Raymond Red Reddington Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Islam je pogrešno posmatrati kao religiju, jer je na silu postao religija. Islam je običan pokret koji je, ne zahvaljujući njegovim "prorocima", postao masovan pokret. Slaba Vizantija, i zapadno nečinjenje je zahvalno na širenje islamskog pokreta van arapskog područja. DYNABLASTER, Ignjatije, Александар Милојков and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Nekako uvek mi kod ovakvih diskusija padnu reci naseg Vladike Danila Krstica, slava mu, da ako je Bog samac onda bi i covek bio slican svom tvorcu, sam i samoziv i ne bi znao da zivi u zajednistvu. e da, i ono poredjenje sa svim gramatikama u svim jezicima: ja ti on. DYNABLASTER and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Da, zanimljivo je to pitanje ... u jednoj epizodi serije Stargate SG - 1 pominje se jedan vanzemaljski entitet koji je usadio neke ćelije u glave članovima SG - 1 tima tako da oni svi vide isto - nekog čovečuljka. Možda bi to mogla biti analogija (ne bukvalna) odnosa tri, ali ipak jednog odnosno paradoksa postojanja jednog entiteta na različitim mestima u istom vremenskom intervalu ... naime, jasno je da su vanzemaljac, ćelije i prikaza tri različite stvari ali sadrže istu ličnost, pri čemu je vanzemaljski entitet prikazan na način koji je prijemčiv članovima tima - kao čovek. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 A kada Allah rekne: "O Isa, sine Merjemin, jesi li ti govorio ljudima: ’Prihvatite mene i majku moju kao dva boga uz Allaha!’" - on će reći: "Hvaljen neka si Ti! Meni nije priličilo da govorim ono što nemam pravo. Bog (Allah) nikako nije mogao ovako pogrešno da shvati hrišćane. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Да, овај човек говори веома популаристички, сензационално... али ово нема везе са вером у Бога Свету Тројицу- Оца , Сина и Светога Духа. Погледајте, па да поразговарамо: Ovo je snimak islamske propagande protiv svega što je Pravoslavno. 1000 i 1000 takvih snimaka ima na internetu. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 То је снимак који показује у шта верују њихови највећи теолози. Невероватно плико... Неразликовање природе (суштине) и личности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Како то: Један Бог а Света Тројица? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 предавање Владике Атанасија http://www.eparhijakrusevacka.com/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D0%90%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B0-(%D0%88%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D1%9B%D0%B0)/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%A2%D1%80%D0%BE%D1%98%D0%B8%D1%86%D0%B0-,-%D0%B8%D0%B7-%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%83%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D0%91%D0%BE%D0%B3-%D0%B8-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D1%83-%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B8-%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1%83.html Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Епископ хвостански Г. Атанасије: „Бог истинити, Света Тројица- Бог наш“ Преосвећени Епископ хвостански Г. Атанасије одржао је у Парохијском дому при Светосавском храму предавање на тему „Бог истинити, Света Тројица- Бог наш". „Љубав је бескрајни простор и једини у коме можемо обухватити Господа, али потребно је љубав прочишћавати да би она сачувала своју природу", рекао је бројним верницима Владика Атанасије. http://www.svetigora.com/audio/download/11559/05_10_2012_KATEDRA_Vladika%20Atanasije%20Rakita%20Bog%20nas.mp3 Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 То је снимак који показује у шта верују њихови највећи теолози. Невероватно плико... Неразликовање природе (суштине) и личности. Najogra je stvar što tamo neki njihov Doktor nauka Zakir Naik tvrdi isto gluposti poput toga da oni koji su pisali Jevanđelja nikada nisu videli Isusa Hrista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Najogra je stvar što tamo neki njihov Doktor nauka Zakir Naik tvrdi isto gluposti poput toga da oni koji su pisali Jevanđelja nikada nisu videli Isusa Hrista. А да питаш тог "доктора" како су настала Јеванђеља, да ли познаје неку од важећих научних теорија по том питању, гледао би те као теле у шарена врата. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 А да питаш тог "доктора" како су настала Јеванђеља, да ли познаје неку од важећих научних теорија по том питању, гледао би те као теле у шарена врата. Ja ne mogu ni da dođem do tog doktora nemam ni vizu da odem Indije. Šta znaju ti ekstremni Muslimani šta su Jevanđelja oni o tome ne znaju sve će da izmisle kako bi isterali svoju pravdu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Šta znaju ti ekstremni Muslimani šta su Jevanđelja oni o tome ne znaju sve će da izmisle kako bi isterali svoju pravdu. То само говори да су несигурни у оно што лично верују. Само онај ко не налази утемељење у властитој вери има потребе да ту климаву веру потврђује, да сам себе умирује и теши, нападајући другу веру. Хришћанска теологија нема потребе да прича о исламу да би показала оно што мисли. А овакве карикатуре ни не могу да ураде ништа паметније осим да изигравају вашар, популистичку смејурију. Ignjatije and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Za mene je islam vera robova.....oni veruju u Boga iz straha ne iz ljubavi..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Za mene je islam vera robova.....oni veruju u Boga iz straha ne iz ljubavi..... Ислам је јевреско-хришћанска секта. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука