Jump to content

Захваљујем форумашима на ...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Вратили су ми веру у људе и хвала на томе.Овде има људина са великим Љ ( мислим и на жене).

Подели на овим сајтовима

1401  men875847'0789 Жру-овци ненадмашни сте .Хвала вам на све лепе тренутке које сам провео дружећи се са вама.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Zahvaljujem se svojoj sestri bliznakinji kao i Mari,Sari,Lari...i ovom prilikom pozdravljam rodbinu u inostranstvu ,a posebno moju Majku koja mi je pozajmila komp i posudila internet na nekoliko minuta ,posto je moj sprzila lampa ,a ja nemam srce da kupim  nov, a i to me je kaznio Bog jer sam ukljucila ves masinu na Svetog Nikolu  ...sa pesmom ... 0511_music    ...  Ja pronadjoh biser mnogoceni   

P.s. Pozzz...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Милану Ракићу за квалитетне теме (и за помоћ при пружању корисних информација).

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Посебну захвалност дугујем , особама захваљујући њима сам сазнао за форум а то је бивши уредник и пчелар Иван Илић и Православље Јована са јутјуба.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

теме спојене

Predlazem da ovu temu 'zakacite', i to na vrh Naseg foruma... spada u one koje promovisu ljudskost i zajednicu i pogadjaju  sustinu i svrhu ovog mjesta. 

Zahvalna sam prijateljima koje sam ovde stekla na njihovoj ljubavi i podrsci.. Uopste dobrim ljudima sto postoje i vracaju vjeru i nadu u dobrog Boga 

Zahvalna sam i onima od kojih sam ucila i ucim, onima koji su zanimljivi i intelektualno podsticajni, onima koji me nerviraju i tjeraju na preispitivanje

Zahvalna sam onima koje mogu i da volim i da postujem jer su kompletni ljudi -dusevno i duhovno, intelektualno i moralno, (bez obzira koliko kontaktiramo ili ne), o, divote da postoje...Narocito toliko sjajne omladine ovde, to budi i radost i ponos i nadu... 

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је неко поменуо оног форумаша Manolisa, али њему морам да захвалим на незаборавном гулашу :bleh:

Хвала ти за све, хвала ти што постојиш, да те нема од блата би те правили.

Хвала ти за сав банатски хумор.

То не да је један леп, згодан и паметан дећко, па нисте свесни. Има мишиће као попај, девојку згодну као Олива и непријатеље као Баџа.

Хвала ти за све, све, све!

ПС: Надам се да је довољно.

Dirnut sam, zaista! 8086.gif Vaistinu sve je tako kako je brat Toma napisao, nemam šta da zamerim!  :))) Zaslužio si zahvalnicu od mene (biće, čim ubrizgam malo inspiracije u vene) :bleh:  Ko želi da dobije zahvalnicu, moraće podjenako dobro da spomene moju malenkost, inače NEMA!  :bleh:

Подели на овим сајтовима

Lepa tema :)  I ja zahvaljujem forumašima na pomoći i savetima - oko fontova i vizantijskog pojanja, pa čak i na knjizi i CD-u :) 

Ne učestvujem često u diskusijama, niti me svi dobro poznaju, ali mi nije izostala pomoć kad mi je trebala. Veliko HVALA! :)

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Захвањујем брату Драгану П. на томе што редовно чита  https://www.pouke.org/forum/topic/28350-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%9A%D0%B0/page-29  и на тај начин ми даје подршку. Има сигурно још њих , али теби брате хвала, тако знам да не радим узалуд, већ да има неко ко види то   8086.gif

( Јеѕѕ , тебе не рачунам овом приликом, ти си тамо домаћа :* ) .

:slavaaa:

Подели на овим сајтовима

И треба бити захвалан свима који су радили на овом порталу . Многе ствари нам се нуде , почев од књига , аудио снимака па на даље . Иза свега тога стоји нечија добра воља и рад .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...