Гости Guest - . . .- Написано Јул 3, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Ја се захваљујем свима који знају да поштују ово место и труд оних који су уложили своје време, знање, љубав... да би помагали другима. Тиме испуњавају мисију постојања ЖРУ-а Ignjatije, verum est in beer, Sara" and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Hvala Zvonku i Midrashu na muzici i Verumu na temi za muziku članova foruma, i unapred hvala ostalima koji su voljni da podele s nama svoju umetnost i podrazumeva se da smo svi zahvalni vama koji omugućavate da ovaj sajt funkcioniše. thank_you777 Саша од Москве, Лидија Миленковић, Grizzly Adams and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Zahvaljujem se svim clanovima foruma, jer bez njih to ne bi bilo to 4869 Posebno se zahvaljujem mojoj Dzasmin, Bilji, Drasku, Srdjanu, Jesenjinu, sto su me trpeli, slusali moje gluposti... sto su imali razumevanja i imaju ga i dalje ... Hvala vam sestre i braco :group111: Лидија Миленковић, DYNABLASTER, Ignjatije and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ја бих се, за почетак, захвалио самоме себи што сам потражио овај форум, па свима који су заслужни што форум постоји, па свима онима због којих сам остао.А сад прецизније.Мартирије ми је много помогао када сам почео да се правим паметан и кренуо да постављам разне теме, а ту је и Дејан, који ми је увек излазио у сусрет.Захвалио бих се, заправо, свима. И онима који су остали и онима који су отишли, онима који су активни и онима који нису активни (постоји разлог зашто је све то баш тако). Лидија Миленковић, Данче*, Биљана and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Хвала Господу Богу што сви Ви постојите. Па и ови хакери да се науче људскости преко наших леђа. u-eshatonu shuntavilo Gordana ., Silence , Sara" and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Хвала Богу и вама јер ми враћате музику у живот. Драшко, Sara", DYNABLASTER and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Сви чинимо ову заједницу, и свако чини да она буде специфична. Неки се више труде, неки мање. По мом мишљењу, људи који су ми доста помогли, како мени тако и другима, својим темама, коментарима, по(р)укама, духовитости и духовности (који су невероватна комбинација), јесу Биљана, Игњатије, Мартије, БојанЋ, Жељко, w.a. mozart, Драшко, Мара, Јоана, Душка, Лидија М., Гордана М., Мирођија, Перса, Danijela, и многи други, списак би био превелик, а ја не бих побројао све, јер сте сви специфични и сви доприносите нечим. Волим када има отворених тема, опуштених, шаљивих(али не претерано), лаганих, где се свако може укључити и од којих постоји икаква корист.Омиљене теме: Православна слика дана, Духовна музика, волим да читам дневнике, Поучне приче, Слике форумаша, где се сем унутрашње лепоте форумаша може витети и спољашња и многе друге које ми тренутно не падају на памет... .hvala. 0442_feel algabacaju grouphug1 ekstra (обожавам ове смајлиће ) Драшко, DYNABLASTER, мирођија and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 HVALA SVIMA STO ZAJEDNICKIM SNAGAMA OBOGACUJEMO OVAJ PROSTOR ( NE VICEM sHa_sarcasticlol ) algabacaju algabacaju algabacaju мајкл мајкл мајкл Arsenija, Биљана, Silence and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ова екипа је феноменална. Хвала свима од срца што сте нормални, то ми је велико охрабрење. Arsenija, Биљана, Ignjatije and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Grizzly Adams, DYNABLASTER, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Svakog dana reci hvala. Upravo sam ispunila svoj kapacitet zahvaljivanja,jedna slika koja govori više od hiljadu reči i koja svakome pruža slobodu da sam doživi ovu srdačnu zahvalnicu. Preterano zahvaljivanje i izvinjavanje mi užasno smetaju.Nekako mi zvuči izveštačeno. DYNABLASTER, Олимп, javor and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Necu da imenujem sve kojima bi se zahvalio ali prepoznace se znam sigurno. Hvala svima na molitvi. Hvala svima na savetima i pomoci o mnogo cemu. Hvala svima koje citam i iscitavam i tako saznajem mnoge stvari. мирођија, Ignjatije, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 На брзини отварања страница. ХВАЛА !!!! Mилена КШ, DYNABLASTER and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 khm ja se zahvaljujem svima sto me trpite puno vam hvala Лидија Миленковић, мирођија, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 I ja zelim da se zahvalim svim aktivnim clanovima ovog foruma,administratorima,tvorcima mnogih zanimljivih tema,a posebno zelim da se zahvalim Joani-Jessy koja mi je priblizila tematiku svetootackih knjiga koje prije nisam mnogo citala i uopste koja je bila strpljiva sa mnom kada sam bila klonula u svojoj vjeri. мирођија, Драшко, Саша од Москве and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука