Jurodiv Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 To je ona arogancija vernika koju sam pre pominjao, Ništa nije vječno i neograničeno osim Boga. Zato je i sve ograničeno i propadljivo, kao i Svemir, Kosmos ili Vasiona. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 međutim, ljudi su se okrenuli sebi i zloupotrebi astronomskih znanja, to je neoprostiv delikt. Која злоупотреба? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Која злоупотреба? Pa recimo skretanje u sferu astrologije, na osnovu onoga što čuješ zaključi ono što je prećutano. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Јури, тебра, молим те ми реци шта узимаш. Невиђено сам љубоморан на тебе. Оћу и јаааа!!!! Anette, Милан Ракић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Juri brate, niko ne deli tvoje misljenje, ni verujuci ni neverujuci. Il smo svi mi pomerili s pamecu ili...je nesto drugo u pitanju :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Јури, тебра, молим те ми реци шта узимаш. Невиђено сам љубоморан на тебе. Оћу и јаааа!!!! To su godine izolacije, kaljenja protiv prepotencije i neodrživost sopstva u svjesti. Najistančanije ništa naročito, samoposmatranje sa posvetom, kad izađeš iz sebe kao načinjen u bazi podataka, onda se pred tobom otvori neistraženo, i ti se pažljivo krećeš da održiš ravnotežu samopostojanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Pa recimo skretanje u sferu astrologije, na osnovu onoga što čuješ zaključi ono što je prećutano. Па астрологију изучавају и људи који немају појма о астрономији и који се њом нису раније ни бавили. Такви су заправо скоро сви, ако не и сви астролози. Није то до астрономије, него до појединца који је схватио како може лако паре да заради на лаковјерном народу. Ако ти астрономија смета због могућности преласка у лажну науку, астрологију, онда би било логично да ти сметају и: -алкохол ( Могућност да се навучеш. Шта још тако лако одвлачи од духовног живота као двије литре добре шљиве? ) -цигарете ( Огромна могућност да се навучеш. Зависност која те тјера само да мислиш када ћеш сљедећу цигарету запалити. Унервозиш се ако дуго ниси духанио ) -видео игрице ( Свијет Варкрафта...не морам ништа више рећи... ) -бодибилдинг ( Могућност да се фокусираш на погрешну ствар. Градиш своје самопоуздање и своју личност на својим мишићима, које многи надограђују и протеинима. Фокусираш се на оно физичко, не на духовно. ) -музика ( Могућност да заведеш некога да крене у пгорешном правцу. Како се тек музика може злоупотријебити. Само слушај Веном...или Карлеушу ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 samoposmatranje sa posvetom, kad izađeš iz sebe kao načinjen u bazi podataka, onda se pred tobom otvori neistraženo, i ti se pažljivo krećeš da održiš ravnotežu samopostojanja. WOOOOOW ! ! ! Astral projection ? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 kad izađeš iz sebe kao načinjen u bazi podataka Генијално. Ово записујем. Deki992 and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Боже, каквих све ликова нема по форумима... Јуродиви, на чему ли си ти, питам се? 0110_hahaha Милан Ракић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Па астрологију изучавају и људи који немају појма о астрономији и који се њом нису раније ни бавили. Такви су заправо скоро сви, ако не и сви астролози. Није то до астрономије, него до појединца који је схватио како може лако паре да заради на лаковјерном народу. Ако ти астрономија смета због могућности преласка у лажну науку, астрологију, онда би било логично да ти сметају и: -алкохол ( Могућност да се навучеш. Шта још тако лако одвлачи од духовног живота као двије литре добре шљиве? ) -цигарете ( Огромна могућност да се навучеш. Зависност која те тјера само да мислиш када ћеш сљедећу цигарету запалити. Унервозиш се ако дуго ниси духанио ) -видео игрице ( Свијет Варкрафта...не морам ништа више рећи... ) -бодибилдинг ( Могућност да се фокусираш на погрешну ствар. Градиш своје самопоуздање и своју личност на својим мишићима, које многи надограђују и протеинима. Фокусираш се на оно физичко, не на духовно. ) -музика ( Могућност да заведеш некога да крене у пгорешном правцу. Како се тек музика може злоупотријебити. Само слушај Веном...или Карлеушу ) Astronomija meni ne smeta ako mi osjećaj ne kaže tako, dakle to stvara dualitet u meni, podvojenost, a nikako ne želim do toga da dođe, ja sam čovjek naklonjen svojim osjećanjima i pratim srce za rezon i rezimaciju kako se ljubav, koja je Gospod, ophodi prema umnim baucima koji nisu za dovršavanje ni od koristi u vječnom životu. Jer se bave isključivo propadljivim sekvencama. Alkohol, cigarete, video igrice, vježbanje mišića, muzika, samokontrola i samoprekoravanje, a ne ignorisanje problema. Poroci i strasti su dok je svjeta i vjeka, suzdržavanje je vrlina, ne sama po sebi koliko rezultat. Ljubav pobjeđuje kad smo strpljivi. Kad požurimo po klizavom podu prešavši ga, nećemo baš pasti koliko će prvo biti nestabilno, proklizavaćemo, a i samo proklizavanje je dovoljno da taj pod dok je mokar ne prelaziš u žurbi i pretrčavanjem. Kad smo sigurni u svoje nauke, tu staje Gospod kao suvišan, jer imamo više povjerenja u ono što nam se nudi ispitivanjem nego li praktičnim djelovanjem, molitvama, sozercanjem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Боже, каквих све ликова нема по форумима... Јуродиви, на чему ли си ти, питам се? 0110_hahaha Е, јел тако да је лик? Ови остали су досадни и предвидиви. Јури је целу ствар уздигао на један нови ниво. Ignjatije, Александар Милојков, Аурор and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Jurodivi oce da kaze da ljudi traze leba preko pogace, sto je u pravu. Prioriteti su postavljeni naopako. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Jurodivi oce da kaze da ljudi traze leba preko pogace, sto je u pravu. Ти си љубоморан јер је он за ово кратко време успео да искаже све оно што теби за ове силне године није пошло уа руком и још много више. Зрео си за пензију, Дина, добили смо шампиона. Avocado and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Kad smo sigurni u svoje nauke, tu staje Gospod kao suvišan, jer imamo više povjerenja u ono što nam se nudi ispitivanjem nego li praktičnim djelovanjem, molitvama, sozercanjem. Не мора да значи. Зар се то мора објашњавати када имаш толико примјера око себе који ово побијају? Astronomija meni ne smeta ako mi osjećaj ne kaže tako, dakle to stvara dualitet u meni, podvojenost, a nikako ne želim do toga da dođe, ja sam čovjek naklonjen svojim osjećanjima i pratim srce za rezon i rezimaciju kako se ljubav, koja je Gospod, ophodi prema umnim baucima koji nisu za dovršavanje ni od koristi u vječnom životu. Схваташ ли ти да си управо одбацио 99% науке по својем резону? И никако ти не пада на памет да сво то стицање знања може послужити баш за оплемењивање духа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука