Jump to content

Ватикан и холокауст

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 417
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Rimokatolici su inspiratori holokausta u II Svetskom ratu.

Господь, ниспошли Адольфу Гитлеру силы для окончательной победы

http://redhotrussia.com/russian-fascists-orthodox-priest/

Подели на овим сајтовима

Nije Vatkan pravio sam. Pomagali su rimokatolicima nacisti, fasisti, ustase, kvislinzi svih nacionalnosti, ali objedinjeni univerzalnom "crkvom".

RUSSIAN ORTHODOX FASCISM AFTER GLASNOST

http://www2.stetson.edu/~psteeves/rusorthfascism.html

Подели на овим сајтовима

Vatikan je direktno ucestvovao u sklanjanju nacistickih zlocinaca i tako nastavio stradanje nevinih i nakon II Svetskog rata.

Pomogao je pri bezanju svih najznacajnijih glavesina ustaskog rezima u NDH. I nikada se za to nije izvinio.

I kako nam sad idui napreduju ti razgovori ugodni naroda hrišćanskoga antifašističkoga, gle, sad je tu toliko materijala, nije više to tako monotematski, ispravno, stvari treba sagledavati u suvislostima i povezanostima. 

Na primjer sasvim su besmislane naše i vaše osude nacista i ustaša ako prije toga niste tj. nismo osudili i sve njihove potporovatelje u svojim sopstvenim redovima, kad uradite to onda možete nastaviti dalje. Nije logično da mi osuđujemo tu ustaše a nekakav mitropolita ruski ih potporuje i moli se da im Bog pošalje sile njima svima. nackovima i Švabama i ustašama da ostvare konačnu pobjedu pod Staljingradom. Jel tako brate Marko?

Подели на овим сајтовима

I ovo sto ovde rade rimokatolici pokazuje NESPREMNOST da priznaju ulogu u holokaustu.

ZALOSNO, JAKO ZALOSNO!

Kakva sad uloga Vatikana u holokaustu, ti valjda ne umiješ da čitaš ili šta, stalnio guslaš to svoje isto. Gore sam ti napisao  o tome da je navodna uloga Vatikana u nekakvom holokaustu obični propagandni MIT. Nikakva iastorijska  uloga Vatikana u holokaustu ne postoji a tim ne postoji nikakva ni potreba da se prizna nekakva uloga Vatikana u holokaustu. Vatikan je najviše na svijetu, mislim tim na nenaoružani otpor nacizmu i fašizmu, više negi iko drugi na svijetu učinio na tom da se suprotstavi holokaustu. To je istorijska činjenica a ja ne namjeravam raspravljat s nekim kome ona ne sjedi ili ne štima, ne sviđa im se što je to tako. Imaš li stvarno kakav problem s disleksijom? Šta ti je nejasno od onog što je već napisano? Umjesto da pregledaš te materijale koje sam postavio, pogledaš video, pročitaš knjigu ti dalje nastavljaš guslat po svojem. Tako onda slobodno nastavi sam bez mene s tom svojom guslarskom egzibicijom.

Подели на овим сајтовима

Mozda ce neka naredna generacija rimokatoika uspeti da smogne snage i prizna sve zlocine Vatikana u Drugom svetskom ratu.

Posebno prema Srbima.

Vatikan nosi apsolutno istu takvu odgovornost za te zločine u 2ww koju SAS SPC nosi za zločine Mladićeve vojske počinjene u Srebrenici, dakle nikakvu. I sasvim suvišno ćeš čekat na to da neka naredna generacija prizna nešto što ne postoji, to možeš onda slobodno čekat do sudnjeg dana, niko ti to ne brani, samo čekaj.

Подели на овим сајтовима

Mozda ce neka naredna generacija rimokatoika uspeti da smogne snage i prizna sve zlocine Vatikana u Drugom svetskom ratu.

Posebno prema Srbima.

Дај Боже! Исто као и ми православни спрам неких дела које смо чинили ка инославнима...

Подели на овим сајтовима

Дај Боже! Исто као и ми православни спрам неких дела које смо чинили ка инославнима...

Pogledaj, zločini katolika postoje, zločini pravoslavaca postoje a također i zločini protestanata postoje, mnogi Njemci i nacisti su bili također i protestanti. Vatikan i SAS SPC mogu ako hoće izraziti žaljenje nad zločinima koje su počinili članovi njihovih Crkvi, Katolička Crkva je to učinila već više puta. I to je sve što mogu. Međutim ne može biti riječi o nekakvoj ulozi ni SAS SPC u Mladićevim zločinima u Srebrenici kao ni o nekakvoj ulozi Vatikana u nacističkom ili fašističkom holokaustu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...