више хтели да буде тамо". Лично знам и њега веома дуго, а и целу ту ситуацију.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...