Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Sram vas bilo po hiljadu puta, licemeri. Svi su od reda "zatrovani protiv vas", a u stvarnosti ste vi protiv svih. Чек, ајде нека буде да су Срби затровани против свих, али нећеш ваљда да кажеш да "у стварности" Хрвати нису затровани против нас (ако треба наводићу примере), Албанци нису затровани против нас (исто), део тзв. Црногораца није затрован против нас (исто), муслимани нису затровани ? У реакцији на једну негативну ствар (нашу затрованост према другима - рекао бих да је много мања али нећу, јер то није ни битно, а и звучао бих пристрасно) нећеш ваљда да одеш у скроз другу крајност...? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Satavljena je od Obilica pravih patriota porodicnih ljudi. I zasto uvek imas takav pesimistican stav? Cuj molim te niko nece hteti da prodje :fmqmtx: Част изузецима... Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Satavljena je od Obilica pravih patriota porodicnih ljudi. I zasto uvek imas takav pesimistican stav? Cuj molim te niko nece hteti da prodje. Јесу то исти они што изувају децу по улици, бију по утакмицама и сл.? Или на неке друге Обилиће мислиш? Можда они из 4. одељења? Или саобраћајни обилићи, они поштени? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Чек, ајде нека буде да су Срби затровани против свих, али нећеш ваљда да кажеш да "у стварности" Хрвати нису затровани против нас (ако треба наводићу примере), Албанци нису затровани против нас (исто), део тзв. Црногораца није затрован против нас (исто), муслимани нису затровани ? У реакцији на једну негативну ствар (нашу затрованост према другима - рекао бих да је много мања али нећу, јер то није ни битно, а и звучао бих пристрасно) нећеш ваљда да одеш у скроз другу крајност...? Savremeni post-komunistički srpski nacionalizam (koji je derivat komunizma, kao i ostali) je maligniji od svakog drugog na Balkanu. To je razlog ovdašnje katastrofe na više nivoa, voleo bih da se to uoči, ne da se krivi Zapad i da se krive "domaći izdajnici". Šta su oni? Neko koje niko i ništa će da se pita za sve. Zato smo dogurali tamo gde i jesmo. Zbog libertarijanaca? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Satavljena je od Obilica pravih patriota porodicnih ljud Нарочито бивши Командант им и још понеки свима знани... Опет, част часним синовима наше државе! Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Savremeni post-komunistički srpski nacionalizam (koji je derivat komunizma, kao i ostali) je maligniji od svakog drugog na Balkanu. To je razlog ovdašnje katastrofe na više nivoa, voleo bih da se to uoči, ne da se krivi Zapad i da se krive "domaći izdajnici". Хајде у пар речи објасни ми, молим те ако те не мрзи, како је савремни српски национализам малигнији од хрватског (који је резултирао етничким чишћењем; који данас то слави; који резултира тиме да се у Хрватској у свих ексЈу република најмање говори о сопственим злочинима, чак се, кажем опет славе; у Сплиту, Томпсон окупља 50 000 људи певајући о НДХ...; речју, како било шта на свету може да буде више малигно од национализма који има тенденцију да се повеже са усташством), од албанског (који је резултирао тероризмом у више држава и чињеницом да је малтене званична политика Албаније у 2013. и даље стварање Велике Албаније), муслиманског и било ког другог? Такође, када тако говориш не могу да не закључим да у Србији данас постоји више национализама, јер ја лично и многи људи не припадамо никако тој причи коју помињеш, а свакако се сматрам родољубом (умереним, додуше). -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 у Хрватској у свих ексЈу република најмање говори о сопственим злочинима Odakle ti ovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Šta je sa vama???? Pa napali vam domovinu i vi ponovo krivite sami sebe, pa dal je to normalno? Pustili ste neke ružne babetine, ne liče na ljude da vam ispiraju mozak i objašnjavaju da ste vi krivi zato što vas ubijaju, truju, otimaju vam zemlju, seku vam šume, pljačkaju i još treba da imate razumevanja. Тања1, Sudija, Gerhard and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Хајде у пар речи објасни ми, молим те ако те не мрзи, како је савремни српски национализам малигнији од хрватског (који је резултирао етничким чишћењем; који данас то слави; који резултира тиме да се у Хрватској у свих ексЈу република најмање говори о сопственим злочинима, чак се, кажем опет славе; у Сплиту, Томпсон окупља 50 000 људи певајући о НДХ...; речју, како било шта на свету може да буде више малигно од национализма који има тенденцију да се повеже са усташством), од албанског (који је резултирао тероризмом у више држава и чињеницом да је малтене званична политика Албаније у 2013. и даље стварање Велике Албаније), муслиманског и било ког другог? Такође, када тако говориш не могу да не закључим да у Србији данас постоји више национализама, јер ја лично и многи људи не припадамо никако тој причи коју помињеш, а свакако се сматрам родољубом (умереним, додуше). Ево ја ћу ти одговорити, ако дозволиш... Тај мамлаз, Томсон наречени, окупи на свом концертуј људе... Ок! Антипод том дегенерику, за мој појам је Цеца(да не набрајам атрибуте њене-Српска мајка и остало...) Код нас је то само мало "ароматичније"... Али, зар пар десетина хиљада поклоника њене музике (и лика и дела), зар се они разликују од Томсона на "Плинари"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Odakle ti ovo? Па то је неки мој утисак на основу чињеница да су Бљесак и Олуја државни празници и да за убиство око 200 цивила током ове две акције нико није осуђен. Да ли се говори у тзв. НВО и уопште "грађанском" сектору, да будем поштен не знам, али званично се ништа не ради на расветљавању злочина. Шта више он се и негира. Док смо ми признали сервиране бројке за наше злочине (што не подржавам, из простог разлога што ми је нереално да од две стране у спору једна буде потпуно у праву и да у број буде објективна када говори о својим жртвама), судили и осудили неке од злочинца (Вуковар, Шкорпиони, изручили све у онај хашки циркус), што је много, много веће разрачунавање са прошлошћу него у Хрватској, бар на званичним нивоима, који су додуше и најбитнији јер од њих зависи правосуђе, повратак избеглица итд., а не превише од тога како се у народу препричавају догађаји из рата. Али да занемаримо чак овај аргумент, мислим да су и други сасвим довољни, које сам набројао у претходном посту. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Razlika je da Ceca svira lošu muziku ali nije nazi. Tompson ume da svira dobru muziku ali je nazi. O njima ne treba raspravljati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Odakle ti ovo? Oni su svoje zločine pretvorili u nacionalne pobede. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Šta je sa vama???? Pa napali vam domovinu i vi ponovo krivite sami sebe, pa dal je to normalno? Да, управу си, то је нека врста Стокхолмског синдрома. Доста је раширен код Срба, али шта смо све претрпели чудо га било да га нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Oni su svoje zločine pretvorili u nacionalne pobede. To si u pravu potpuno. Hrvati su Oluju pretvorili u dan pobede nad njihovim lažima da su ih Srbi tiranisali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука