Nikolajj Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Ovo mu je naslednik Po mom misljenju on ne govori pravu istinu vec govori samo ono sto postoji, s druge stranje se vraca po bibljiji... nije ogovorio zeni na pitanje vec je skrenuo s teme i vidim da gleda u sat, mozda mu se obratio bog da treba na vreme sve da isprica? vidi se da je lik govori ono sto naucio napamet, vec govori kao politicar koji dobio govor da nauci napamet... a ne govori iz duse... eto ja cu odgovoriti na pitanje zena koja postavila po mom misljenju otac, sin i sveti duh otac - roditelji! sin - deca sveti duh - odnos izmedju roditelja i nihove dece. U smislu: ponasanje i poistovanje svi smo videli posteni i pravedni ljudi najjaci su do najjacih no kad se duh u samom telu usami taj okej i posten covek koji je bio dobrica pre ili kasnije napravi glupost u zivotu.... nesmemo dozvoti duhu da se krece kao samo jedna linija vec kao rvnoteza trebamo znati za gore i dole... (padas dole, letis gore, i ono ravnoteza) (lik u klipu govori jedno ali detaljno samo da mu prodje vreme deluje kao da mu se zuri) pogedaj klip nekoliko puta detaljno videces o cemu se radi. “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Ovaj podforum se samo formalno naziva "dijalog"... Fale vam muslimani... U suprotnom je ogovaranje. Било их је, не брини. Прочешћљај мало теме па ћеш се уверити. Мада, бојим се, немаш шта паметно да прочиташ. Да је ислам једина могућа вера и ја бих био атеиста. Sophrosyne, Иринеј and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Било их је, не брини. Прочешћљај мало теме па ћеш се уверити. Мада, бојим се, немаш шта паметно да прочиташ. Да је ислам једина могућа вера и ја бих био атеиста. Znam secam se. Secam se da si jednom od njih govorio da je Kuran knjiga bajki. Ja sam neko vreme posle toga popio ban, jer sam rekao da je Biblija knjiga bajki пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука